Ιδιαίτερα Μαθήματα Τούρκικων

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Τούρκικων; Μόλις τον βρήκατε!
74 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μουσταφα ογλου Χεντέφ
θεσσαλονίκη 13/ώρα 923 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΤΟΥΡΚΙΚΑ
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαρίνα Μούρτζιου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 15/ώρα 1,679 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Καθηγήτρια τουρκικών, με 10ετή εμπειρία διδασκαλίας όλων των επιπέδων και κάτοχος του ανώτατου διπλώματος Τουρκικών από το Πανεπιστήμιο της Άγκυρας,αναλαμβάνει μαθήματα στην Θεσσαλονίκη(κατ'οίκον ή skype), Πανελλαδικά, Κύπρο και παγκόσμια μέσω Skype.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Γιάννης
Αθήνα 10/ώρα 604 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται μαθήματα Τουρκικής γλώσσας στο νομό Αττικής από κάτοχο πτυχίου Τουρκικής γλώσσας Πανεπιστημίων Άγκυρας και Κωνσταντινούπολης και πτυχίου άριστης γνώσης Τουρκικών από το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας. Τιμές πολύ προσιτές και σύγχρονα μέσα διδασκαλίας.
ιδιαίτερα μαθήματα
Λουτράκι 5/ώρα 33 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδιδονται ιδιαίτερα μαθήματα τουρκικής γλώσσας
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 13/ώρα 161 Όχι
Είμαι Ελληνίδα από την Κωσταντινούπολη. Παραδίδω μαθήματα τουρκικών σε όλα τα επίπεδα. Αναλαμβάνω την προετοιμασία για εξετάσεις όλων των διπλωμάτων και επιπέδων.Τιμή 13 Ευρώ ανα ώρα.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Παπαδάκου Άννα
Βόλος 20/ώρα 199 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύχρονων Ασιατικών Σπουδών, με γνώσεις οθωμανικών και κάτοχος διδακτικής και παιδαγωγικής επάρκειας της τουρκικής γλώσσας παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα τουρκικών.
ιδιαίτερα μαθήματα
ΚΟΜΟΤΗΝΗ 10/ώρα 185 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ, ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ Δ.Π.Θ & TOY ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY TÖMER ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ(KAT’OIKON H΄ ΜΕΣΩ SKYPE) ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΑΘΗΤΗ/ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ.
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθηνα 10/ώρα 236 Όχι
Μαθήματα Τουρκικής γλώσσας από απόφοιτο του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών με ειδίκευση και εμπειρία στη διδασκαλία και τη μετάφραση. Επικοινωνία μέσω φβ: Κωνσταντίνος Αναγνόπουλος Τιμές προσιτές, δωρεάν παροχή εκπαιδευτικού υλικού.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιωάννα Μοίρα
Θεσσαλονίκη 10/ώρα 316 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδω μαθήματα τούρκικων σε άτομα ή σε γκρουπ. Έχω αποφοιτήσει από το Tomer στο Istanbul Kultur University και έχω ζήσει στην Κωνσταντινούπολη για δύο χρόνια, σπουδάζοντας παράλληλα. Αναλαμβάνω μεταφράσεις και διερμηνεία.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Δημήτρης Τσιμίγκος
Θεσσαλονίκη 12/ώρα 290 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Είμαι απόφοιτος του τμήματος γλώσσας,φιλολογίας και πολιτισμού παρευξείνιων χωρών με ειδίκευση την τουρκική γλώσσα και φιλολογία.Επίσης κάτοχος επάρκειας διδασκαλίας της γλώσσας σύμφωνα με τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Σελίδες