Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μιχαλάκη Μαργαρίτα

Πτυχία
Ινστιτούτο Κομφούκιος
Πιστοποίηση - Chinese Language Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδω μαθήματα κινέζικων κατ' οίκον και online σε παιδιά και ενήλικους. Είμαι ήρεμη, μεθοδική, πρόσχαρη και υπομονετική, ενώ δίνω βάση στον πιο διαδραστικό τρόπο διδασκαλίας, προσαρμόζοντας φυσικά το μάθημα στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή. 5ετής εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης. Δυνατότητα παράδοσης του μαθήματος και στα αγγλικά. / Lessons can also be provided in english. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αγαπώ τη διδασκαλία και φροντίζω το μάθημα να είναι όσο πιο ευχάριστο γίνεται, προσαρμοσμένο φυσικά στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή. Εμπλουτίζω το μάθημα με οπτικοακουστικό υλικό, καθώς παρέχονται και προσωπικές σημειώσεις και ασκήσεις, για την επίτευξη της σωστής προφοράς αλλά και την καλύτερη καταννόηση των γραμματικών φαινομένων. Παρέχονται τα βιβλία μεταφρασμένα από εμένα οπότε δεν απαιτείται η γνώση αγγλικών. Τα μαθήματα παραδίδονται και στα αγγλικά. Lessons can also be provided in English.

Επαγγελματική Εμπειρία

Φροντιστηριακή εκπαίδευση, Ιδιαίτερα μαθήματα, Σχολική εκπαίδευση, Μαθήματα online.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία γιατί θέλω να μεταδώσω τις γνώσεις μου για την κινέζικη γλώσσα και την αγάπη μου για τον κινέζικο πολιτισμό.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Οι κόρες μου κάνουν διαδικτυακά μαθήματα Κινέζικων με τη Μαργαρίτα εδώ και δύο χρόνια και έχουμε άριστες εντυπώσεις τόσο για την ίδια ως δασκάλα και ως προσωπικότητα όσο και για τη διεξαγωγή του μαθήματος, το οποίο φροντίζει να εμπλουτίζει με το κατάλληλο οπτικοακουστικό υλικό, πάντα προσαρμοσμένο στην ηλικία των παιδιών. Είναι άρτια καταρτισμένη ως προς το γνωστικό αντικείμενο αλλά και ως προς την κουλτούρα της Κίνας. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά πρόσχαρη και μεταδοτική. Οι κόρες μου τη λατρεύουν! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα για τη διδασκαλία Κινέζικων για όλες τις ηλικίες!

Παρασκευή Γεωργοπούλου
10.04.2020