Ιδιαίτερα Μαθήματα Άλλων ειδικοτήτων

Αναζητάτε καθηγητή για Άλλες ειδικότητες; Μόλις τον βρήκατε!
212 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Antonis Zannis
Athens 35/ώρα 264 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Μαθήματα SolidWorks. 15ετή εμπειρία στο λογισμικό. Εξειδίκευση στην εκπαίδευση μέσω των επίσημων ασκήσεων και σεμιναρίων της SolidWorks Corp. Εξατομικευμένη εκπαίδευση και υπηρεσίες σχεδιασμού παράλληλα.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Άρτεμις Ζαχμάνογλου
Αττική 15/ώρα 621 Όχι
Πτυχιούχος AEI Πειραιά Τ.Τ.Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σχετικά με τον τομέα της Ηλεκτρολογίας και Ηλεκτρονικής σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου University of Greenwich.Διδασκαλία θετικών-τεχνολογικών μαθημάτων (Ψηφιακά Ηλεκτρονικά, Ηλεκτροτεχνία, Ηλεκτρικές Μηχανές,Αναλογικά Ηλεκτρονικά, Μικροελεγκτ
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΌΡΕΙΑ ΠΡΟΆΣΤΙΑ-ΔΥΤΙΚΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ 13/ώρα 3,745 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδω ιδιαίτερα Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκειου με εμπειρία 10 ετών.Προετοιμασία για Πανελλαδικές εξετάσεις με πολλές επιτυχίες . Επίσης διδάσκονται Ηλεκτροτεχνια και Ηλεκτρικές Μηχανές σε ΕΠΑΛ.
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Αθήνα / Κυψέλη 25/ώρα 25 Όχι
Μπουζουξής με πλούσια επαγγελματική και διδακτική εμπειρία παραδίδει μαθήματα εξάχορδου και οχτάχορδου μπουζουκιού-μπαγλαμα-τζουρα σε αρχάριους και προχωρημένους.
ιδιαίτερα μαθήματα
θεσσαλονικη 15/ώρα 21 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ. ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΙΞΗΣ.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μιχαήλ
Καματερό 10/ώρα 117 Όχι
Παραδίδω μαθήματα αγγλικών σε μαθητές κάθε ηλικίας,μέχρι και το επίπεδο Lower(B2), καθώς και μαθήματα βυζαντινής μουσικής(για αρχάριους πρωτίστως),δηλαδή για τα 2 πρώτα έτη των τάξεων.Επιπλέον,παραδίδω μαθήματα σε μαθητές δημοτικού.Είμαι άριστος γνώστης της Αγγλικής γλώσσας και καλός γνώστης της
ιδιαίτερα μαθήματα
θεσσαλονικη, Αγιοσ Παυλος 15/ώρα 46 Όχι
Σχεδιαστής μόδας με πολυετή εμπειρία στο Λονδίνο, απόφοιτος του London College of Fashion και 1ος διακριθείς του διαγωνισμού London Fashion Fringe 2009, παραδίδει μαθήματα σχεδίου μόδας. (σχεδιασμός φιγούρας/illustration, τεχνικό σχέδιο, ανάπτυξη συλλογής)
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ορέστης Αγοραστός
Θεσσαλονίκη 15/ώρα 74 Όχι
Παραδίδω μαθήματα κιθάρας φλαμένκο και κλασσικής, για όλα τα επίπεδα και ηλικίες. Ιδιαίτερη προσέγγιση και μεθοδολογία στις μικρές ηλικίες, αυτοσχεδιασμός, σύνθεση, συνοδεία τραγουδιού.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Kαθηγητής
Αθήνα(Κέντρο,Δυτικά Προάστια, Βόρεια Προάστια) 10/ώρα 152 Όχι
Φυσικομαθηματικός απόφοιτος Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα Διδακτικής (Medu- MSc) Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με αριστείο, μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΜΑs-Spedu), συγγρ
Ιδιαίτερα Μαθήματα Άρτεμις Ευθυμιάτου
Αθήνα 15/ώρα 82 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Αρχιτέκτων Εσωτ. Χώρων με 6ετή εμπειρία στο χώρο των μαθημάτων παραδίδει στο χώρο σας ιδιαίτερα μαθήματα AutoCAD, 3d Studio Max, ArchiCAD. Δωρεάν σημειώσεις. Τιμές Φιλικές.

Σελίδες