Ιδιαίτερα Μαθήματα Τούρκικων

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Τούρκικων; Μόλις τον βρήκατε!
73 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαρίνα Μούρτζιου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 15/ώρα 1,554 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Καθηγήτρια τουρκικών, με 10ετή εμπειρία διδασκαλίας όλων των επιπέδων και κάτοχος του ανώτατου διπλώματος Τουρκικών από το Πανεπιστήμιο της Άγκυρας,αναλαμβάνει μαθήματα στην Θεσσαλονίκη(κατ'οίκον ή skype), Πανελλαδικά, Κύπρο και παγκόσμια μέσω Skype.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Γιάννης
Αθήνα 10/ώρα 443 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται μαθήματα Τουρκικής γλώσσας στο νομό Αττικής από κάτοχο πτυχίου Τουρκικής γλώσσας Πανεπιστημίων Άγκυρας και Κωνσταντινούπολης και πτυχίου άριστης γνώσης Τουρκικών από το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας. Τιμές πολύ προσιτές και σύγχρονα μέσα διδασκαλίας.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Παπαδάκου Άννα
Βόλος 20/ώρα 44 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύχρονων Ασιατικών Σπουδών, με γνώσεις οθωμανικών και κάτοχος διδακτικής και παιδαγωγικής επάρκειας της τουρκικής γλώσσας παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα τουρκικών.
ιδιαίτερα μαθήματα
ΚΟΜΟΤΗΝΗ 10/ώρα 60 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ, ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ Δ.Π.Θ & TOY ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY TÖMER ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ(KAT’OIKON H΄ ΜΕΣΩ SKYPE) ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΑΘΗΤΗ/ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ.
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθηνα 10/ώρα 95 Όχι
Μαθήματα Τουρκικής γλώσσας από απόφοιτο του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών με ειδίκευση και εμπειρία στη διδασκαλία και τη μετάφραση. Επικοινωνία μέσω φβ: Κωνσταντίνος Αναγνόπουλος Τιμές προσιτές, δωρεάν παροχή εκπαιδευτικού υλικού.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιωάννα Μοίρα
Θεσσαλονίκη 10/ώρα 107 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδω μαθήματα τούρκικων σε άτομα ή σε γκρουπ. Έχω αποφοιτήσει από το Tomer στο Istanbul Kultur University και έχω ζήσει στην Κωνσταντινούπολη για δύο χρόνια, σπουδάζοντας παράλληλα. Αναλαμβάνω μεταφράσεις και διερμηνεία.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Δημήτρης Τσιμίγκος
Θεσσαλονίκη 10/ώρα 106 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Είμαι απόφοιτος του τμήματος γλώσσας,φιλολογίας και πολιτισμού παρευξείνιων χωρών με ειδίκευση την τουρκική γλώσσα και φιλολογία.Επίσης κάτοχος επάρκειας διδασκαλίας της γλώσσας σύμφωνα με τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
ιδιαίτερα μαθήματα
Athens 7/ώρα 218 Όχι
Παραδίδονται μαθήματα τουρκικών από τελειόφοιτο του τμήματος Τουρκικών σπουδών του Εκπα, στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών. Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό και πολύ προσιτές τιμές. Επικοινωνία μέσω Φβ : Δημήτρης Ραγιάς
ιδιαίτερα μαθήματα
Γαλάτσι, Κυψέλη 13/ώρα 197 Όχι
Καθηγήτρια με πολυετή απασχόληση σε κέντρο ειδικής αγωγής για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, κάτοχος του πτυχίου Grosses-Sprachdiplom του Πανεπιστημίου του Μονάχου και του C2 Yetkin seviye (ανώτατο) διπλώματος του Πανεπιστημίου της Κων/πολης.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ασημίνα Αραμπατζή
Αλεξανδρούπολη 10/ώρα 130 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Καθηγήτρια Τουρκικής Γλώσσας , απόφοιτη του τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξεινίων Χωρών και κάτοχος του Πτυχίου Tömer του Πανεπιστημίου Άγκυρας παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα τουρκικών για όλα τα πτυχία (TÖMER, DİLMER, ΚΠΓ και İstanbul Üniversitesi) και επίπεδα.Πολυετή εμπειρία,

Σελίδες