Ιδιαίτερα Μαθήματα Μουσικής

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Μουσικής; Μόλις τον βρήκατε!
201 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σοφία Παπαναστασίου
Θεσσαλονίκη 20/ώρα 154 Όχι
Καθηγήτρια πιάνου και θεωρητικών με πολυετή εμπειρία στη μουσική διδασκαλία και μεγάλη καλλιτεχνική δραστηριότητα, με πτυχίο μουσικολογίας του ΑΠΘ, δίπλωμα πιάνου, πτυχία ανώτερων θεωρητικών και μουσικής τεχνολογίας, αναλαμβάνει ιδιαίτερα μαθήματα όλων των επιπέδων, καθώς και προετοιμασία για μου
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΒΙΟΛΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ - ιδιαίτερα μαθήματα
Αττική 25/ώρα 574 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Εμπειροτέχνης παραδοσιακός μουσικός, με εμπειρία άνω των 20 ετών, συνεργασίες με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες καθώς και με συμμετοχές σε δισκογραφικές δουλειές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παραδίδει μαθήματα παραδοσιακού βιολιού σε όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στην ελληνική π
Ιδιαίτερα Μαθήματα Κανδηλάκη Ευτυχία
Γλυφάδα 15/ώρα 213 Όχι
Καθηγήτρια Πιάνου και Ανώτερων Θεωρητικών. Πτυχιούχος Πιάνου, Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας με 20-ετή διδακτική πείρα σε Ωδεία και ιδιαίτερα μαθήματα, επιτυχίες σε εξετάσεις, βραβευμένους μαθητές, παραδίδει μαθήματα Πιάνου Κλασικού-Ερασιτεχνικού και όλων των θεωρητικών σε παιδιά και ενήλικες.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μουσική για παιδιά!!!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 12/ώρα 360 Όχι
Απόφοιτη του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, κάτοχος Πτυχίων Ανώτερων Θεωρητικών, με σπουδές στη Μουσικοπαιδαγωγική (Mozarteum, Saltzburg) και εμπειρία διδασκαλίας σε μικρά παιδιά παραδίδει μαθήματα μουσικής σε παιδιά που θέλουν να έρθουν σε επαφή με τον δημιουργικό κόσμο της μουσικής (Θεωρία,μουσικό
ιδιαίτερα μαθήματα
Θεσσαλονίκη, Κάτω Τούμπα 8/ώρα 25 Όχι
Καθηγήτρια πιάνου με πολυετή εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου και θεωρία της μουσικής σε παιδιά και αρχάριους. Τιμές προσιτές.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Γρηγόρης Μητρόπουλος
Θεσσαλονίκη 15/ώρα 34 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Το μπουζούκι από το Α ως το Ω.Δέχομαι μαθητές από 6 έως 65 ετών. Πτυχιούχος αρμονίας. Τραγούδια λαικά, ρεμπέτικα, έντεχνα,ασκήσεις, λαϊκοί δρόμοι και ταξίμια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Γιώργος Μεταξάς
Χολαργός 12/ώρα 52 Όχι
Μαθήματα φλάουτου Jazz, Rock, Blues, Bossa Nova και Κλασικής από έμπειρο καθηγητή για όλα τα επίπεδα, αναλαμβάνονται και παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας.
ιδιαίτερα μαθήματα
θεσσαλονίκη 8/ώρα 81 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Δασκάλα, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, αναλαμβάνει την καθημερινή μελέτη και προετοιμασία μαθητών Δημοτικού με μαθησιακές δυσκολίες.
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Αθήνα / Κυψέλη 25/ώρα 76 Όχι
Μπουζουξής με πλούσια επαγγελματική και διδακτική εμπειρία παραδίδει μαθήματα εξάχορδου και οχτάχορδου μπουζουκιού-μπαγλαμα-τζουρα σε αρχάριους και προχωρημένους.
ιδιαίτερα μαθήματα
Αγια παρασκευη 20/ώρα 66 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδιδω ιδιαιτερα μαθηματα πιανου, θεωρητικων της μουσικης (θεωρια, αρμονια , σολφεζ, αναπτυξη ακουστικων ικανοτητων, ρυθμικο σολφεζ) για τη δημιουργια ενος ολοκληρωμενου μουσικου.

Σελίδες