Ιδιαίτερα Μαθήματα Βιολογίας

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Βιολογίας; Μόλις τον βρήκατε!
Το idietera.gr προτείνει για ιδιαίτερα μαθήματα
Ιδιαίτερα Μαθήματα Παρασκευή Κογιώνου
Παγκράτι, Ζωγράφου, Βύρωνας, Kολωνάκι, Θησείο, Αμπελόκηποι, Γουδή, Πανόρμου, Καισαριανή,Γκύζη, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό 10/ώρα 252 Όχι
Aπόφοιτη Βιολόγος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πιστοποιημένη καθηγήτρια του Πανελλήνιου Δικτύου Καθηγητών με εμπειρία στην στοχευμένη προετοιμασία των μαθητών για τις Πανελλαδικές εξετάσεις στο μάθημα της Βιολογίας (Κατεύθυνσης και Γενικής Παιδείας ) και την εισαγωγή τ
226 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σταύρος Στάγκος
Θεσσαλονίκη 20/ώρα 2,405 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Ονομάζομαι Σταύρος Στάγκος και είμαι βιολόγος - χημικός. Η αποκλειστική μου απασχόληση τα τελευταία έξι χρόνια είναι η διδασκαλία σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και φοιτητές.
ιδιαίτερα μαθήματα
θεσσαλονίκη 8/ώρα 453 Όχι
Πραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου και Χημείας( Β΄ Γυμνασίου) από απόφοιτη Α.Τ.Ε.Ι θεσσαλονίκης Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας με εμπειρία.
ιδιαίτερα μαθήματα
Μελισσια 12/ώρα 401 Όχι
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Φυσικής με φροντιστηριακή πείρα, κάτοχος MSc παραδίδει μαθήματα Φυσικής, Mαθηματικών, Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου, Φυσικής, ΑΕΠΠ, Βιολογίας σε μαθητές Λυκείου, προετοιμασία για Πανελλήνιες με μεθοδικότητα και επιμονή στη λεπτομέρεια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σεραφειμίδου Φωτεινή
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 10/ώρα 687 Όχι
Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ. και Μεταπτυχιακού Διπλώματος Φυσικής και Τεχνολογίας Υλικών του Α.Π.Θ.,παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής,Χημείας,Μαθηματικών και Βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και σε φοιτητές Θετικών Επιστημών.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαρκιανή Χωριανοπούλου
Γαλάτσι/Αθήνα 5/ώρα 140 Όχι
Φοιτήτρια Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αναλαμβάνει τον έλεγχο και την παράδοση μαθημάτων σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
ιδιαίτερα μαθήματα
Άργος 12/ώρα 55 Όχι
Πτυχιούχος Βιολογίας, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με εμπειρία και μεταδοτικότητα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου
Ιδιαίτερα Μαθήματα Στανέλου Άννα
Νέα Σμύρνη 10/ώρα 65 Όχι
Απόφοιτος του τμήματος βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα βιολογίας σε μαθητές γυμνασίου/λυκείου, φυσικής & χημείας σε μαθητές γυμνασίου καθώς και μελέτη στα μαθήματα δημοτικού.
ιδιαίτερα μαθήματα
Θεσσαλονίκη/ανατολικά, κέντρο 7/ώρα 113 Όχι
Είμαι απόφοιτη του τμήματος Χημείας ΑΠΘ. Παραδίδω μαθήματα Χημείας, Βιολογίας,Φυσικής και Μαθηματικών ή και μουσικής σε πολύ καλές τιμές σε μαθητές Γυμνασίου ή Λυκείου. Επιπλέον μπορώ να αναλάβω και παιδάκια δημοτικού για το καθημερινό τους διάβασμα.Κυρίως ανατολικά και κέντρο.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Εύη Παπαδάκη
Αιγαλεω 15/ώρα 72 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Γεια σας, Ειμαι βιολογος με πανω απο δεκα χρονια εμπειριας σε διδασκαλια βιολογιας σε μαθητες Λυκειου και προετοιμασια για τις πανελλαδικες εξετασεις και την εισαγωγη στην τριτοβαθμια εκπαιδευση.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Κυριάκος Ανδρόνης
Θεσσαλονίκη 8/ώρα 204 Όχι
-Aπόφοιτος του τμήματος Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) με Master γενικού κύκλου σπουδών (MSc), παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου (Μαθηματικά, Φυσική, Xημεία, Βιολογία), Γενικού και Επαγγελματικού Λ

Σελίδες