Ιδιαίτερα Μαθήματα Άλλων ειδικοτήτων

Αναζητάτε καθηγητή για Άλλες ειδικότητες; Μόλις τον βρήκατε!
213 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ηλίας Συμεωνίδης
Νότια προάστια 10/ώρα 8,671 Όχι
Αριστούχος απόφοιτος Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Π λ η ρ ο φ ο ρ ι κ ή ς και Τ η λ ε π ι κ ο ι ν ω ν ι ώ ν με μεταπτυχιακή εμπειρία στη Μικροηλεκτρονική και πολυετή ενασχόληση με το χώρο της εκπαίδευσης.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Antonis Zannis
Athens 35/ώρα 308 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Μαθήματα SolidWorks. 15ετή εμπειρία στο λογισμικό. Εξειδίκευση στην εκπαίδευση μέσω των επίσημων ασκήσεων και σεμιναρίων της SolidWorks Corp. Εξατομικευμένη εκπαίδευση και υπηρεσίες σχεδιασμού παράλληλα.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Άρτεμις Ζαχμάνογλου
Αττική 15/ώρα 691 Όχι
Πτυχιούχος AEI Πειραιά Τ.Τ.Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σχετικά με τον τομέα της Ηλεκτρολογίας και Ηλεκτρονικής σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου University of Greenwich.Διδασκαλία θετικών-τεχνολογικών μαθημάτων (Ψηφιακά Ηλεκτρονικά, Ηλεκτροτεχνία, Ηλεκτρικές Μηχανές,Αναλογικά Ηλεκτρονικά, Μικροελεγκτ
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΌΡΕΙΑ ΠΡΟΆΣΤΙΑ-ΔΥΤΙΚΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ 12/ώρα 3,842 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδω ιδιαίτερα Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκειου με εμπειρία 12 ετών.Προετοιμασία για Πανελλαδικές εξετάσεις με πολλές επιτυχίες . Επίσης διδάσκονται Ηλεκτροτεχνια και Ηλεκτρικές Μηχανές σε ΕΠΑΛ.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μπομπότη Νίνα
Λάρισα 7/ώρα 31 Όχι
Απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού. Επίσης, αναλαμβάνει τη φύλαξη και δημιουργική απασχόληση νηπίων.
ιδιαίτερα μαθήματα
Ζωγράφου 15/ώρα 38 Όχι
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Autocad 2D, από σχεδιάστρια με 15 ετή εμπειρία σε στατικές, αρχιτεκτονικές, ηλεκτρομηχανολογικές και τοπογραφικές μελέτες. Τα μαθήματα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε μαθητή.
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Αθήνα / Κυψέλη 25/ώρα 76 Όχι
Μπουζουξής με πλούσια επαγγελματική και διδακτική εμπειρία παραδίδει μαθήματα εξάχορδου και οχτάχορδου μπουζουκιού-μπαγλαμα-τζουρα σε αρχάριους και προχωρημένους.
ιδιαίτερα μαθήματα
θεσσαλονικη 15/ώρα 51 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ. ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΙΞΗΣ.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μιχαήλ
Καματερό 8/ώρα 178 Όχι
Παραδίδω μαθήματα αγγλικών σε μαθητές κάθε ηλικίας,μέχρι και το επίπεδο Lower(B2), καθώς και μαθήματα βυζαντινής μουσικής(για αρχάριους πρωτίστως),δηλαδή για τα 2 πρώτα έτη των τάξεων.Επιπλέον,παραδίδω μαθήματα σε μαθητές δημοτικού.Είμαι άριστος γνώστης της Αγγλικής γλώσσας και καλός γνώστης της
ιδιαίτερα μαθήματα
θεσσαλονικη, Αγιοσ Παυλος 15/ώρα 76 Όχι
Σχεδιαστής μόδας με πολυετή εμπειρία στο Λονδίνο, απόφοιτος του London College of Fashion και 1ος διακριθείς του διαγωνισμού London Fashion Fringe 2009, παραδίδει μαθήματα σχεδίου μόδας. (σχεδιασμός φιγούρας/illustration, τεχνικό σχέδιο, ανάπτυξη συλλογής)

Σελίδες