Ιδιαίτερα Μαθήματα Μουσικής

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Μουσικής; Μόλις τον βρήκατε!
192 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΒΙΟΛΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ - ιδιαίτερα μαθήματα
Αττική 25/ώρα 439 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Εμπειροτέχνης παραδοσιακός μουσικός, με εμπειρία άνω των 20 ετών, συνεργασίες με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες καθώς και με συμμετοχές σε δισκογραφικές δουλειές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παραδίδει μαθήματα παραδοσιακού βιολιού σε όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στην ελληνική π
Ιδιαίτερα Μαθήματα Κανδηλάκη Ευτυχία
Γλυφάδα 15/ώρα 56 Όχι
Καθηγήτρια Πιάνου και Ανώτερων Θεωρητικών. Πτυχιούχος Πιάνου, Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας με 20-ετή διδακτική πείρα σε Ωδεία και ιδιαίτερα μαθήματα, επιτυχίες σε εξετάσεις, βραβευμένους μαθητές, παραδίδει μαθήματα Πιάνου Κλασικού-Ερασιτεχνικού και όλων των θεωρητικών σε παιδιά και ενήλικες.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μουσική για παιδιά!!!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 12/ώρα 297 Όχι
Απόφοιτη του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, κάτοχος Πτυχίων Ανώτερων Θεωρητικών, με σπουδές στη Μουσικοπαιδαγωγική (Mozarteum, Saltzburg) και εμπειρία διδασκαλίας σε μικρά παιδιά παραδίδει μαθήματα μουσικής σε παιδιά που θέλουν να έρθουν σε επαφή με τον δημιουργικό κόσμο της μουσικής (Θεωρία,μουσικό
ιδιαίτερα μαθήματα
Λάρισα 8/ώρα 23 Όχι
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου και θεωρίας της μουσικής σε μικρά παιδιά. Αναλαμβάνω την προετοιμασία μαθητών δημοτικού.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Για τους λάτρεις του πιάνου
Άλιμος 20/ώρα 45 Όχι
Καθηγήτρια πιάνου με Master από το Βασιλικό Κολλέγιο του Λονδίνου, υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και με καλλιτεχνική δραστηριότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παραδίδει μαθήματα πιάνου και θεωρητικών της μουσικής σε μαθητές όλων των ηλικιών και επιπέδων, στις περιοχές του Αλίμου, Π
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ορέστης Αγοραστός
Θεσσαλονίκη 15/ώρα 27 Όχι
Παραδίδω μαθήματα κιθάρας φλαμένκο και κλασσικής, για όλα τα επίπεδα και ηλικίες. Ιδιαίτερη προσέγγιση και μεθοδολογία στις μικρές ηλικίες, αυτοσχεδιασμός, σύνθεση, συνοδεία τραγουδιού.
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ Μ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 12/ώρα 33 Όχι
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου και θεωρητικών σε παιδιά από 5 ετών, καθώς και σε ενήλικες όλων των επιπέδων και αναλαμβάνω την προετοιμασία μαθητών στα ειδικά μαθήματα πανελλήνιων εξετάσεων για εισαγωγή στα μουσικά τμήματα.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Γεώργιος Κοντογεώργος
Αττικη 15/ώρα 22 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Καθηγητής ΣΑΞΟΦΩΝΟΥ Διπλωματούχος με Άριστα από το Ωδείο Φ. ΝΑΚΑΣ παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα, υπεύθυνη εκμάθηση σε αρχάριους και προχωρημένους κάθε ηλικίας καθώς και προετοιμασία σε μαθητές υπό κατάταξη μέχρι και το επίπεδο της Μέσης. Δυνατότητα δανεισμού οργάνου.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ανδριάνα Λ. - Θεωρητικά Μαθήματα Μουσικής
Νέα Σμύρνη, Αθήνα 10/ώρα 87 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Πτυχιούχος Ειδικού Αρμονίας (Ορφείο Αθηνών) και κάτοχος πτυχίου Film Scoring (Φ. Νάκας, Αθήνα) παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Ανωτέρων Θεωρητικών Μουσικής: • Πιάνου • Θεωρίας • Αρμονίας • Ιστορίας της Μουσικής • Μορφολογίας • Οργανογνωσία • Σολφέζ • Ιστορίας της μουσικής του κινηματογράφου
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα/Νέα Ιωνία 20/ώρα 30 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Είμαι διπλωματούχος κιθαρίστρια με παιδαγωγικές σπουδές και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα κλασικής κιθάρας και θεωρίας της μουσικής σε παιδιά και ενήλικες.

Σελίδες