Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χρύσης Εμμανουήλ

Νέες Μορφές Εκπαίδευσης και Μάθησης
Πτυχιούχος Λογιστής Τ.Ε.
Πτυχία
Κ.Ε.Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ
Σεμινάριο - MARKETING & ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2021 Επαληθευμένο
eLearning Industry
Σεμινάριο - Make Employee Training More Than A Checkbox: Unleash The 3 Cs Of Training Beyond Compliance 2020 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Master - Νέες Μορφές Εκπαίδευσης και Μάθησης 2017 Επαληθευμένο
iSpring Solutions Inc.
Σεμινάριο - GoToWebinar - Retail: How to improve promotion effectiveness through eLearning 2020 Επαληθευμένο
T.E.I. Hρακλείου
Πτυχίο - Πτυχιούχος Λογιστής Τ.Ε. 1998 Επαληθευμένο
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Έμπειρος Πτυχιούχος Λογιστής - Φοροτεχνικός Α' τάξης, απόφοιτος Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας με μεταπτυχιακές σπουδές στις Νέες Μορφές Εκπαίδευσης και Μάθησης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. 

Έμπειρος καθηγητής με ειδίκευση στα αντικείμενα:

  • Λογιστική (Χρηματοοικονομική,  Γενική, Διοικητική)
  • Εμπορικές Εφαρμογές,
  • Αγγλικά,
  • Γερμανικά,
  • Νέα ελληνικά για αλλοδαπούς,
  • Πληροφορική
  • Υποβοήθηση μαθητών σχολείου (Δημοτικού - Γυμνασίου - Λυκείου)
  • WordPress - κατασκευή ιστοσελίδων
  • Διπλωματούχος γερμανικής γλώσσας, με επάρκεια διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας.
  • Μεγάλη προϋπηρεσία σε Ιδιωτικό Τ.Ε.Ε., Δημόσια Ι.Ε.Κ. και Κέντρα Ελευθέρων σπουδών καθώς και σε ιδιαίτερα μαθήματα.
  • Έμφαση στον διάλογο ώστε να είσαστε σε θέση να επικοινωνήσετε όπου κι αν βρεθείτε. Συνήθως διστάζουμε να χρησιμοποιήσουμε τη γλώσσα γιατί φοβόμαστε μήπως κάνουμε λάθος. Αυτό μπορεί να ξεπεραστεί μέσα από δημιουργική επικοινωνία, λεξιλόγιο και γραμματική. Επίσης γίνεται προετοιμασία για όποιο πιστοποιητικό ή πτυχίο και επίπεδο ενδιαφέρεστε. Τα ιδιαίτερα μαθήματα προσφέρονται σε μαθητές και μαθήτριες κάθε ηλικίας και επαγγέλματος, ακόμη και μέσω διαδικτύου όπως π.χ. Zoom, Skype και άλλου είδους εφαρμογές τηλεδιασκέψεων, καθώς και σε ολιγομελή τμήματα εφόσον διαμορφωθούν κατάλληλα, ανάλογα με το ενδιαφέρον, τις ανάγκες των ενδιαφερομένων και τη ζήτηση που υπάρχει την κάθε συγκεκριμένη περίοδο. Πολύ φιλικές τιμές. Επικοινωνήστε άμεσα για να συζητήσουμε πώς μπορείτε να πετύχετε το αμεσότερο δυνατόν το στόχο σας με τον καλύτερο τρόπο.
Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Οι σπουδές μου σε συνδυασμό με την μεγάλη εκπαιδευτική μου πείρα και τις πιστοποιήσεις που διαθέτω, παράλληλα με την πληθώρα των σεμιναρίων και ημερίδων που έχω κατά καιρούς παρακολουθήσει, με καθιστούν ικανό να ανταπεξέλθω επαρκώς στις όποιες απαιτήσεις ενός μαθητή που επιθυμεί να κατακτήσει έναν εκπαιδευτικό στόχο στα πλαίσια των ειδικοτήτων μου. Έχω παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και διαλέξεων σε διάφορα θέματα οικονομικού, εκπαιδευτικού και γενικά επιστημονικού περιεχομένου.

Τα σημερινά επαγγελματικά, επιστημονικά και ερευνητικά ενδιαφέροντά μου βρίσκονται στην εκπαίδευση του γενικού πληθυσμού, στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, και στο Συμβουλευτικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

Υπήρξα ενταγμένος στο μητρώο των Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ., αποτελώ δόκιμο μέλος της Ε.Π.Ε. (Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας), τακτικό μέλος της Ε.Ε.Δ.Ε., της Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων και του Ενιαίου Μητρώου Αξιολογητών (Ε.Μ.Α.) του Υπουργείου Απασχόλησης, επίσης έχω διατελέσει την τελευταία διετία Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Δωδεκανήσου (Ε.Σ.Ε.Α.Δ.) και πρώην μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ».

Οι συστατικές μου επιστολές προέρχονται από:

* τον καθηγητή του Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου κ. Πατεδάκη Γεώργιο,

* το ξενοδοχείο ΡΩΜΑ στην Ιξιά Ιαλυσού (κα Δικαία Φραράκη),

* τη δικηγόρο και νομική σύμβουλο του Δήμου Αφάντου κα Καλλιρρόη Νικολιδάκη,

* τον πρώην προϊστάμενο Διοικ/κών & Οικ/κών Υπηρεσιών και τέως προϊστάμενο υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου Αφάντου, νυν προϊστάμενο των Διοικητικών Υπηρεσιών της Δημοτικής Ενότητας Αφάντου Δήμου Ρόδου κ. Αντώνιο Κήπουλα, * τον τέως διευθυντή του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Ρόδου κ. Νικήτα Χρυσοχό

* την καθηγήτρια και ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών κα Μιχαλαρέα Βασιλική

* τον διευθυντή της Linguaphone κ. Αθανάσιο Πυργαρούση,

* τον κ. Βλαστό Μιχαήλ, Φιλόλογο πρώην καθηγητή του 1ου Γενικού Λυκείου Ρόδου (Βενετοκλείου),

* τον οικονομολόγο και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τέως διευθυντή 10υ Τ.Ε.Λ. Ρόδου και Β’θμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, κ. Σάρλη Κωνσνταντίνο

* τον πρώην μόνιμο διοικητικό υπάλληλο του γραφείου υποστήριξης αιρετών οργάνων του τέως Δήμου Αφάντου και αργότερα Δήμου Ρόδου Δοντά Αναστάσιο.

Επαγγελματική Εμπειρία

Είμαι πτυχιούχος λογιστής - φοροτεχνικός Α' τάξης και απόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Νέες Μορφές Εκπαίδευσης και Μάθησης» από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Έχω απασχοληθεί ευρέως ως εκπαιδευτής στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Ρόδου από το 2003 μέχρι και σήμερα κι ως καθηγητής ξένων γλωσσών στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών La Lingua στη Ρόδο και στην Ιαλυσό σε τμήματα παιδιών αλλά και ενηλίκων καθώς και σε άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα και σχολές, δημόσια και ιδιωτικά διδάσκοντας εκτός από αγγλικά, λογιστική, εμπορικές εφαρμογές, φορολογία εισοδήματος, επιχειρησιακές επικοινωνίες, πληροφορική, γερμανικά και νέα ελληνικά για αλλοδαπούς. Από το 1998 μέχρι και σήμερα έχω εργαστεί ως εκπαιδευτής – καθηγητής Λογιστικής, Αγγλικών, Πληροφορικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων, ως βοηθός Λογιστή και Λογιστής, τεχνικός ηλεκτρονικός υπολογιστών με ειδίκευση στην υποστήριξη εμπορικών και λογιστικών προγραμμάτων και ως υπεύθυνος εργαστηρίων Πληροφορικής σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς καθώς και ως επιτηρητής εξετάσεων ACTA, CISCO, LRN και ICT Europe. Eπίσης ως εξεταστής προφορικού λόγου στις εξετάσεις αγγλικών του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Από το 1998 μέχρι και το 2016 συνεχόμενα εργαζόμουν ως εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Ρόδου και ιδιωτικά Τ.Ε.Ε.). Kατά τη διάρκεια της θητείας μου στο Δήμο Αφάντου ως μόνιμος υπάλληλος κλάδου ΤΕ Διοικητικού/ Λογιστικού εργάστηκα στο αυτοτελές γραφείο Μηχανοργάνωσης & Προγραμματισμού ενώ παράλληλα είχα την ιδιότητα του επιχειρησιακού υπευθύνου για τα προγράμματα «ΣΥΖΕΥΞΙΣ» και «Ψηφιακός Δήμος».

Εργάζομαι στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως διοικητικός – λογιστής α΄ βαθμού και τάξης. 

Διετέλεσα ιδιαίτερος γραμματέας στο Γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου. Προηγούμενα εργαζόμουν στη Διεύθυνση Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών του Δήμου Ρόδου στη Δωδεκάνησο.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αγαπώ τη διδασκαλία όχι μόνο ως πρόσοδο αλλά και κύρια ως μια ευκαιρία αξιοποίησης και μεταλαμπάδευσης των γνώσεων και δεξιοτήτων μου σε άλλους συνανθρώπους μου που το έχουν ανάγκη και που εκτιμούν αυτές τις πολύτιμες γνώσεις.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Από μια αρχική συνάντηση γνωριμίας και μετά από τουλάχιστον ένα μάθημα πιστεύω ότι θα μπορώ να βρίσκομαι σε θέση να αξιολογήσω κατάλληλα τις ιδιαίτερές του ανάγκες και προσδοκίες από το μάθημα προκειμένου να είμαι σε θέση να ανταποκριθώ κατάλληλα και όσο το δυνατόν πιο αποδοτικά σε αυτές άμεσα.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
25

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές