Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βαγενάς Αλέξανδρος

έως 30 ετών
Γέρακας, Αθήνα
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Κάτοχος του ανώτατου πτυχίου Ιαπωνικών JLPT N1 (C2 επίπεδο) με πολυετή εμπειρία διδασκαλίας παραδίδει μαθήματα Ιαπωνικών σε όλη την Αττική όλων των επιπέδων σε παιδιά και ενήλικες, με σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις JLPT. Δυνατότητα δημιουργίας γκρουπ, καθώς και μαθημάτων μέσω skype. Παράλληλα με τη διδασκαλία της γλώσσας δίνεται έμφαση και στην ιαπωνική κουλτούρα, που περιλαμβάνει τόσο την ιστορία και την παράδοση της Ιαπωνίας όσο και τη σύγχρονη ποπ κουλτούρα της, γνωστή κυρίως μέσω των manga/anime. Όλα τα βιβλία καθώς και συμπληρωματικές σημειώσεις παρέχονται και σε ηλεκτρονική μορφή δωρεάν.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Προσαρμόζω το μάθημα στο επίπεδο, το ρυθμό και τα ενδιαφέροντα του κάθε μαθητή, προσπαθώντας πάντα να μεταδίδω την αγάπη μου και τον ενθουσιασμό μου για τα ιαπωνικά και τον ιαπωνικό πολιτισμό. Πέρα από τη διδασκαλία ιδεογραμμάτων και γραμματικής, παρέχεται η δυνατότητα συμπληρωματικής εμβάθυνσης στα Ιαπωνικά μέσω παραδοσιακών παραμυθιών, ιστοριών και προσαρμοσμένων για διδασκαλία manga.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδασκαλία Ιαπωνικών σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα και προετοιμασία για τα πτυχία JLPT. Παρακολούθηση σεμιναρίων για τον Ιαπωνικό πολιτισμό.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Το μαθήμα είναι πολύ ευχάριστο και ενδιαφέρον, καθώς και ευέλικτο σε περίπτωση κινητού ωραρίου. Άπειρες φορές μου έλυσε διάφορες απορίες και μου έδωσε επιπλέον υλικό και πληροφορίες πάνω στα ενδιαφέροντά μου. Μέσα σε διάστημα ενός περίπου χρόνου κατάφερα με την βοήθεια των μαθημάτων να αποκτήσω πιστοποίηση για το Ν4 και συνεχίζουμε δυναμικά! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Κωνσταντίνα Μεταξά