Ιδιαίτερα Μαθήματα Τούρκικων

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Τούρκικων; Μόλις τον βρήκατε!
71 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαρίνα Μούρτζιου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 15/ώρα 1,474 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ, ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΠΟ TO TÖMER ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ & ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Γιάννης
Αθήνα 10/ώρα 368 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται μαθήματα Τουρκικής γλώσσας στο νομό Αττικής από κάτοχο πτυχίου Τουρκικής γλώσσας Πανεπιστημίων Άγκυρας και Κωνσταντινούπολης και πτυχίου άριστης γνώσης Τουρκικών από το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας. Τιμές πολύ προσιτές και σύγχρονα μέσα διδασκαλίας.
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθηνα 10/ώρα 28 Όχι
Μαθήματα Τουρκικής γλώσσας από απόφοιτο του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών με ειδίκευση και εμπειρία στη διδασκαλία και τη μετάφραση. Επικοινωνία μέσω φβ: Κωνσταντίνος Αναγνόπουλος Τιμές προσιτές, δωρεάν παροχή εκπαιδευτικού υλικού.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιωάννα Μοίρα
Θεσσαλονίκη 10/ώρα 18 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδω μαθήματα τούρκικων σε άτομα ή σε γκρουπ. Έχω αποφοιτήσει από το Tomer στο Istanbul Kultur University και έχω ζήσει στην Κωνσταντινούπολη για δύο χρόνια, σπουδάζοντας παράλληλα. Αναλαμβάνω μεταφράσεις και διερμηνεία.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Δημήτρης Τσιμίγκος
Θεσσαλονίκη 10/ώρα 23 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Είμαι απόφοιτος του τμήματος γλώσσας,φιλολογίας και πολιτισμού παρευξείνιων χωρών με ειδίκευση την τουρκική γλώσσα και φιλολογία.Επίσης κάτοχος επάρκειας διδασκαλίας της γλώσσας σύμφωνα με τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
ιδιαίτερα μαθήματα
Athens 7/ώρα 158 Όχι
Παραδίδονται μαθήματα τουρκικών από τελειόφοιτο του τμήματος Τουρκικών σπουδών του Εκπα, στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών. Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό και πολύ προσιτές τιμές. Επικοινωνία μέσω Φβ : Δημήτρης Ραγιάς
ιδιαίτερα μαθήματα
Γαλάτσι, Κυψέλη 13/ώρα 136 Όχι
Καθηγήτρια με πολυετή απασχόληση σε κέντρο ειδικής αγωγής για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, κάτοχος του πτυχίου Grosses-Sprachdiplom του Πανεπιστημίου του Μονάχου και του C2 Yetkin seviye (ανώτατο) διπλώματος του Πανεπιστημίου της Κων/πολης.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ασημίνα Αραμπατζή
Αλεξανδρούπολη 10/ώρα 92 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Καθηγήτρια Τουρκικής Γλώσσας , απόφοιτη του τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξεινίων Χωρών και κάτοχος του Πτυχίου Tömer του Πανεπιστημίου Άγκυρας παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα τουρκικών για όλα τα πτυχία (TÖMER, DİLMER, ΚΠΓ και İstanbul Üniversitesi) και επίπεδα.Πολυετή εμπειρία,
ιδιαίτερα μαθήματα
Πετράλωνα 10/ώρα 143 Όχι
Οθωμανολόγος με πολυετή εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Οθωμανικών. Εκμάθηση όλων των μορφο-συντακτικών φαινομένων της οθωμανικής γλώσσας, με ασκήσεις εξάσκησης και διδασκαλία μέσα από οθωμανικά κείμενα και επιγραφές!
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΟΥΤΛΟΥ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ 10/ώρα 261 Όχι
Kαθηγήτρια τουρκικών με μητρική γλώσσα τα Τούρκικα (native speaker) παραδίδει μαθήματα Τουρκικών για όλα τα επίπεδα, σε παιδιά και ενήλικες. Προετοιμασία των πτυχίων TÖMER, DİLMER,και İstanbul Üniversitesi.

Σελίδες