Ιδιαίτερα Μαθήματα Βιολογίας

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Βιολογίας; Μόλις τον βρήκατε!
226 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σταύρος Στάγκος
Θεσσαλονίκη 20/ώρα 2,368 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Ονομάζομαι Σταύρος Στάγκος και είμαι βιολόγος - χημικός. Η αποκλειστική μου απασχόληση τα τελευταία έξι χρόνια είναι η διδασκαλία σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και φοιτητές.
ιδιαίτερα μαθήματα
θεσσαλονίκη 8/ώρα 432 Όχι
Πραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου και Χημείας( Β΄ Γυμνασίου) από απόφοιτη Α.Τ.Ε.Ι θεσσαλονίκης Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας με εμπειρία.
ιδιαίτερα μαθήματα
Μελισσια 12/ώρα 356 Όχι
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Φυσικής με φροντιστηριακή πείρα, κάτοχος MSc παραδίδει μαθήματα Φυσικής, Mαθηματικών, Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου, Φυσικής, ΑΕΠΠ, Βιολογίας σε μαθητές Λυκείου, προετοιμασία για Πανελλήνιες με μεθοδικότητα και επιμονή στη λεπτομέρεια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σεραφειμίδου Φωτεινή
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 10/ώρα 661 Όχι
Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ. και Μεταπτυχιακού Διπλώματος Φυσικής και Τεχνολογίας Υλικών του Α.Π.Θ.,παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής,Χημείας,Μαθηματικών και Βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και σε φοιτητές Θετικών Επιστημών.
ιδιαίτερα μαθήματα
Άργος 12/ώρα 30 Όχι
Πτυχιούχος Βιολογίας, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με εμπειρία και μεταδοτικότητα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου
Ιδιαίτερα Μαθήματα Στανέλου Άννα
Νέα Σμύρνη 10/ώρα 36 Όχι
Απόφοιτος του τμήματος βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα βιολογίας σε μαθητές γυμνασίου/λυκείου, φυσικής & χημείας σε μαθητές γυμνασίου καθώς και μελέτη στα μαθήματα δημοτικού.
ιδιαίτερα μαθήματα
Θεσσαλονίκη/ανατολικά, κέντρο 7/ώρα 67 Όχι
Είμαι απόφοιτη του τμήματος Χημείας ΑΠΘ. Παραδίδω μαθήματα Χημείας, Βιολογίας,Φυσικής και Μαθηματικών ή και μουσικής σε πολύ καλές τιμές σε μαθητές Γυμνασίου ή Λυκείου. Επιπλέον μπορώ να αναλάβω και παιδάκια δημοτικού για το καθημερινό τους διάβασμα.Κυρίως ανατολικά και κέντρο.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Εύη Παπαδάκη
Αιγαλεω 15/ώρα 42 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Γεια σας, Ειμαι βιολογος με πανω απο δεκα χρονια εμπειριας σε διδασκαλια βιολογιας σε μαθητες Λυκειου και προετοιμασια για τις πανελλαδικες εξετασεις και την εισαγωγη στην τριτοβαθμια εκπαιδευση.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Κυριάκος Ανδρόνης
Θεσσαλονίκη 8/ώρα 124 Όχι
-Aπόφοιτος του τμήματος Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) με Master γενικού κύκλου σπουδών (MSc), παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου (Μαθηματικά, Φυσική, Xημεία, Βιολογία), Γενικού και Επαγγελματικού Λ
Ιδιαίτερα Μαθήματα Mαρία Ανδρεάκη
Αλεξανδρούπολη 6/ώρα 51 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα στο μάθημα της Βιολογίαςσε μαθήτες Α' λυκείου, και Α’,Β’ και Γ’ γυμνασίου.

Σελίδες