Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αλ Νεμίρ Ελεωνόρα

έως 30 ετών
Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών
Αθήνα , Κυψέλη
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Πτυχίο - Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών 2021
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Ονομάζομαι Ελεωνόρα( με φωνάζουν Νόρα ! :) ) είμαι 23 ετών και εχω πτυχίο στον τομέα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών , από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Ενδιαφέρομαι για ιδιαίτερα καθώς μέσα από την τελευταία μου εργασία(γραμματειακή υποστήριξη σε φροντιστήριο αγγλικών) συνειδητοποίησα ότι με αφορά η ενίσχυση μαθητών στην διδασκαλία τους(μια από τις αρμοδιότητες μου ήταν να βοηθάω κυρίως παιδιά δημοτικού με τις ασκήσεις των αγγλικών τους ως ώρα ασκήσεων στην εγκατάσταση του φροντιστηρίου). Τα αγγλικά είναι μια γλώσσα που αγαπώ και θα ήθελα να διδάξω , παρακολούθησα και στην σχολή μου μαθήματα αγγλικών με πιο εξειδικευμένη ορολογία στον κλάδο των οικονομικών και επιχειρήσεων. Ενδιαφέρομαι επομένως για υποστήριξη μαθητών δημοτικού σε όλα τα μαθήματα και σε μαθητές γυμνασίου σε θεωρητικά , καθώς και λυκείου για το κομμάτι του γνωστού κειμένου στα αρχαία κατεύθυνσης και της έκθεσης. Ακόμα , παρέχω μαθήματα αγγλικών σε όλες τις ηλικίες και επίπεδα. Τέλος , σε φοιτητές της σχολής μου που χρειάζονται υποστήριξη παρέχω την υπηρεσία μου σε μαθήματα όπως πολιτικές θεωρές, πολιτική κοινωνιολογία, στα αγγλικά όλων των εξαμήνων, πολιτική φιλοσοφία,πολιτιστική διπλωματία .

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διότι θεωρώ αρκετά σημαντική την κατανόηση των ανθρώπων που έχω κάθε φορά απέναντί μου και καταβάλλω την μέγιστη προσπάθεια να προσεγγίσω τον τρόπο σκέψης τους, πράγμα που θεωρώ ακρογωνιαίο λίθο στην εκπαίδευση. Επίσης νιώθω ότι θα με βοηθήσει στην προσωπική μου εξέλιξη η συνδιαλλαγή με διαφορετικούς ανθρώπους , διαφορετικών ηλικιών και θα με ωθεί σε επινόηση νέων μεθόδων εκπαίδευσης

Επαγγελματική Εμπειρία

Αυτόν τον καιρό έχω αναλάβει ιδιαίτερα για ενίσχυση σε μαθήματα δημοτικής εκπαίδευσης, η εργασιακή μου εμπειρία επομένως ξεκίνησε από φέτος τον Ιανουάριο

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Το κίνητρό μου ως επιλογή επαγγέλματος είναι διότι μου αρέσουν τα επαγγέλματα που εδράζονται στην μετάδοση γνώσης και υπάρχει άμεση ανθρώπινη επαφή , το γεγονός ότι είναι ένα επάγγελμα στο οποίο η εξέλιξη δεν σταματά και είναι ανάλογη της θέλησης μου να τα καταφέρνω. Το γεγονός ότι την θεωρώ ύψιστο αγαθό και όπλο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Βλέποντας πως δρα στην πράξη. Πως ανταποκρίνεται στις ερωτήσεις μου, στην κατανόηση κειμένων, στο πως αλληλεπιδρά με εμένα , και ίσως καταφέρω να συνάγω ένα συμπέρασμα για την γενικότερη κοινωνική προσέγγιση του ατόμου, αν έχει θάρρος , αν έχει έλλειμμα αυτοπεποίθησης, αν αυτά τα δυο εδράζονται σε ψευδαίσθηση γνώσης ή σε αυτογνωσία κενών.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές