Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα Μαθήματα Δικτύων & Internet

Μαθήματα Δικτύων & Internet

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Δικτύων & Internet; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Δικτύων & Internet Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Δικτύων & Internet εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Θεσσαλονίκη, Εύοσμος 20€
Και Online
Μαθήματα πληροφορικής από το Δημοτικό έως το Πανεπιστήμιο. Εκπαιδευτική ρομποτική σε παιδιά, υλοποίηση εργασιών project.
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό 4 Κριτικές
Γλυφάδα, Βούλα, Βάρκιζα, Βάρη 30€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα: 1. Πληροφορικής σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε ενήλικες.
Κομοτηνή 10€
Και Online
Είμαι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής του Διεθνούς Πανεπηστημίου Ελλάδος με Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στα Πληροφορικά Συστήματα του Ανοιχτού Ελληνικού…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
Κερατσίνι 20€
Και Online
Καθηγητής πληροφορικής αναλαμβάνει τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα πληροφορικής για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για Γ Λυκείου και προετοιμασία απο Β λυκείου 
Βουλιαγμένη 15€
Και Online
Πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής του ΕΑΠ, εργαζόμενη στον τομέα της Πληροφορικής και της Διδασκαλίας από το 1990 προσφέρω ιδιαίτερα μαθήματα σε διάφορους τομείς της Πληροφορικής σε…
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Αθηνα 15€
Και Online
Απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής Πειραιά  πιστοποιημένος από τους οργανισμούς  Redhat και Cisco παραδίδω ιδιαίτερα στα παρακάτω μαθήματα αναλόγως το επίπεδο του Μαθητή.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 4 Κριτικές
Πεύκη 15€
Και Online
Παραδίδονται μαθήματα Πληροφορικής σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, ΕΠΑΛ και φοιτητές. Πολυετής εμπειρία σε τμήματα πληροφορικής ιδιωτικού τομέα.
Έκπτωση σε πολύτεκνους 1 Κριτική
ιδιαίτερα μαθήματα
Θεσσαλονίκη 18€
Και Online
Αριστούχος φοιτητής Πληροφορικής ΑΠΘ και επιτυχόν πανελληνίων 2020-2021 με βαθμό 19 χιλιάδες μόρια προσφέρει μαθήματα σε:
Έκπτωση σε ανέργους
Πειραιάς 45€
Και Online
ΔΕΝ αναλαμβάνω εκπόνηση εργασίων 
Έκπτωση σε ανέργους 1 Κριτική
Βόλος 9€
Και Online
Παραδίδονται μαθήματα οικονομικών, ΑΟΘ γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ, πληροφορικής και νέων τεχνολογιών, ΑΕΠΠ από καθηγήτρια-ερευνήτρια με χρόνια εμπειρία διδασκαλίας, συμβουλ
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Θεσσαλονίκη 18€
Και Online
Καθηγητής Πληροφορικής,απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής,Υπολογιστών και επικοινωνιών του ΑΤΕΙ Σερρών (νυν Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος),παραδίδει μαθήματ
Έκπτωση σε αδέρφια
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 20€
Δια ζώσης
Μαθήματα για φοιτητές, σε προγραμματισμό, σχεδιασμό βάσεων δεδομένων, λειτουργικά συστήματα, δομές δεδομένων, αντικειμενοστραφή προγραμματισμό, C/C++, Java, δίκτυα υπολογιστών.
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Πραγματοποιώ ιδιαίτερα μαθήματα για ηλεκτρονικα καταστήματα, επεξεργασία φωτογραφιών αλλά και εκπόνηση εργασιών.  Κύριες γνώσεις: html,css,js, php, WordPress, Joomla, Seo κλπ.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
Θεσσαλονίκη 20€
Και Online
Πτυχιούχος Μηχανικός Πληροφορικής με Μεταπτυχιακό Τίτλο στα Δίκτυα Η/Υ (Computer Systems & Network Technologies), και επαγγελματική εμπειρία στον χώρο ΙΤ για περισσότερα από 4 έτη. …
Αθήνα 20€
Και Online
Είμαι απόφοιτος της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Παραδίδω πανεπιστημιακά μαθήματα από όλες της σχολές σχετικά με :

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...