Ιδιαίτερα Μαθήματα Μουσικής

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Μουσικής; Μόλις τον βρήκατε!
199 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σοφία Παπαναστασίου
Θεσσαλονίκη 20/ώρα 78 Όχι
Καθηγήτρια πιάνου και θεωρητικών με πολυετή εμπειρία στη μουσική διδασκαλία και μεγάλη καλλιτεχνική δραστηριότητα, με πτυχίο μουσικολογίας του ΑΠΘ, δίπλωμα πιάνου, πτυχία ανώτερων θεωρητικών και μουσικής τεχνολογίας, αναλαμβάνει ιδιαίτερα μαθήματα όλων των επιπέδων, καθώς και προετοιμασία για μου
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΒΙΟΛΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ - ιδιαίτερα μαθήματα
Αττική 25/ώρα 511 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Εμπειροτέχνης παραδοσιακός μουσικός, με εμπειρία άνω των 20 ετών, συνεργασίες με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες καθώς και με συμμετοχές σε δισκογραφικές δουλειές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παραδίδει μαθήματα παραδοσιακού βιολιού σε όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στην ελληνική π
Ιδιαίτερα Μαθήματα Κανδηλάκη Ευτυχία
Γλυφάδα 15/ώρα 142 Όχι
Καθηγήτρια Πιάνου και Ανώτερων Θεωρητικών. Πτυχιούχος Πιάνου, Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας με 20-ετή διδακτική πείρα σε Ωδεία και ιδιαίτερα μαθήματα, επιτυχίες σε εξετάσεις, βραβευμένους μαθητές, παραδίδει μαθήματα Πιάνου Κλασικού-Ερασιτεχνικού και όλων των θεωρητικών σε παιδιά και ενήλικες.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μουσική για παιδιά!!!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 12/ώρα 323 Όχι
Απόφοιτη του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, κάτοχος Πτυχίων Ανώτερων Θεωρητικών, με σπουδές στη Μουσικοπαιδαγωγική (Mozarteum, Saltzburg) και εμπειρία διδασκαλίας σε μικρά παιδιά παραδίδει μαθήματα μουσικής σε παιδιά που θέλουν να έρθουν σε επαφή με τον δημιουργικό κόσμο της μουσικής (Θεωρία,μουσικό
Ιδιαίτερα Μαθήματα Δημήτριος Σταύρου
Αθήνα 15/ώρα 16 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Πιάνο, Αρμόνιο, θεωρία, Αρμονία, προετοιμασία για τα τμήματα μουσικών σπουδών... Συνθέτης, τελειόφοιτος του τμήματος μουσικών σπουδών, με πτυχίο αρμονίας - αντίστιξης παραδίδει τα παραπάνω μαθήματα.
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Αθήνα / Κυψέλη 25/ώρα 24 Όχι
Μπουζουξής με πλούσια επαγγελματική και διδακτική εμπειρία παραδίδει μαθήματα εξάχορδου και οχτάχορδου μπουζουκιού-μπαγλαμα-τζουρα σε αρχάριους και προχωρημένους.
ιδιαίτερα μαθήματα
Αγια παρασκευη 20/ώρα 15 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδιδω ιδιαιτερα μαθηματα πιανου, θεωρητικων της μουσικης (θεωρια, αρμονια , σολφεζ, αναπτυξη ακουστικων ικανοτητων, ρυθμικο σολφεζ) για τη δημιουργια ενος ολοκληρωμενου μουσικου.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαρια Χρονη
Πατησια 20/ώρα 25 Όχι
Παραδιδονται ιδιαιτερα μαθηματα πιανου και θεωριας της μουσικης απο διπλωματουχο καθηγητρια κλασσικου πιανου.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μανώλης Παπαδόπουλος
ΑΘΗΝΑ 20/ώρα 25 Όχι
Μαθήματα drums από ντράμερ με διδακτική εμπειρία σε όλες τις ηλικίες σε μεγάλο ωδείο της Αθήνας. Διδάσκεται
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
ΑΘΗΝΑ 20/ώρα 44 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα τραγουδιού, σύγχρονης εναρμόνισης στα πλήκτρα, συνοδείας στο πιάνο και θεωρίας της μουσικής .

Σελίδες