Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μανιού Σταυρούλα

Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Σεμινάριο - Ειδική Αγωγή
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Απόφοιτος Γενικού Λυκείου.Φοιτήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής, του Εθνικού Και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Κάτοχος των ακόλουθων διπλωμάτων ξένων γλωσσων: Advanced (αγγλικών) και C1 (γερμανικών). Τετραετής προϋπηρεσία ως δασκάλα γερμανικών και μελέτης μαθημάτων Δημοτικού. Αναζητώ παιδιά ηλικίας 6-15 ετών για ιδιαίτερα μαθήματα είτε γερμανικών είτε υποστήριξης Δημοτικού για την κάλυψη των κενών που ενδεχομένως να δημιουργήθηκαν λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊο. Τιμή και ωράριο συζητήσιμα. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι νέα με όρεξη για τη δουλειά μου. Πρωταρχικός μου στόχος είναι τα παιδιά να αγαπήσουν το διάβασμα και να κατανοούν αυτά που μαθαίνουν, όχι να τα παπαγαλιζουν! Παρακολουθώ διαρκώς σεμινάρια τα οποία με έχουν βοηθήσει στο να καταλαβαίνω καλύτερα τις ανάγκες του κάθε παιδιού, καθώς το καθενα χρειάζεται διαφορετικη προσέγγιση στην μάθηση. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Τετραετής προϋπηρεσία ως δασκάλα γερμανικών και μελέτης μαθημάτων Δημοτικού. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Είναι ένα επάγγελμα λειτούργημα. Χτιζει τις βάσεις για την πορεία του ανθρώπου στη ζωή, τόσο σε γνωστικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Επίσης ένας από τους βασικούς λόγους της συγκεκριμένης επιλογής μου είναι και η αγάπη μου για τα παιδιά, αλλά και η μεταδοτικότητα που διαθέτω. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Στο πρώτο μάθημα συνηθίζω να δίνω ένα ερωτηματολόγιο στο παιδί, πάνω σε κάποια βασικά στοιχεία του μαθήματος, που πρόκειται να του διδάξω εν συνέχεια, έτσι ώστε να δω σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Ύστερα, αναλόγως τα αποτελέσματα διαμορφώνω και την παρουσίαση του επόμενου μαθήματος. Εξίσου σημαντικό κατά τη διάρκεια των μαθημάτων για εμένα, είναι να βρω τις μεθόδους με τις οποίες ο μαθητής απορροφά την ύλη ευκολότερα και πιο ευχάριστα, καθώς το κάθε παιδί χρειάζεται ειδική και διαφορετική μεταχείριση, αφού έχει διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικές κλίσεις. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές