Ιδιαίτερα Μαθήματα Τούρκικων

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Τούρκικων; Μόλις τον βρήκατε!
Το idietera.gr προτείνει για ιδιαίτερα μαθήματα
Ιδιαίτερα Μαθήματα Δημήτρης Τσιμίγκος
Θεσσαλονίκη 12/ώρα 325 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Είμαι απόφοιτος του τμήματος γλώσσας,φιλολογίας και πολιτισμού παρευξείνιων χωρών με ειδίκευση την τουρκική γλώσσα και φιλολογία.Επίσης κάτοχος επάρκειας διδασκαλίας της γλώσσας σύμφωνα με τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
75 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μουσταφα ογλου Χεντέφ
θεσσαλονίκη 13/ώρα 969 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΤΟΥΡΚΙΚΑ
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαρίνα Μούρτζιου
Λητή-Θεσσαλονίκης 15/ώρα 1,731 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Καθηγήτρια τουρκικών, με 10ετή εμπειρία διδασκαλίας όλων των επιπέδων και κάτοχος του ανώτατου διπλώματος Τουρκικών από το Πανεπιστήμιο της Άγκυρας,αναλαμβάνει μαθήματα στην Θεσσαλονίκη(κατ'οίκον ή skype), Πανελλαδικά, Κύπρο και παγκόσμια μέσω Skype.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Γιάννης
Αθήνα 10/ώρα 642 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται μαθήματα Τουρκικής γλώσσας στο νομό Αττικής από κάτοχο πτυχίου Τουρκικής γλώσσας Πανεπιστημίων Άγκυρας και Κωνσταντινούπολης και πτυχίου άριστης γνώσης Τουρκικών από το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας. Τιμές πολύ προσιτές και σύγχρονα μέσα διδασκαλίας.
ιδιαίτερα μαθήματα
Πάτρα 10/ώρα 25 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Είμαι από την Τουρκία και τα τουρκικά είναι η μητρική μου γλώσσα. Έχω ζήσει και σπουδάσει στην Κωνσταντινούπολη και παραδίδω μαθήματα τούρκικων σε άτομα ή σε γκρουπ.
ιδιαίτερα μαθήματα
Λουτράκι 5/ώρα 100 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδιδονται ιδιαίτερα μαθήματα τουρκικής γλώσσας
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 13/ώρα 183 Όχι
Είμαι Ελληνίδα από την Κωσταντινούπολη. Παραδίδω μαθήματα τουρκικών σε όλα τα επίπεδα. Αναλαμβάνω την προετοιμασία για εξετάσεις όλων των διπλωμάτων και επιπέδων.Τιμή 13 Ευρώ ανα ώρα.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Παπαδάκου Άννα
Βόλος 20/ώρα 230 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύχρονων Ασιατικών Σπουδών, με γνώσεις οθωμανικών και κάτοχος διδακτικής και παιδαγωγικής επάρκειας της τουρκικής γλώσσας παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα τουρκικών.
ιδιαίτερα μαθήματα
ΚΟΜΟΤΗΝΗ 10/ώρα 205 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ, ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ Δ.Π.Θ & TOY ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY TÖMER ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ(KAT’OIKON H΄ ΜΕΣΩ SKYPE) ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΑΘΗΤΗ/ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ.
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθηνα 10/ώρα 268 Όχι
Μαθήματα Τουρκικής γλώσσας από απόφοιτο του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών με ειδίκευση και εμπειρία στη διδασκαλία και τη μετάφραση. Επικοινωνία μέσω φβ: Κωνσταντίνος Αναγνόπουλος Τιμές προσιτές, δωρεάν παροχή εκπαιδευτικού υλικού.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιωάννα Μοίρα
Θεσσαλονίκη 10/ώρα 347 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδω μαθήματα τούρκικων σε άτομα ή σε γκρουπ. Έχω αποφοιτήσει από το Tomer στο Istanbul Kultur University και έχω ζήσει στην Κωνσταντινούπολη για δύο χρόνια, σπουδάζοντας παράλληλα. Αναλαμβάνω μεταφράσεις και διερμηνεία.

Σελίδες