Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μερσιάδου Φάνεια

Αθήνα, Βόρεια Προάστια
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδονται μαθήματα Αγγικών όλων των επιπέδων A - C2 δια ζώσης ή online, από έμπειρη καθηγήτρια Αγγλικών με σύγχρονες μεθόδους διδασκαίας και με διδακτική πείρα πάνω από 30 χρόνια στην Ελλάδα και Aγγλία (Native-like speaker) με εξειδίκευση στα πτυχία Cambridge και Michigan με 100% επιτυχία.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Τα μαθήματα προσαρμόζοτναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις, στόχους και ανάγκες του κάθε μαθητή. Ο τρόπος διδασκαλίας που εφαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα βασίζεται σε σύγχρονες, ευχάριστες και επικοινωνιακές μεθόδους διδασκαλίας, ώστε ο εκάστοτε μαθητής να συμμετέχει ενεργά στο μάθημα, εξασκώντας έτσι σωστά την Αγγλική γλώσσα. Είναι ευρέως γνωστό ότι στην Ελλάδα υπάρχει κάποια αδυναμία στην παραγωγή λόγου εκ μέρους του μαθητή, αλλά λογω της πολυετούς εμπειρίας μου στο κομμάτι των προφορικών, οι μαθητές μου εξελίσσονται σε άριστο βαθμό στον τομέα αυτόν, χρησιμποιώντας την Αγγλική γλώσσα με μεγάλη ευχέρεια. Παρόμοια δεξιότητα αποκτά επίσης ο μαθητής και σε άλλους τομείς όπως στο Listening / Writing / Reading για τη χρήση της Αγγλικής γλώσσας σε πρακτικό, ακαδημαϊκό, επαγγελματικό επίπεδο, είτε προετοιμασία εξετάσεων.

Επαγγελματική Εμπειρία

1. Ιδιαίτερα μαθήματα. Τεράστια εμπειρία 30 ετών σε ιδιαίτερα μαθήματα σε όλα τα επίπεδα ειδικευθείσα στην προετοιμασία για όλα τα πτυχία Cambridge και Michigan με 100% επιτυχία.

2. Καθηγήτρια Αγγλικών στα Εκπαιδευτήρια Δούκα. Διδασκαλία της Αγγλικής σε όλα τα επίπεδα καθώς και προετοιμασία για τα διπλώματα Cambridge και Michigan.

3. Καθηγήτρια Αγγλικών σε φροντιστήρια Αγγλικών σε όλα τα επίπεδα επί σειρά ετών.

4. Καθηγήτρια Αγγλικών σε Δημόσιο Γυμνάσιο και Επαγγελματικό Λύκειο.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

1. Επέλεξα να ασχοληθών με τη διδασκαλία της Αγγλικής γιατί είναι μια γλώσσα που λατρεύω από παιδί - ίσως επειδή εχω ζήσει στην Αγγλία πάρα πολλά χρόνια και έχω επηρεαστεί από την κουλτούρα και την ιστορία των ανθρώπων που την μιλάνε. Η υπομονετική φύση μου, καθώς και η αγάπη μου για αυτή την γλώσσα και την χώρα που ομιλείται, αντανακλάται στην διδασκαλία μου η οποία είναι απολύτως εμφανής στους μαθητές μου.

2. Να βοηθήσω τους μαθητές μου να επιτύχουν τους στόχους τους και να χρησιμοποιούν την γλώσσα με άνεση.

3. Πιστεύω ότι η ανταμοιβή που εισπράτει ο δάσκαλος με την συνεισφορά του στην επίτευξη των στόχων του μαθητή είναι μοναδική.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές