Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καπετανάκης Επαμεινώνδας

έως 30 ετών 11 έτη διδακτικής εμπειρίας
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Περιβάλλον και Ανάαπτυξη
Πτυχία
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Master - Αρχιτέκτων Μηχανικός 2017 Επαληθευμένο
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Master - Περιβάλλον και Ανάαπτυξη 2021 Επαληθευμένο
MASTER Α.Ε.
Πιστοποίηση - Ενεργειακοί Επιθεωρητές Κτιρίων 2021 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Μαθήματα γραμμικού σχεδίου και ψηφιακής σχεδίασης σε περιβάλλον AutoCAD 2D, 3D, Architecture, Archicad, Rhino 3d, ενεργειακού βιοκλιματικού σχεδιασμού σχεδιασμού στο EnergyPlus - TEE KENAK, παραδίδονται από αρχιτέκτονα μηχανικό του ΕΜΠ , με μεταπτυχιακή ειδίκευση στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό. Εξοικείωση των εκπαιδευομένων τόσο με τα βασικά εργαλεία δισδιάστατης και τρισδιάστατης σχεδίασης, όσο και με τις προχωρημένες τεχνικές. Συνδυασμός των ανωτέρω εργαλείων για την επίλυση σύνθετων σχεδιαστικών προβλημάτων. Υποστήριξη σε θέματα πολεοδομικής νομοθεσίας και έκδοσης οικοδομικών αδειών (ΝΟΚ, Ν.4495/17). Περαιτέρω αναλαμβάνεται η εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών, φωτορεαλιστικές απεικονίσεις (rendering-animation), καθώς και η υποστήριξη φοιτητικών ή διπλωματικών εργασιών μέσω μαθημάτων - συνεδριών.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Συνδυασμός διαφόρων προγραμμάτων με στόχο την επίλυση σύνθετων σχεδιαστικών προβλημάτων. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι οργανωμένο σε ενότητες και περιλαμβάνει πλήθος παραδειγμάτων προς εξάσκηση. Επιπρόσθετα, παρέχουμε επιπλέον εκαπιδευτικό υλικό σε μορφή τεύχους προσωπικών σημειώσεων.

Επαγγελματική Εμπειρία

2012-σήμερα Διδασκαλία μαθημάτων ψηφιακής (CAD) και φυσικής σχεδίασης σε σπουδαστές και επαγγελματίες.

2017-σήμερα Ελεύθερος επαγγελματίας με κύριο αντικείμενο τις μελέτες ιδιωτικών έργων και τη συμμετοχή σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς.

2020: Συνεργασία με την μονάδα Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), κατά τη διάρκεια της οποίας ανέλαβα την εκπόνηση μελετών και επιβλέψεων έργων του Ελληνικού Στρατού (ΕΣ)

Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων κατοικιών και καταστημάτων. Εκπόνηση φωτορεαλιστικών απεικονίσεων μελετών -animation. Κατασκευή αρχιτεκτονικής μακέτας και 3d σχεδιασμός αντικειμένων. Συμμετοχή στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό στα πλαίσιο του 26ου παγκόσμιου συνεδρίου της UIA. Συμμετοχή στο διαγωνισμό διπλωματικών εργασιών του περιοδικού Grad Review. Μαθήματα αρχιτεκτονικού και μηχανολογικού γραμμικού σχεδίου σε μαθητές, φοιτητές, επαγγελματίες. Μαθήματα ψηφιακής σχεδίασης (CAD) σε φοιτητές, επαγγελματίες. Ενεργεαικές επιθεωρήσεις και μελέτες κτιρίων, περιβαλλοντικός σχεδιασμός κτιρίων και συνόλων.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από τη μετάδοση της γνώσης. Με βοηθάει να εξελιχθώ τόσο ως άνθρωπος όσο και ως επαγγελματίας.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Από την πρώτη στιγμή της επικοινωνίας με τον μαθητή διατυπώνονται οι κατάλληλες ερωτήσεις ώστε να διαπιστωθούν οι εκπαιδευτικές του ανάγκες. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές