Ιδιαίτερα Μαθήματα Βιολογίας

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Βιολογίας; Μόλις τον βρήκατε!
216 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σταύρος Στάγκος
Θεσσαλονίκη 20/ώρα 2,103 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Ονομάζομαι Σταύρος Στάγκος και είμαι βιολόγος - χημικός. Η αποκλειστική μου απασχόληση τα τελευταία έξι χρόνια είναι η διδασκαλία σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και φοιτητές.
ιδιαίτερα μαθήματα
θεσσαλονίκη 8/ώρα 294 Όχι
Πραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου και Χημείας( Β΄ Γυμνασίου) από απόφοιτη Α.Τ.Ε.Ι θεσσαλονίκης Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας με εμπειρία.
ιδιαίτερα μαθήματα
Μελισσια 12/ώρα 108 Όχι
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Φυσικής με φροντιστηριακή πείρα, κάτοχος MSc παραδίδει μαθήματα Φυσικής, Mαθηματικών, Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου, Φυσικής, ΑΕΠΠ, Βιολογίας σε μαθητές Λυκείου, προετοιμασία για Πανελλήνιες με μεθοδικότητα και επιμονή στη λεπτομέρεια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σεραφειμίδου Φωτεινή
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 10/ώρα 412 Όχι
Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ. και Μεταπτυχιακού Διπλώματος Φυσικής και Τεχνολογίας Υλικών του Α.Π.Θ.,παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής,Χημείας,Μαθηματικών και Βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και σε φοιτητές Θετικών Επιστημών.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Παρασκευή Κογιώνου
Παγκράτι, Ζωγράφου, Βύρωνας, kολωνάκι, Θησείο, Αμπελόκηποι, Γουδή, Πανόρμου, Καισαριανή 8/ώρα 18 Όχι
Aπόφοιτη Βιολόγος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πιστοιποιημένη καθηγήτρια του Πανελλήνιου Δικτύου Καθηγητών με πολυετή εμπειρία στην στοχευμένη προετοιμασία των μαθητών για τις Πανελλαδικές εξετάσεις στο μάθημα της Βιολογίας (Κατεύθυνσης και Γενικής Παιδείας ) και την
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ελένη Παπαδοπούλου
Θεσσαλονίκη 15/ώρα 29 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Βιολόγος, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, υποψήφια διδάκτωρ τμήματος Ιατρικής, με ερευνητική δραστηριότητα στο ΑΠΘ και με διδακτική εμπειρία τα τελευταία 5 χρόνια, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Βιολογίας, Γενετικής σε φοιτητές, υποψήφιους για κατατακτήριες Ιατρικής και μαθητές Γυμνασίου, Λυκ
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 7/ώρα 18 Όχι
Φοιτήτρια Βιολογικού Αθήνας,ΕΚΠΑ (4ο έτος) και απόφοιτος Αρσακείου Τοσιτσείου με Άριστα, παραδίδει μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου. Με αγάπη για τη γνώση, όρεξη και μεταδοτικότητα.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Έλενα Τσίκα
Αθήνα 10/ώρα 25 Όχι
Ιδιαίτερα μαθήματα παραδίδονται από φοιτήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου Άριστη προετοιμασία για τις εξετάσεις. Οικονομικές τιμές.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Kαθηγητής
Αθήνα(Κέντρο,Δυτικά Προάστια, Βόρεια Προάστια) 10/ώρα 52 Όχι
Φυσικομαθηματικός απόφοιτος Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα Διδακτικής (Medu- MSc) Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με αριστείο, μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΜΑs-Spedu), συγγρ
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαρία Πετροπούλου
Αθήνα, Ζωγράφος 10/ώρα 55 Όχι
Φυσικός, πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής, Μαθηματικών, Χημείας, Βιολογίας και Αστρονομίας σε μαθητές Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου.

Σελίδες