Ιδιαίτερα Μαθήματα Βιολογίας

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Βιολογίας; Μόλις τον βρήκατε!
224 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σταύρος Στάγκος
Θεσσαλονίκη 20/ώρα 2,324 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Ονομάζομαι Σταύρος Στάγκος και είμαι βιολόγος - χημικός. Η αποκλειστική μου απασχόληση τα τελευταία έξι χρόνια είναι η διδασκαλία σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και φοιτητές.
ιδιαίτερα μαθήματα
θεσσαλονίκη 8/ώρα 395 Όχι
Πραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου και Χημείας( Β΄ Γυμνασίου) από απόφοιτη Α.Τ.Ε.Ι θεσσαλονίκης Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας με εμπειρία.
ιδιαίτερα μαθήματα
Μελισσια 12/ώρα 293 Όχι
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Φυσικής με φροντιστηριακή πείρα, κάτοχος MSc παραδίδει μαθήματα Φυσικής, Mαθηματικών, Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου, Φυσικής, ΑΕΠΠ, Βιολογίας σε μαθητές Λυκείου, προετοιμασία για Πανελλήνιες με μεθοδικότητα και επιμονή στη λεπτομέρεια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σεραφειμίδου Φωτεινή
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 10/ώρα 620 Όχι
Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ. και Μεταπτυχιακού Διπλώματος Φυσικής και Τεχνολογίας Υλικών του Α.Π.Θ.,παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής,Χημείας,Μαθηματικών και Βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και σε φοιτητές Θετικών Επιστημών.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Κυριάκος Ανδρόνης
Θεσσαλονίκη 8/ώρα 64 Όχι
-Aπόφοιτος του τμήματος Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) με Master γενικού κύκλου σπουδών (MSc), παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου (Μαθηματικά, Φυσική, Xημεία, Βιολογία), Γενικού και Επαγγελματικού Λ
Ιδιαίτερα Μαθήματα Mαρία Ανδρεάκη
Αλεξανδρούπολη 6/ώρα 22 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα στο μάθημα της Βιολογίαςσε μαθήτες Α' λυκείου, και Α’,Β’ και Γ’ γυμνασίου.
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 8/ώρα 18 Όχι
Πτυχιούχος του τμήματος Βιολογίας (Univ. Monpellier, France) με μεταπτυχιακό τίτλο στις Νευροεπιστήμες (Πανεπ. Κρήτης), με όρεξη και πρότερη εμπειρία με παιδιά παραδίδει μαθήματα Βιολογίας σε μαθητές και φοιτητές και αναλαμβάνει τη μελέτη μαθητών δημοτικού. Τιμή 8 ευρώ/ώρα, συζητήσιμη.
ιδιαίτερα μαθήματα
Καλλιθεα 10/ώρα 34 Όχι
Φυσικός με μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή αναλαμβάνω τη μελέτη παιδιών Δημοτικου - Γυμνασιου -Λυκείου. Εξατομικευμενα πρόγραμματα παρέμβασης σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.
ιδιαίτερα μαθήματα
Καβάλα 10/ώρα 51 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Χημικός, απόφοιτος του ΑΠΘ, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Χημεία σε μαθητές Λυκείου. Τιμές συζητήσιμες και το πρώτο μάθημα δωρεάν.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαντώ Χαντζή
7/ώρα 100 Όχι
Τελειόφοιτη Βιολόγος του Ε.Κ.Π.Α(σε λιγότερο από 3 μήνες ορκίζομαι) παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Βιολογίας και Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.

Σελίδες