Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φιλιανάκη Κατερίνα

Φιλόλογος
Νέα Μηχανιώνα Θερμαϊκού
Πτυχία
Κέντρο Ειδικής Αγωγής «ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΛΟΓΟΣ»
Σεμινάριο - Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες – Αξιολόγηση, Διάγνωση & Στρατηγικές Αντιμετώπισης 2020
ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ «EMPLOY»
Σεμινάριο - ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΕ ΔΙΓΛΩΣΣΟΥΣ/ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΑΘΗΣΗΣ 2018
ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΥΦΛΩΝ
Πιστοποίηση - ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ BRAILLE 2016
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Πιστοποίηση - ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2021
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Πιστοποίηση - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ 2018
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Ονομάζομαι Κατερίνα Φιλιανάκη και μένω στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης. Είμαι απόφοιτος του τμήματος κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχω ειδίκευση στον τομέα των Νεοελληνικών και Μεσαιωνικών σπουδών. Είμαι κάτοχος πιστοποιητικού επιμόρφωσης με τίτλο "Διαπολιτισμική εκπαίδευση" του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και  "Επιμέλειας και διόρθωσης κειμένων" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακολουθώ συνεχώς σεμινάρια και επιμορφωτικές ημερίδες σχετικά με τις μαθησιακές δυσκολίες και την ειδική εκπαίδευση, αλλά και την διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων, καθώς για μένα η εκπαίδευση δεν σταματά ποτέ. Με ενδιαφέρει να ενημερώνομαι για νέες και καινοτόμες μεθόδους. 

Αναλαμβάνω καθημερινή μελέτη και ενισχυτική διδασκαλία του Δημοτικού (όλα τα μαθήματα του σχολικού προγράμματος) και του Γυμνασίου ( μόνο τα φιλολογικά μαθήματα). Επίσης, αναλαμβάνω ενισχυτική διδασκαλία στα φιλολογικά μαθήματα του Λυκείου και προετοιμασία μαθητών για τις Πανελλήνιες εξετάσεις σε Β και Γ Λυκείου θεωρητικής κατεύθυνσης. Ενδεικτικά τα μαθήματα που διδάσκω στο λύκειο είναι: Αρχαία, Ιστορία, Λατινικά, Έκθεση και Λογοτεχνία. Αναλαμβάνω και μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες, καθώς και μαθητές που εξετάζονται προφορικά. 

Παρέχεται δωρεάν υλικό και σημειώσεις στους μαθητές ( ηλεκτρονικό στην περίπτωση των online μαθημάτων) εξατομικευμένο και βασισμένο στις ανάγκες και τους στόχους του κάθε μαθητή. Παράδοση θεωρίας, εξάσκηση και χρόνος για απορίες, προβολή σχετικών βίντεο, σχεδιαγράμματα, tips για να μαθαίνουμε εύκολα τη θεωρία, ασκήσεις για το σπίτι, διαγωνίσματα και τακτική ενημέρωση γονέων για την πρόοδο. 

Με οργάνωμενη μελέτη, την έγκαιρη προετοιμασία και προσπάθεια, θα φτάσουμε από κοινού στην κατάκτηση των στόχων.

Με εκτίμηση, 

Φιλιανάκη Κατερίνα

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Το μάθημα παραδίδεται με τρόπο απλό και κατανοητό για τους μαθητές. Η εμπειρία των 10 χρόνων μου επιτρέπει να βασίζομαι στις δικές μου μεθόδους διδασκαλίας, προσεγγίζοντας τους μαθητές και κατανοώντας τις ανάγκες τους. Είμαι δίπλα τους για να λύνω κάθε απορία, δημιουργώ ένα κλίμα εμπιστοσύνης και ενθάρρυνσης, ώστε να μπορούν να ανοιχτούν και να αποδώσουν τα μέγιστα βάσει των δυνατοτήτων τους. Επιβραβεύω κάθε προσπάθεια και δίνω κίνητρο για να συνεχίσει ο μαθητής την προσωπική του εξέλιξη.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εμπειρία 10 χρόνων στην διδασκαλία και έχω εργαστεί σε μελετητήρια και φροντιστήρια της Θεσσαλονίκης. Αδιάκοπα όλα αυτά τα χρόνια παραδίδω μαθήματα κατ' οίκον, στον χώρο μου, αλλά τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι και με την online διδασκαλία. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές