Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα ειδική αγωγή

Μαθήματα ειδική αγωγή

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα ειδική αγωγή; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα ειδική αγωγή Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα ειδική αγωγή εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Θεσσαλονίκη 10€
Και Online
Φιλόλογος πτυχιούχος του ΑΠΘ με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση ατόμων με προβλήματα προφορικού και γραπτού λόγου  και με εμπειρία σε μ
Έκπτωση για γκρουπ 1 Κριτική
Πειραιάς 13€
Και Online
Είμαι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης
Θεσσαλονίκη 20€
Και Online
Πτυχιούχος καθηγητής βιολιού με πολυετή εμπειρία σε ωδεία και μουσικά σχολεία. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε βιολί κλασσικό και παραδοσιακό, μπουζούκι και λαϊκή κιθάρα.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
ιδιαίτερα μαθήματα
Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης 10€
Δια ζώσης
Γεια σας! Είμαι φοιτήτρια στο τμήμα εκπαιδευτικής και κοινωνικής πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας! Ασχολούμαι με την ειδική αγωγή και εκπαίδευση!
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Κέρκυρα 15€
Και Online
Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ με μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σε συνεργασία με το…
Αθήνα 20€
Και Online
Είμαι Παιδαγωγός Ειδικής Αγωγής, απόφοιτη του πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εργάζομαι ως ειδική παιδαγωγός και παραδίδω διαδικτυακά μαθήματα.
ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ 15€
Και Online
Απόφοιτος του Εθνικού και καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τμήμα Φιλολογίας. Κατεύθυνση κλασική.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Χίος 10€
Και Online
Παραδίδονται μαθηματα Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και καθημερινή μελέτη σε παιδια Δημοτικού. Παραδίδονται μαθηματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες.
ιδιαίτερα μαθήματα
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 10€
Και Online
Κάτοχος μεταπτυχιακού και σεμιναρίου στην ειδική αγωγή. Παραδίδω μαθήματα στη περιοχή της Ηλιούπολης Αττικής
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 13€
Και Online
Είμαι απόφοιτη του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης με μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.
Έκπτωση σε ανέργους

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...