Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσεπέλης Γεώργιος

Ιστορικός - Φιλόλογος
Ιστορικός - Φιλόλογος
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Σεμινάριο - Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας : Θεωρία και Πράξη 2023 Επαληθευμένο
Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Master - Ιστορικός - Φιλόλογος 2022 Επαληθευμένο
Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Ιστορικός - Φιλόλογος 2019 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι φιλόλογος -Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος- και απευθύνομαι στους μαθητές οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στο σχολείο, μέσα απο την επιμονή και την προσπάθεια. Στόχος μου είναι η εξοικείωση των μαθητών με τον προφορικό και γραπτό λόγο προκειμένου να διαμορφώσουν το κατάλληλο υπόβαθρο και να πετυχούν στις εξετάσεις τους. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με την ενεργό συμμετοχή των μαθητών, οι οποίοι καταλβαίνουν τα λάθη τους μέσα από την προσωπική μου καθοδήγηση. Παράλληλα η πρόοδος και η εξέλιξή τους αποτελεί βασικό μου μέλημα, με αποτελέσμα να ειμαί σε συχνή επικοινωνία τόσο με τους ίδιους, όσο και με το οικογενειακό τους περιβάλλον. Όσοι μαθητές επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί μου μέχρι τις 15 Αυγούστου θα έχουν έκπτωση στην τιμή και μία μικρή προετοιμασία για το σχολείο, εφόσον το επιθυμούν.  

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με την ενεργό συμμετοχή των μαθητών, οι οποίοι καταλαβαίνουν τα λάθη τους μέσα από την προσωπική μου καθοδήγηση. Η πρόοδος και η εξέλιξή τους αποτελεί βασικό μου μέλημα, με αποτελέσμα να ειμαί σε συχνή επικοινωνία τόσο με τους ίδιους, όσο και με το οικογενειακό τους περιβάλλον. Παράλληλα στο τέλος κάθε μαθήματος καταγράφω αφενός μεν την εξέλιξη του μαθητή, αφετέρου δε την ύλη που καλύψαμε. Μάλιστα το συγκεκριμένο ημερολόγιο το μοιράζομαι στο τέλος του εκάστοτε μήνα με τους γονείς, συζητώντας τις ανάγκες των παιδιών. Τέλος τα μαθήματα πραγματοποιούνται μέσω ZOOM PRO, προκειμένου να διασφαλίστει η ανώτερη ποίοτητα των κλήσεων. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Προϋπηρεσία στον Ιδιωτικό τομέα, όπου πραγματοποίησα μαθήματα στις τρεις τάξεις του Γυμνασίου. Επιπλέον ανέλαβα μαθητή Γ λύκειου με στόχο την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τέλος, το έτος που προηγήθηκε πραγματόποιησα με απόλυτη επιτυχία και άριστη συνεργάσια μαθήματα -εξ αποστάσεως- σε μαθητές πρώτης Λυκείου.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Πρόθεσή μου είναι αφενός η επιτυχία των μαθητών στις εξετάσεις αφετέρου δε η διαμορφώση του χαρακτήρα τους μέσα από την κριτική ερμηνεία των έργων των αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων. Η προσέγγιση των μαθημάτων μου διαφέρει σε σχέση με την "παραδοσιακή εκπαίδευση" διότι ενθαρρύνω το ακροατήριό μου να κάνει λάθη, προκειμένου να οδηγηθεί με σταθερά βήματα στην επιτυχία.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες του εκάστοτε μαθητή αποτελουν μία πρόκληση για εμένα, διότι με βοηθά να εξελιχθώ πάνω στο αντικείμενο που σπούδασα και αγαπώ. Η επιμονή αποτελεί προσωπική αρετή, διότι πιστεύω και στηρίζω τους μαθήτες, οι οποίοι αν και αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο σχολείο προσπαθούν για την καλύτερη δυνατή επίδοση. Ως εκ τούτου στόχος μου είναι να είμαι κοντά στους μαθήτες και να του στηρίζω σε οποιαδήποτε ανάγκη τους.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
2

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές