Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παυλίνα Λη

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Κορεάτισσα διδάσκει Κορεάτικα με άπταιστα Ελληνικά ή και Αγγλικά για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν την γλώσσα ή και να πάρουν πτυχίο. Για διδασκαλία σε φροντιστήριο ή μετάφρασης επικοινωνήστε μέσω της φόρμας.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ως Κορεάτισσα που σπουδάζει σε Ελληνικό πανεπιστήμιο έχω μάθει τον τρόπο σκέψης και των δύο λαών. Για τον λόγο αυτό μπορώ να εξηγώ την Κορεάτικη γραμματική με τον πιο κατάλληλο τρόπο που θα μπορούσε ένα άτομο από τον Δυτικό πολιτισμό να καταλάβει. Πέρα από την γραμματική προσπαθώ να μεταδίδω και το αισθητικό κομμάτι που συνοδεύει την Κορεάτικη γλώσσα έτσι ώστε να μπορεί αυτός που μαθαίνει να εκφράζεται σωστά (Λόγω του ότι τα Κορεάτικα πέρα από λογική είναι και εμπειρική γλώσσα). Γνωρίζω πως να διδάσκω σε άτομα όλων των ηλικιών διότι διδάσκω Κορεάτικα στο Κορεάτικο σχολείο του τμήματος του δημοτικού αλλά κάνω και ιδιαίτερα με άτομα ηλικίας άνω των 40. Γνωρίζω πως να διδάσκω σε όλες τις ηλικίες και να ρυθμίζω αναλόγως την ικανότητα του καθενός να καταλαβαίνει. Θα χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα συγγράμματα από την Κορέα που προσδιορίζονται αποκλειστικά για ξένους μαθητές αλλά και Κορεάτικα διδακτικά βιβλία αναλόγως με το επίπεδο και την ικανότητα του μαθητή/μαθήτριας να μαθαίνει. Πέρα από μαθήματα όμως αγαπώ την χώρα και την γλώσσα μου και πολύ ευχαρίστως θα ήθελα να μοιραστώ την κουλτούρα μου με άλλους λάτρεις της Κορέας.

Επαγγελματική Εμπειρία

Δασκάλα στο Κορεάτικο σχολείο από το 2015 Δασκάλα ιδιαιτέρων από το 2015 με 100% επιτυχία απόκτησης πτυχίου με άτομα ηλικίας 14 εώς και 40 και άνω Προσωρινή ερμηνεύτρια/μεταφράστρια για ντοκιμαντέρ και ειδήσεις Κορεάτικων καναλιών KBS, EBS και tvN. Προσωρινός προσωπικός βοηθός του Κορεάτη πρωθυπουργού Lee Nak-yeon από οργάνωση της Κορεάτικης πρεσβίας για την διέλευσης της Ολυμπιακής φλόγας του Οκτωβρίου 2017

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

7 Κριτικές

η παυλινα ειναι η καλυτερη δασκαλα που ειχα ποτε! καταλαβαινει το επιπεδο σου απο τα πρωτα κιολας μαθηματα και σου προσφερει οτι καλυτερο γινεται για να βελτιωνεσαι συνεχως.παρεχει επσης πολυ καλο υλικο για να δουλεψεις και σου λυνει καθε απορια. ειναι παρα πολυ υπομονετικη και δειχνει κατανοηση. μπορει να σου εξηγησει κατι αρκετες φορες μεχρι να το καταλαβεις ολοκληρωτικα και αυτο που προσωπικα μου αρεσει πολυ ειναι οτι χρησιμοποιει διαφορετικους τροπους καθε φορα που δεν καταλαβαινεις κατι . πρωτον αυτο σε κανει να μην βαριεσαι ποτε και δευτερον γινεται πιο κατανοητο (αυτο στο οποιο εχεις απορια) και νομιζω σε βοηθαει να μην το ξεχασεις ευκολα. γενικα ειναι η καλυτερη δασκαλα. ανυπομονω καθε φορα για το μαθημα μαζι της γιατι εκτος απο την αγαπη μου για τα κορεατικα περναω πολυ καλα μαζι της και την εχω αγαπησει κι εκεινη τοσοο πολυ. τι αλλο να πω...την προτεινω σε ολους!

χαρα^^
08.11.2017

Η Παυλίνα είναι εξαιρετική δασκάλα με απίστευτη μεταδοτικότητα. Εξηγεί τα πάντα εις βάθος και λύνει κάθε σου απορεία και επιμένει μέχρι να μάθεις κάτι καλά. Έχει ωραίο και ευχάριστο τροπο διδασκαλίας και το γεγονός του ότι μιλάει και τα ελληνικά και τα κορεάτικα άπταιστα υπάρχει καλύτερη κατανόηση και εξήγηση. Πολύ υπομονετική και χαμογελαστή και την αγαπωωωω <3 sarangheyeoooo

Ioanna
04.11.2017

Η Παυλινα ειναι μια πραγματικά καταπληκτική καθηγητρια. Χαμογελαστη, θετικη, δοτικη, βοηθητική, αμεση. Ανοιχτή όχι μονο στο να γνωρισει νεο κοσμο αλλα και να μεταφέρει τις γνωσεις της με απλο και αμεσο τροπο αλλα και να εξηγήσει πολλες φορες υπομονετικα με διαφορετικους τροπους προσαρμοζοντας τη γνωση στις αναγκες του καθε μαθητη.

Νιωθω ιδιαιτερα χαρουμενος που γνωρισα τη Παυλινα και που ξεκινησα μαθηματα μαζι της. Τα κορεατικα ειναι μια, εκ πρωτης οψεως αρκετα τρομακτικη γλωσσα όντας τελειως διαφορετικη απο οτι έχουμε συνηθισει να βλεπουμε στην Ευρώπη. Η Παυλινα καταφερε να το κανει πραγματικα τοσο απλο και ευχαριστο που όχι μονο δεν ειναι τρομακτικο πια αλλα αντιθέτως δε μπορεις να περιμενεις τη συνεχεια.

Συνιστώ την Παυλινα ανεπιφύλακτα για λάτρεις της γλώσσας και μη.

Charmed92
03.11.2017