Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φωτακίδης Χρήστος

έως 40 ετών
Τμήμα Φυσικής
ICT in Education
Θεσσαλονίκη, Κέντρο, Πυλαία, Θέρμη, Ανατολική Θεσσαλονίκη, Δυτική Θεσσαλονίκη, Ωραιόκαστρο, Σταυρούπολη, Συκιές, Νεάπολη, Χαριλάου, Καλαμαριά, Πανόραμα, Τριανδρία,
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πτυχίο - Τμήμα Φυσικής 2008 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Master - ICT in Education 2018 Επαληθευμένο
Pearson Edexcel
Σεμινάριο - Pearson Edexcel International GCSE physics 2020
University of Cambridge
Πιστοποίηση - Introductory AS & A Level Physics 2019 Επαληθευμένο
Pearson Edexcel
Σεμινάριο - Pearson Edexcel International A level physics 2020
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Ονομάζομαι Χρήστος Φωτακίδης και είμαι καθηγητής Φυσικής.

Είμαι καθηγητής φυσικής πιστοποιημένος  από το υπουργείο παιδείας τόσο της Ελλάδας όσο και της Αγγλίας, με μεταπτυχιακό στην πληροφορική και στις νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση και αναλαμβάνω την προετοιμασία μαθητών στις πανελλαδικές εξετάσεις στο μάθημα της φυσικής,  προετοιμασία μαθητών ΕΠΑΛ στο μάθημα της ηλεκτροτεχνίας και την προετοιμασία μαθητών που θέλουν να ακολουθούσουν τις σπουδές του στο εξωτερικό για τα προγράμματα IB, IGCSE και International A-Level.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ονομάζομαι Χρήστος Φωτακίδης και είμαι καθηγητής Φυσικής.

Σπούδασα στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου εκεί γνώρισα καλύτερα την φυσική και ήμουν τελικά σίγουρος για την επιλογή που είχα κάνει ως μαθητής.

Η αγάπη για την εκπαίδευση με οδήγησε να συνεχίσω τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής ολοκληρώνοντας το μεταπτυχιακό μου με τίτλο “Επιστήμες της Εκπαίδευσης και της Δια Βίου Μάθησης”.

Η κατεύθυνση του μεταπτυχιακού μου είναι, η πληροφορική και οι νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση. Τα εφόδια που πήρα είναι αυτά που πρέπει να έχει ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός, ώστε να μπορεί να προωθεί την διαδραστικότητα και να κάνει τους μαθητές να αγαπήσουν αυτό που μαθαίνουν.

Η μάθηση δεν σταματά και δεν πρέπει να σταματά ποτέ, έτσι συνέχισα να παρακολουθώ προγράμματα δια βίου μάθησης από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, που αφορούν θέματα εκπαίδευσης ενηλίκων,

καθώς και από ξένα πανεπιστήμια όπως το University of San Diego και το University of Virginia, με θέματα που αφορούν τομείς της φυσικής αλλά και και του τρόπου που ο άνθρωπος μαθαίνει.

Η επαγγελματική μου εμπειρία αριθμεί 11 χρόνια, ξεκινά από φοιτητής και συνεχίζεται ως τώρα πάνω στην διδασκαλία της φυσικής, ως συνεργάτης σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης  και στην προετοιμασία των μαθητών για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Η διδασκαλία είναι κομμάτι του εαυτού μου και την υπηρετώ με πολύ όρεξη και αγάπη.

Επαγγελματική Εμπειρία

Η επαγγελματική μου εμπειρία αριθμεί 11 χρόνια, ξεκινά από φοιτητής και συνεχίζεται ως τώρα πάνω στην διδασκαλία της φυσικής, ως συνεργάτης σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης  και στην προετοιμασία των μαθητών για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές