Ιδιαίτερα Μαθήματα Βιολογίας

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Βιολογίας; Μόλις τον βρήκατε!
220 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σταύρος Στάγκος
Θεσσαλονίκη 20/ώρα 2,293 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Ονομάζομαι Σταύρος Στάγκος και είμαι βιολόγος - χημικός. Η αποκλειστική μου απασχόληση τα τελευταία έξι χρόνια είναι η διδασκαλία σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και φοιτητές.
ιδιαίτερα μαθήματα
θεσσαλονίκη 8/ώρα 376 Όχι
Πραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου και Χημείας( Β΄ Γυμνασίου) από απόφοιτη Α.Τ.Ε.Ι θεσσαλονίκης Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας με εμπειρία.
ιδιαίτερα μαθήματα
Μελισσια 12/ώρα 252 Όχι
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Φυσικής με φροντιστηριακή πείρα, κάτοχος MSc παραδίδει μαθήματα Φυσικής, Mαθηματικών, Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου, Φυσικής, ΑΕΠΠ, Βιολογίας σε μαθητές Λυκείου, προετοιμασία για Πανελλήνιες με μεθοδικότητα και επιμονή στη λεπτομέρεια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σεραφειμίδου Φωτεινή
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 10/ώρα 583 Όχι
Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ. και Μεταπτυχιακού Διπλώματος Φυσικής και Τεχνολογίας Υλικών του Α.Π.Θ.,παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής,Χημείας,Μαθηματικών και Βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και σε φοιτητές Θετικών Επιστημών.
ιδιαίτερα μαθήματα
Καβάλα 10/ώρα 17 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Χημικός, απόφοιτος του ΑΠΘ, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Χημεία σε μαθητές Λυκείου. Τιμές συζητήσιμες και το πρώτο μάθημα δωρεάν.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαντώ Χαντζή
7/ώρα 78 Όχι
Τελειόφοιτη Βιολόγος του Ε.Κ.Π.Α(σε λιγότερο από 3 μήνες ορκίζομαι) παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Βιολογίας και Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.
ιδιαίτερα μαθήματα
N.Ψυχικό 15/ώρα 60 Όχι
Παραδίδω μαθήματα Βιολογίας σε μαθητές Λυκείου,ΤΕΙ και Σχολών Υγείας, στήν Αγγλική και Γερμανική γλώσσα.Εμαι πτυχιούχος του Τμήματος Βιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Απόφοιτος τής Γερμανικής Σχολής Αθηνών. Προτιμώ απογευματινές ωρες.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μάνος Ορφανάκης
Αθήνα 10/ώρα 118 Όχι
Φοιτητής τμήματος Χημείας ΕΚΠΑ. Παρέχονται δωρεάν σημειώσεις και εκπαιδευτικό υλικό. Μαθήματα στον χώρο σας.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαρία Στήθου
Ζωγράφου Κεραμεικος Γαλάτσι Περιστέρι Αιγάλεω Αμπελόκηποι ΠανόρμουΣεπόλια, Σταθμός Λαρίσης,Καισαριανή, και σε μέρη που έχω πρόσβαση με ΜΜΜ 5/ώρα 137 Όχι
Είμαι αριστούχος απόφοιτος του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης Εκπα. Ενδιαφέρομαι για την παράδοση μαθημάτων σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Παρασκευή Κογιώνου
Παγκράτι, Ζωγράφου, Βύρωνας, Kολωνάκι, Θησείο, Αμπελόκηποι, Γουδή, Πανόρμου, Καισαριανή,Γκύζη, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό 10/ώρα 173 Όχι
Aπόφοιτη Βιολόγος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πιστοιποιημένη καθηγήτρια του Πανελλήνιου Δικτύου Καθηγητών με πολυετή εμπειρία στην στοχευμένη προετοιμασία των μαθητών για τις Πανελλαδικές εξετάσεις στο μάθημα της Βιολογίας (Κατεύθυνσης και Γενικής Παιδείας ) και την

Σελίδες