Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κοπάνου Εύα

έως 40 ετών
Κερατσίνι
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Πτυχιούχος παραδίδει μαθήματα Ιαπωνικών κατ' οίκoν σε Πειραιά, Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Νίκαια και διαδικτυακά σε όλη την Ελλάδα και εξωτερικό. Ευέλικτη επικοινωνία μέσω μηνυμάτων, βίντεο κλήσεων ή και κλήσης τηλεφώνου. Οι ώρες διδασκαλίας προαποφασιζονται κατόπιν συνεννόησης με τον μαθητή και με ρυθμό που διευκολύνει την αποτελεσματικότερη αποδοση για απόκτηση πτυχίου η όποια άλλη χρήση επιθυμείτε.

 - Δέσμευση ανοιχτής επικοινωνίας
 - Ενθάρρυνση μαθητών να εξερευνήσουν την ιαπωνική γλώσσα μέσω της Ιαπωνικής κουλτούρας.
 - Πολυετής εμπειρία με δεκάδες μαθητές και επιτυχίες στις επίσημες εξετάσεις JLPT.
 - Δυνατότητα διδασκαλίας σε ολιγομελή τμήματα (2-3 ατόμων) σε φιλικότερες τιμές.
 - Προετοιμασία για επίσημες εξετάσεις και καθοδήγηση.
 - Επαφή με την κουλτούρα μέσω οπτικοακουστικών δραστηριοτήτων. Χρήση σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας (μέσω εφαρμογών, video και ηχητικών ερεθισμάτων)

Χωρίς καμία δέσμευση μπορείτε να επικοινωνήσετε για μία πρώτη επαφή με το πρώτο μάθημα εντελώς δωρεάν

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Κάτοχος πιστοποιητικού για διδασκαλία σε μαθητές με δυσλεξία και σύγχρονων μεθόδων διαπαιδαγώγησης σε παιδιά και εφήβους. Παράδοση μαθημάτων στον χώρο σας με δυνατότητα πληρωμής μέσω P.O.S. (δεκτές όλες οι κάρτες) Χαμηλότερες τιμές σε περίπτωση δημιουργίας Group

Επαγγελματική Εμπειρία

Εμπειρία για πάνω απο δεκαπέντε χρόνια στην παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε ατομικά και ολιγομελή τμήματα. Πληθώρα επιλογών σε διαθέσιμα βιβλία διαφορετικών επιπέδων και ταχύτητας.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αγάπη για τη γλώσσα και τον πολιτισμό: Η αγάπη για την ιαπωνική γλώσσα, τη λογοτεχνία, την ιστορία, τη μουσική, την τέχνη και άλλες πτυχές του ιαπωνικού πολιτισμού είναι το πιο ισχυρό μου κίνητρο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κάθε μαθητής είναι μοναδικός και οι εκπαιδευτικές του ανάγκες μπορεί να διαφέρουν. Η συνεχής παρατήρηση και αξιολόγηση είναι κλειδί για την ανάπτυξη ενός ατομικού προγράμματος που θα υποστηρίξει την εκπαιδευτική επιτυχία κάθε μαθητή.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

7 Κριτικές

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο διδασκαλίας και την διάθεση που επικρατεί καθ όλη την διάρκεια των μαθημάτων. Η Εύα με έχει βοηθήσει πολυ παρότι έχω δύσκολο ωράριο εργασίας να με βολέψει για να μην χάνουμε κανένα μάθημα. Είνα πάντα πρόθυμη και φροντίζει να μην υπάρχουν αναπάντητες απορίες.

Χατζηευαγγέλου Γεώργιος

Η Εύα αγαπάει πολύ την ιαπωνική γλώσσα και κουλτούρα, και αυτό ενθαρρύνει πολύ κι εμάς τους μαθητές να την αγαπήσουμε και να θέλουμε να μάθουμε όλο και περισσότερα γι'αυτην! 

Τα μαθήματα είναι οργανωμένα πολύ σωστά και με τέτοιο τρόπο ώστε να προλαβαίνεις να ενσωματώσεις όλη την πληροφορία που πήρες, πράγμα πολύ σημαντικό σε γλώσσα με τόσο "ξένη" σε εμάς γραφή.

Επιπλέον, σε κάθε μάθημα η Εύα βάζει μέσα και διάφορα στοιχεία του πολιτισμού της Ιαπωνίας, πράγμα που βοηθάει πολύ στην εκμάθηση της γλώσσας, αλλά και σε ιντριγκάρει να θες να ταξιδέψεις εκεί για να γνωρίσεις έναν τόσο διαφορετικά όμορφο κόσμο!

Όντας καθηγήτρια με μεγάλη εμπειρία, η Εύα φυσικά δίνει και τη δυνατότητα προετοιμασίας για όλα τα πτυχία (Ν5, Ν4, Ν3, Ν2, Ν1), για όσους μαθητές το επιθυμούν, όπως κι εγώ.

Υπάρχει μεγάλη ευελιξία στα ωράρια, είτε πρωινά είτε απογευματινά, εκτός σαββατοκύριακου. 

Την ευχαριστώ πολύ για την όλη εμπειρία και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να μάθουν ιαπωνικά! 

ありがとうございます❣

 

Τσιαμίτα Αναστασία

Η Εύα είναι εξαιρετική καθηγήτρια!! Κάνει το μάθημα ευχάριστο και φοβερά ενδιαφέρον, είναι απόλυτα μεταδοτική και δεν αρκείται μόνο στο κομμάτι της γλώσσας αλλά και σε εισάγει και στην κουλτούρα της Ιαπωνίας. Επίσης είναι φοβερα επεξηγηματική κάτι που χρειάζεται σε μία γλωσσα όπως τα ιαπωνικά. Με την Εύα κάνουμε μαθήματα εδώ και 2 χρόνια και την προτείνω ανεπιφύλαχτα!!

Δήμητρα Αντύπα