Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αποστολοπούλου Ειρήνη

Εκπαιδευτικός
Καλλιθέα Αττικής
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Master - Εκπαιδευτικός
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

LET'S  TALK  CHINESE ! 

你好 ! Ονομάζομαι Αποστολοπούλου Ειρήνη και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Κινεζικών είτε online είτε δια ζώσης στον χώρο μου, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Παρέχω κατάλληλη προετοιμασία για την απόκτηση των πρώτων πτυχίων μέσα σε 5 έως 8 μήνες, καθώς και ειδικό πρόγραμμα διδασκαλίας για μικρότερες ηλικίες

Κάθε χρονιά, εγώ και οι μαθητές μου διαθέτουμε 100% επιτυχία στα αποτελέσματα των εξετάσεων, γεγονός που με κάνει πολύ περήφανη και αποδεικνύει πως με την αγάπη που τρέφω για αυτό το αντικείμενο και με τη μεθοδικότητα που το αντιμετωπίζω, η εκμάθηση αυτής της γλώσσας γίνεται εύκολη και ενδιαφέρουσα. 

Υπηρεσίες που παρέχονται:

  • Δωρεάν βιβλία, εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις για κάθε μάθημα που κάνουμε.
  • Δωρεάν τεστ που μιμούνται τη διαδικασία των εξετάσεων. 
  • Τεστ αξιολόγησης με σκοπό τον εντοπισμό των αδυναμιών του μαθητή και την παροχή επιπλέον υποστήριξης. 
  • Εξατομικευμένη διδασκαλία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε μαθητή, με σεβασμό στο πρόγραμμα του και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του.
  • Δωρεάν ειδικό εκπαιδευτικό υλικό και βιβλία για μικρότερες ηλικίες (τα βιβλία που χρησιμοποιούνται στην διδασκαλία των παιδιών είναι γραμμένα από εμένα προσωπικά)
  • Δυνατότητα επιλογής της μέρας και της ώρας του μαθήματος ανά εβδομάδα, ανάλογα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του μαθητή, σε περίπτωση που δε γίνεται να κάνουμε το μάθημα μας ίδια ώρα και μέρα κάθε φορά. 
  • Θερινά μαθήματα.
  • Μαθήματα σε περιόδους διακοπών (Χριστούγεννα, Πάσχα) εάν κάποιος μαθητής το ζητήσει ή  χρειάζεται επιπλέον υποστήριξη.
Επαγγελματική Εμπειρία

Η επαγγελματική μου εμπειρία είναι πολυετής, τόσο ως καθηγήτρια σε φροντιστήρια, όσο και ως καθηγήτρια ιδιαίτερων μαθημάτων. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Εκτός από την διδασκαλία της Κινέζικης Γλώσσας, δραστηριοποιούμαι στον ευρύτερο χώρο της εκπαίδευσης και είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης,γεγονός που μου δίνει τη δυνατότητα να αντιλαμβάνομαι πλήρως τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών μου και να προσαρμόζω τη διδασκαλία μου σε αυτές. Λόγω της πολυετούς εργασίας μου στον κλάδο της εκπαίδευσης, διαθέτω γνώσεις τόσο στη διδασκαλία παιδιών σχολικής ηλικίας όσο και στην εκπαίδευση ενηλίκων, και είμαι σε θέση να χρησιμοποιήσω τις κατάλληλες εκπαιδευτικές μεθόδους ανά ηλικία και ανά περίπτωση. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές