Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Aline

Βορειοανατολική Αττική
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

ΓΑΛΛΙΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ. Με εμπειρια στην διδασκαλία σε Ελλάδα και Παρίσι προτείνω μαθήματα γαλλικών για ολα τα επίπεδα, ειδικά προγράμματα για παιδιά (εκμαθηση μεσα απο το παιχνίδι), κατάκτιση διπλωμάτων, προετοιμασία στον εργασιακό τομέα, ή και απλή εξάσκηση της γλωσσας. Το μάθημα είναι πάντα ευχάριστο αλλά και με σοβαρότητα στο ζητούμενο μας. Οι τιμές ειναι προσαρμοσμένες σε καθε προφιλ και είναι συζητήσιμες.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η γαλλική προφορά βοηθαει πολύ και πιστευω οτι ειναι απο τα βασικά. Χαρη σε πολλες τεχνικες και μεθόδους που εχω αποκτήσει μπορω να πω οτι το συστημα μου μαζί και με τα ανάλογα παιχνιδια για παιδιά βοηθανε πολύ στην καθημερινη χρήση της γλωσσας.

Επαγγελματική Εμπειρία

Με πολλά χρόνια εμπειρίας σε φροντιστηριο αλλά και σε ιδιαιτερα μαθήματα, δουλεύοντας με πολλά παιδιά διαφορετικης ηλικίας αλλα και με ενήλικες, εχω την μέθοδο να δινω τα σωστα κλειδιά για την κατακτηση μιας ξενης γλωσσας.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Μιλήσαμε στο τηλέφωνο, ήρθε και μιλήσαμε και από κοντά, κλείσαμε το πρώτο μάθημα, αλλά την συμφωνημένη ώρα και μέρα δεν εμφανίστηκε. Την κάλεσα εγώ αρκετές φορές όταν είδα ότι αργούσε, έκλεινε το τηλ., της άφησα μήνυμα και δεν απάντησε ποτέ. Έχουν περάσει δύο μέρες από τότε, και δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Vassia Stefanou
27.09.2017