Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λιουκα Ελένη

έως 20 ετών 3 έτη διδακτικής εμπειρίας
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
ΑΠΘ
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Φιλοσοφία
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι φοιτήτρια του τμήματος Φιλοσοφίας και παιδαγωγικής στην Φιλοσοφική Σχολη του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παραδίδω μαθηματα σε παιδια όλων των βαθμίδων (εκτός από προετοιμασία πανελλαδικών). Υπαρχει δυνατότητα είτε εξ αποστάσεως είτε δια ζώσης μαθημάτων. Το προγραμμα διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες του μαθητή και προσφέρεται εκπαιδευτικό υλικο για κάθε μαθημα! Υπάρχουν ειδικά διδακτικά πακέτα, σε μειωμένη τιμή, οπως και εκπτωση σε ανέργους και πολύτεκνους! 

Επαγγελματική Εμπειρία

Ασχολούμαι με την διδασκαλία εδώ και περίπου τρία χρόνια και μέχρι στιγμής έχω διδάξει όλα τα μαθηματα γυμνασιου όλων των τάξεων (Γλώσσα, αρχαία, λογοτεχνία, Ιστορία, Κοινωνική και πολιτική αγωγή), αλλά και κάποια μαθηματα λυκειου (Αρχαία Α Λυκείου, Ιστορία κλπ.) .Επισης, παρακολουθώ τακτικά σεμινάρια τα οποία αφορούν μαθησιακές δυσκολίες, αλλά και νέους, καινοτόμους, τρόπους διδασκαλίας που προσπαθω να εφαρμόσω στο μαθημα μου. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ο κάθε μαθητής έχει διαφορετικές διδακτικές ανάγκες, οποτε το θεωρώ και απαραίτητο να αλλάζω το μαθημα μου ανάλογα με τις ανάγκες του. Δεν θεωρώ σωστό τρόπο την διεξαγωγή διαφόρων τεστ ικανότητας, καθώς είναι ανούσια στις περισσότερες περιπτώσεις. Αρχικά, προσπαθω να κάνω μια κουβέντα με τον μαθητή, να τον γνωρισω καλυτερα ετσι ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε και ένα φιλικό περιβαλλον, χωρίς να φοβάται να μου εκφράσει τυχόν απορίες ή άγχη του σχετικά με τα μαθηματα. Μετα, το μαθημα γίνεται πιο διαδραστικό και προσπαθω να κάνω τον μαθητή να συμμετάσχει όσο περισσότερο γίνεται. Σίγουρα, αποφεύγω αρκετές "παραδοσιακές" μεθόδους διδασκαλίας, οπως είναι ο "μονόλογος" του καθηγητή ή οι υπερβολικές ασκήσεις για το σπίτι. Δεν θέλω ο μαθητής να κουραστεί υπερβολικά με αποτέλεσμα να σιχαθεί και το μαθημα. Μετα από περίπου ένα μήνα, μπορώ και εγω να καταλάβω πιο ευκολα τι ακριβώς χρειάζεται ο μαθητής μετα από συζητηση, ασκήσεις και φυσικά τις επιδόσεις του στο μαθημα. Ετσι, εστιάζω κατα κύριο λόγω στις ανάγκες του, χωρίς όμως να παραμελώ και τα υπόλοιπα. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

4 Κριτικές

Ξεκινήσαμε στα μισά της χρονιάς περίπου και για τα δύο παιδιά το ένα δημοτικό και το άλλο γυμνάσιο! Η διαφορά ήταν αμέσως εμφανή τόσο σε εμάς όσο και από τους αντίστοιχους εκπαιδευτικούς στα σχολεία τους! Ιδιαιτέρως στα φιλολογικά μαθήματα γυμνασίου που ανέβηκαν οι βαθμοί κατά πολύ (18-19)!!! Τα μαθήματα έγιναν κατανοητά και αγαπήθηκαν από το παιδί χάρη στην υποστήριξη την υπομονή και την αγάπη της κ.Ελένης! Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος αν μη τι άλλο που είναι εξίσου σημαντικό για εμάς!

Ειρήνη

Η καλύτερη δασκάλα που θα μπορούσα να βρω για τη κόρη μου που δυσκολευόταν στα μαθηματικά δ Δημοτικού.Εχει  εμπειρία,υπομονή, μεθοδικότητα κ κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το μάθημα το οποίο μισούσαν.Κυρια Ελένη σας ευχαριστούμε πολύ που μας κάνατε τη χρονιά καλύτερη κ πιο ευχάριστη,τα λέμε από Σεπτέμβρη!!!!!

Βαλσαμίδου Μάγδα

Η εμπειρία μου με την Ελένη  ήταν πολύ ωραία. Αν κάποιο παιδί ψάχνει ιδιαίτερα, σίγουρα αξίζει και τα χρήματα και το χρόνο που θα διαθεσει.

 

Μαρία