Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καλτσά Αναστασία

έως 30 ετών
Φυσική
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Σεμινάριο - Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση 2021 Επαληθευμένο
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Φυσική Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα φυσικής σε παιδιά γυμνασίου και λυκείου. Υπάρχει η επιλογή να έρχονται τα παιδιά και στον χώρο μου. Η τιμή για το γυμνάσιο είναι 15€/ώρα ενώ για λύκειο 17€/ώρα. Υπάρχει επίσης η επιλογή για online μαθήματα με 12€/ώρα. Είμαι διαθέσιμη στο τηλέφωνο μου για οποιαδήποτε επιπλέον απορία. Άριστη συνεργασία τόσο με μαθητές όσο και με γονείς, μέσα στα 5 χρόνια προϋπηρεσίας σε ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών και φυσικής. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι τυπική και συνεπής στις υποχρεώσεις μου. Έχω πολύ καλή συνεργασία με τα παιδιά στα χρόνια προϋπηρεσίας μου, καθώς και άριστη συνεννόηση με τους γονείς. Ακόμη, η τιμή που ζητώ αλλάζει σε συνεννόηση για γκρουπάκια μαθητών. Τέλος, προσφέρω έξτρα υλικό στα παιδιά, όπως και διαρκή επικοινωνία για βοήθεια και απορίες. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Κάνω πέντε χρόνια ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά διαφόρων ηλικιών. Εκτός της φυσικής έχω εμπειρία και σε μαθήματα μαθηματικών σε παιδιά γυμνασίου. Επίσης έχω αναλάβει και παιδάκια δημοτικού.  

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μου αρέσει το μάθημα που διδάσκω και έχω ιδιαίτερη μεταδοτικότητα. Με ενδιαφέρει οι μαθητές μου να φεύγουν ικανοποιημένοι απ το μάθημά μας, να μην ντρέπονται να ρωτήσουν το οτιδήποτε και να λύνουν όλες τις απορίες τους. Επιβραβεύομαι με πολλούς τρόπους γι'αυτό που κάνω, γεγονός που μου αποδεικνύει ότι είμαι καλή στον τομέα της διδασκαλίας και της συνεργασίας με τα παιδιά. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Από τα χρόνια που παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα, έχω αποκτήσει τόσο την άριστη επικοινωνία με τους μαθητές μου όσο και την ικανότητα να διακρίνω τις δυσκολίες τους. Επίσης, η σχέση που αναπτύσσω με τα παιδιά είναι τέτοια, ώστε να μη ντρέπονται είτε να ζητήσουν το κάτι παραπάνω είτε να αναλύσουν οποιαδήποτε πιθανή δυσκολία τους. Είναι ένα κομμάτι που απαιτεί τόσο την εμπειρία όσο και την άψογη συνεργασία εκπαιδευτικού-μαθητή. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές