Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κύρος Γιάννης

έως 40 ετών
Ζωγράφου
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα. Καθηγητής με πολυετή εμπειρία και πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας με εκπαίδευση σε Αμερική και Αγγλία. Παρέχεται μεγάλη δεξαμενή σημειώσεων, διαδραστικός τρόπος μάθησης και αναλυτική διδασκαλία. Ιδιαίτερα οικονομικές τιμές οι οποίες είναι συζητήσιμες κατά περίπτωση.Ασχολούμαι με τα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών τα τελευταία 10 χρόνια και συγκεντρώνω ποσοστό απόλυτης επιτυχίας. Απόκτησα το πτυχίο μου στην Ελλάδα και ξεκίνησα ως καθηγητής το 2003. Έχω εκπαιδευτεί στην Αμερική και μεταβαίνω πολύ συχνά στην Αγγλία. Χρησιμοποιώ οπτικοακουστικά μέσα τα οποία σε συνδυασμό με την διαδραστική διδασκαλία, κάνουν το μάθημα πιο ενδιαφέρον και αποδοτικό. Έχω αναλάβει πολλές περιπτώσεις μαθητών από παιδιά προσχολικής ηλικίας μέχρι αρχάριους ενήλικες που δεν είχαν προηγούμενη επαφή με τη γλώσσα. Γνωρίζω τις απαιτήσεις-ιδιαιτερότητες των πτυχίων Cambridge και Michigan, μιας και δουλεύω επάνω σε αυτά και έχω ειδικά βιβλία τα οποία είναι βοηθητικά στην επίλυση αποριών σχετικά με τις διαφορές Αμερικάνικης και Αγγλικής γλώσσας. Διαθέτω πολλές σημειώσεις τις οποίες προσαρμόζω ανάλογα με το μαθητή και τη διδασκαλία, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό πολλές διαφορετικές περιπτώσεις μαθητών και απαιτήσεων. Τέλος είμαι πτυχιούχος ιστορικός, γεγονός το οποίο με έχει βοηθήσει στο παρελθόν σε περιπτώσεις που χρειάστηκε να γίνει αναγωγή-σύγκριση-κατανόηση σε δυσκολίες που άπτονταν σε κενά που υπήρχαν στη μητρική γλώσσα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Χρησιμοποιώ οπτικοακουστικά μέσα τα οποία σε συνδυασμό με την διαδραστική διδασκαλία, κάνουν το μάθημα πιο ενδιαφέρον και αποδοτικό. Έχω αναλάβει πολλές περιπτώσεις μαθητών από παιδιά προσχολικής ηλικίας μέχρι αρχάριους ενήλικες που δεν είχαν προηγούμενη επαφή με τη γλώσσα. Γνωρίζω τις απαιτήσεις-ιδιαιτερότητες των πτυχίων Cambridge και Michigan, μιας και δουλεύω επάνω σε αυτά και έχω ειδικά βιβλία τα οποία είναι βοηθητικά στην επίλυση αποριών σχετικά με τις διαφορές Αμερικάνικης και Αγγλικής γλώσσας. Διαθέτω πολλές σημειώσεις τις οποίες προσαρμόζω ανάλογα με το μαθητή και τη διδασκαλία, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό πολλές διαφορετικές περιπτώσεις μαθητών και απαιτήσεων. Αγαπώ πραγματικά αυτό που κάνω και με ενδιαφέρει πέρα από την επιτυχία του μαθητή, η ουσιαστική ενασχόληση του με την ξένη γλώσσα. Καθηγητής με πολυετή εμπειρία και πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας με εκπαίδευση σε Αμερική και Αγγλία. Παρέχεται μεγάλη δεξαμενή σημειώσεων, διαδραστικός τρόπος μάθησης και αναλυτική διδασκαλία. Ιδιαίτερα οικονομικές τιμές οι οποίες είναι συζητήσιμες κατά περίπτωση. Ασχολούμαι με τα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών τα τελευταία 10 χρόνια και συγκεντρώνω ποσοστό απόλυτης επιτυχίας.Αγαπώ πραγματικά αυτό που κάνω και με ενδιαφέρει πέρα από την επιτυχία του μαθητή, η ουσιαστική ενασχόληση του με την ξένη γλώσσα. Στόχος μου είναι οι άνθρωποι που αναλαμβάνω να μάθουν τη γλώσσα σωστά και ολοκληρωμένα μέσα από μια ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική διαδικασία. Τέλος είμαι πτυχιούχος ιστορικός, γεγονός το οποίο με έχει βοηθήσει στο παρελθόν σε περιπτώσεις που χρειάστηκε να γίνει αναγωγή-σύγκριση-κατανόηση σε δυσκολίες που άπτονταν σε κενά που υπήρχαν στη μητρική γλώσσα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Απόκτησα το πτυχίο μου στην Ελλάδα και ξεκίνησα ως καθηγητής το 2003. Έχω εκπαιδευτεί στην Αμερική και μεταβαίνω πολύ συχνά στην Αγγλία. Έχω εργαστει στο παρελθόν σε λίγα φροντιστήρια ωστόσο ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια αποκλειστικά με τα ιδιαίτερα μαθήματα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Γνωρίζει απόλυτα το αντικείμενο, δηλαδή την γνώση της γλώσσας, αλλά το σημαντικότερο πλεονέκτημα του κατά τη γνώμη μου είναι η άριστη σχέση που αναπτύσσει με τον μαθητή πράγμα το οποίο διευκολύνει την μεταδοτικότητα του και κατά συνέπεια την επίτευξη της επιτυχίας!

Εύη

Είναι πάρα πολύ μεταδοτικός και αγαπάει πολύ αυτό που
κάνει.Αξίζει να σημειώσω πως τα είχα αφήσει χρόνια και μέσα σε ένα
χρόνο με την επιμονή και υπομονή του με βοήθησε να επιτύχω στις
εξετάσεις του Lower.Σας τον προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

Xristina