Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ψυχογιός Χρήστος

Πληροφορική και τηλεπικοινωνίες
Φυσικός
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών
Master - Πληροφορική και τηλεπικοινωνίες 2011
Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Φυσικός 2010
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην πληροφορική του τμήματος Πληροφορικής και επικοινωνιών (ΕΚΠΑ) με 12ετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής και της εκπαίδευσης, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής σε μαθητές γυμνασίου-λυκείου και ΑΕΠΠ για μαθητές λυκείου. Στόχος μου να καθοδηγήσω εξατομικευμένα τους μαθητές μου, βοηθώντας τους να κατανοήσουν τα βασικά θεωρητικά πλαίσια και να επιλύσουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά προβλήματα. Διατίθενται online μαθήματα καθώς και κατ οίκον. Περιοχές Αθήνα 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

H εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα της φυσικής και της ανάπτυξης λογισμικού, με καθιστούν κατάλληλο υποψήφιο για να διδάξω φυσική, ΑΕΠΠ και ανάπτυξη λογισμικού στους μαθητές μου. Η ακαδημαϊκή και επαγγελματική σταδιοδρομία 12 ετών μέχρι σήμερα, συντελούν και επαληθεύουν τα παραπάνω. Κατανοώ την αξία της προσαρμοστικής εκπαίδευσης και είμαι σε θέση να προσαρμόσω τη μεθοδολογία μου στις ανάγκες και το επίπεδο κατανόησης κάθε μαθητή. Με υπομονή και σαφείς επεξηγήσεις, θα κάνουμε την εκμάθηση ευχάριστη και παραγωγική. Είμαι πάντα διαθέσιμος για την απάντηση των ερωτήσεών και την επίλυση των αποριών κάθε μαθητή. Στόχος μου είναι να τον βοηθήσω να αναπτύξει μια εμπειρία μάθησης που θα είναι απολύτως σαφής και παραγωγική με μοναδικό στόχο την επιτυχία!

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδακτική εμπειρία 12 ετών σε μαθήματα Φυσικής και ΑΕΠΠ καθώς και συμμετοχή σε δεκάδες έργα πληροφορικής στον ιδιωτικό τομέα. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, έχω συνεργαστεί με μια ευρεία γκάμα μαθητών, βοηθώντας τους να ανακαλύψουν και να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους στους τομείς της Φυσικής και του ΑΕΠΠ. Η προσέγγισή μου είναι πάντα προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε μαθητή. Μέσω προσεκτικής ανάλυσης των ατομικών αδυναμιών και δυνατοτήτων, δημιουργώ ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα μαθημάτων που εστιάζει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης. Με βαθιά κατανόηση των διδακτικών μεθόδων και των απαιτήσεων του εκπαιδευτικού συστήματος, μπορώ να παρέχω στους μαθητές μου μια στρατηγική προσέγγιση που τους εξοπλίζει με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την επίτευξη των στόχων τους.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η Φυσική, η Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον και η Ανάπτυξη Λογισμικού γενικότερα είναι τομείς που με συναρπάζουν και με εμπνέουν. Τόσο η Φυσική όσο και η Ανάπτυξη Λογισμικού παρέχουν πολλές δεξιότητες που είναι πολύτιμες για το μέλλον των μαθητών μας. Μέσω της διδασκαλίας, μπορούμε να ενισχύσουμε τις δεξιότητες τους στον τομέα της λογικής σκέψης, της προβληματικής επίλυσης, της συνεργασίας και της δημιουργικής σκέψης.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να ανακαλύψουμε τις μαθησιακές ανάγκες κάθε μαθητή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αρκετές απο τις παρακάτω προσεγγίσεις όπως:

  • Ανοιχτή συζήτηση: μέσα από την ανοιχτή συζήτηση κάθε μαθητής μπορεί να εκφράσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθώς και τα ενδιαφέροντά του πάνω στα πεδία της φυσικής, του ΑΕΠΠ και της ανάπτυξης λογισμικού. 
  • Αξιολογήσεις Προγνωστικού Επιπέδου: ο μαθητής καλείται να συμπληρώσει ένα προγραμματισμένο ερωτηματολόγιο με το οποίο μπορούμε να αξιολογήσουμε το αρχικό του επίπεδο γνώσεων και δεξιοτήτων. Αυτό μπορεί να δώσει πληροφορίες για τις περιοχές που χρειάζονται περισσότερη προσοχή και υποστήριξη.
  • Αξιολόγηση Εργασιών: Ανατρέχοντας στις εργασίες και τις ασκήσεις που ο κάθε μαθητής έχει ολοκληρώσει μπορούμε να ανιχνεύσουμε τις περιοχές στις οποίες αντιμετωπίζει δυσκολίες ή χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση.
Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
12

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές