Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κανελλόπουλος Βασίλης

Τμήμα Μουσικών Σπουδών - Φιλοσοφική Σχολή
Κλασική κιθάρα
Πετρούπολη
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Master - Τμήμα Μουσικών Σπουδών - Φιλοσοφική Σχολή 2020 Επαληθευμένο
Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης
Πτυχίο - Κλασική κιθάρα 2014 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδονται μαθήματα κιθάρας, παραδοσιακού λαούτου και θεωρίας της μουσικής από τον διπλωματούχο κιθαριστή και μουσικολόγο Βασίλη Κανελλόπουλο σε όλες τις ηλικιες, από 7 χρονών εως 70. Στις περιοχές Πετρούπολη,Περιστέρι,Ίλιον,Χαιδάρι, Δήμο Φυλής, Καματερό, Αιγάλεω, Αγίοι Ανάργυροι, Αγία Βαρβάρα, Μενίδι, Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα, Μεταμόρφωση, Νίκαια-Ρέντη, Κερατσίνι, Γαλάτσι, Άνω-Κάτω Πατήσια. Τιμή συζητήσιμη ανάλογα την περιοχή και την ώρα. Ειδική προσφορά σε μέλη του idietera .

Μαθήματα δια ζώσης την Παρασκευή από τις 3 το μεσημέρι και μετά.  Το Σάββατο από τις 1 το μεσημέρι και μετά και την Κυριακή όλη μέρα.

Online μαθήματα τις καθημερινές από τις 5 το απόγευμα και μετά.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Λόγω παιδαγωγικότητας, αγάπης και προσφοράς της γνώσης στους ανθρώπους.  Υπομονή, μεταδοτικότητα και επιμονή. Μου αρέσει να διδάσκω πολύ και να παρέχω όλα τα εφόδια σε όποιον τα θέλει και χρειάζεται. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω 11 χρόνια διδασκαλίας σε ιδιαίτερα μαθήματα, ωδεία, Πολιτιστικούς - Εθνικοτοπικούς συλλόγους και συλλόγους Γονέων - Κηδεμόνων σε δημοτικά σχολεία. Επίσης, έχω εμπειρία διδασκαλίας σε όλες τις ηλικίες και ανάλογη προσέγγιση και προσοχή σε κάθε μαθητή και ηλικία.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αγαπάω την διδασκαλία, αγαπώ τα παιδιά και όλες τις ηλικίες. Είναι μεγάλη εμπειρία γιατί και εσύ ο ίδιος παίρνεις πράγματα και γνώσεις από τους μαθητές σου. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ξεχωριστός και είναι πολύ ωραίο να έρχεσαι σε επαφή με κάθε προσωπικότητα και αποτελεί σημαντικό πράγμα για κάθε καθηγητή.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κατά τη διάρκεια των πρώτων μαθημάτων και μέσα από το διάλογο και την τριβή με τον μαθητή. Μέσα από τις ασκήσεις, την εκτέλεση των οργάνων και την αφοσίωση που θα δείξεις σε κάθε μαθητή σου ξεχωριστά.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Video

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Πολύ καλός δάσκαλος αλλά και άνθρωπος,εξυπηρετικός και με προσέγγιση στη μάθηση,πέντε μήνες συνεργάστηκαμε γιατί έπρεπε να φύγω σεζόν σέρβις,με μάθε λαγούτο στεριανό,είμαι πολύ ικανοποιημένος με το Βασίλη, τον συνηστω ανεπιφύλακτα!

Στεφανος
02.06.2022