Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βλάμης Κωνσταντίνος

έως 30 ετών
Φιλολογία/Γλωσσολογία
ΚΟΥΚΑΚΙ, ΑΘΗΝΑ
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Φιλολογία/Γλωσσολογία 2020
Πανεπιστήμιο Πατρών
Σεμινάριο - Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση 2021
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Είμαι πτυχιούχος/αριστούχος Φιλολογίας - Γλωσσολογίας. Διδάσκω όλων των ειδών τα φιλολογικά μαθήματα ( Αρχαία, Έκθεση, Νεοελληνική Λογοτεχνία και Γλώσσα, Ιστορία) τόσο σε επίπεδο Γυμνασίου όσο και σε επίπεδο Λυκείου. Παράλληλα, αναλαμβάνω και τη μελέτη παιδιών Δημοτικού. Είμαι 25 χρονών και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα φιλολογίας τα τελευταία τρία χρόνια. Συν τοις άλλοις, διαθέτω και έναν χρόνο προϋπηρεσίας σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης. Σκοπός μου είναι μία ενισχυτική και παράλληλα εποικοδομητική για τον μαθητή διδασκαλία. Αναλαμβάνω, επιπλέον, τη φιλολογική επιμέλεια και τη διόρθωση κειμένων και πανεπιστημιακών εργασιών. Μπορώ, εξίσου, να παρέχω βοήθεια σε μαθήματα και εργασίες γλωσσολογικής φύσεως.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Δίνω ιδιαίτερη σημασία στην προσωπικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εκάστοτε μαθητή και προσαρμόζω κατάλληλα τη διδασκαλία για μία πιο αποτελεσματική μαθησιακή στήριξη. Επιπλέον παρέχω ενισχυτικές σημειώσεις που βοηθούν στη βελτίωση του μαθητή. Η καλή επικοινωνιακή σχέση μαθητή δασκάλου αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας. Έτσι δίνω μεγάλη σημασία στην κατανόηση των μαθητών μου για ένα ουσιαστικό κι όχι βαρετό μάθημα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Η επαγγελματική μου εμπειρία ανέρχεται στα δύο χρόνια. Τα δύο τελευταία χρόνια διδάσκω κατ' οίκον σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Έχοντας αποφοιτίσει ως αριστούχος τον περασμένο χρόνο δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, ωστόσο σας διαβεβαιώ πως έχω άριστη γνώση του αντικειμένου μου και σίγουρα δεν βαριέμαι αυτό που κάνω.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η επιτυχία και η πρόοδος ενός μαθητή προσφέρει ένα αίσθημα ικανοποίησης και χαράς στον καθηγητή. Η γνώση της συνεισφοράς σου γι αυτήν την επιτυχία είναι που σε γεμίζει. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο κίνητρο κατ' εμέ. Αναλόγως ο στόχος μου είναι να προσφέρω την καλύτερη δυνατή βοήθεια στον εκάστοτε μαθητή που θα συμβάλει στην πρόοδο του.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κάθε μαθητής χρήζει διαφορετικής μεταχείρισης ανάλογης της προσωπικότητας, του χαρακτήρα και του γνωστικού του επιπέδου. Ο μοναδικός τρόπος για να διαπιστωθούν οι εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή είναι μέσα από την επαφή, την επικοινωνία και την τριβη μαθητή - δασκάλου. Μέσα από τις πρώτες μου επαφές με τον εκάστοτε μαθητή, μέλημα μου αποτελεί η βαθύτερη κατανόηση των εκπαιδευτικών του αναγκών ώστε να προβώ στις απαραίτητες προσαρμογές της διδασκαλίας.  

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές