Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σκόπα Κωνσταντίνα

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Τελειόφοιτη του τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ παραδίδει μαθήματα κατ'οίκον θετικών  Επιστημών: (Χημείας , Βιολογίας, Φυσικής και Μαθηματικών)  σε μαθητές δημοτικού ,Γυμνασίου, Α' και Β' Λυκείου και Χημείας σε μαθητές Γ' Λυκείου 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αναλαμβάνω με όρεξη και υπευθυνότητα τους νεαρούς μαθητές . Με ενδιαφέρει τα παιδιά να κατανοούν εις βάθος το γνωστικό αντικείμενο και να αναπτύξουν την κριτική τους σκέψη . Προσπαθώ να τους μεταδώσω μια επιστημονική προσέγγιση των θετικών μαθημάτων στο σχολείο ώστε να διευρύνουν το ερευνητικό τους πνεύμα και την διάθεση για γνώση .

Επαγγελματική Εμπειρία

Αναλαμβάνω ιδιαίτερα μαθήματα από το 2018 και έχοντας εργαστεί τόσο σε φροντιστήριο όσο και σε ωδείο με μαθητές δημοτικού και Γυμνασίου έχω αναπτύξει κατανόηση και επικοινωνία με τα παιδιά και τους εφήβους. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η εκπαίδευση και η μόρφωση γενικότερα είναι ο τρόπος με τον οποίον ο καθένας μπορεί να αλλάξει την ζωή του . Αυτό εχει δύο σκέλη : το φανερό είναι ακολουθώντας τα όνειρα και τους στόχους του σπουδάζοντας το αντικείμενο που τον ενδιαφέρει και το όχι τόσο προφανές αλλά εξίσου σημαντικό είναι να αρχίσει να αντιλαμβάνεται τον κόσμο με έναν διαφορετικό τρόπο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Λόγω της φοιτητικής μου ιδιότητας μου είναι αρκετά εύκολο να εντοπίσω τις εναλλακτικές ιδέες δηλαδή τις παρανοήσεις των μαθητών πάνω στις φυσικές επιστήμες . Επίσης ακολουθώ μια παιδοκεντρική μέθοδο διδασκαλίας μέσα από την οποία αποκαλύπτονται οι εκπαιδευτικές ανάγκες του μαθητή και τα ενδιαφέροντα του. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
4

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές