Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπαδοπούλου Ελπίδα

Ιστορία
Βριλήσσια
Πτυχία
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Πτυχίο - Ιστορία 2016
Ωδείο «Νίκος Σκαλκώτας»
Δίπλωμα - Πιάνο 2022
École normale de musique de Paris: Alfred Cortot
Δίπλωμα - Πιάνο 2022
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου σε παιδιά και ενήλικες. Το μάθημά μου δίνει έμφαση στην πιανιστική τεχνική και ερμηνεία μέσω της μουσικότητας που εκφράζει ο καθένας. Πάνω απ’όλα σκοπός μου είναι να μεταδώσω την αγάπη μου για τη μουσική και να την ανακαλύψει με τη σειρά του ο κάθε μαθητής. Διδάσκω κλασικό πιάνο κυρίως εποχής μπαρόκ έως σήμερα, βοηθώντας το μαθητή να κατανοήσει την εποχή μέσω ιστορικών αναφορών. Η διάρκεια τού μαθήματος είναι ανάλογη με τις ανάγκες τού διδασκόμενου. 

Η υπομονή, η μεταδοτικότητά μου και το ατελείωτο πάθος μου για τη μουσική αποτελούν τα κύρια εργαλεία τού μαθήματός μου. Για μένα η μουσική δεν είναι απλά επάγγελμα, είναι τρόπος έκφρασης. Σκοπός μου είναι να μεταδώσω τις γνώσεις μου σε μικρούς και μεγάλους, μέσω σύγχρονων παιδαγωγικών μεθόδων προσαρμοσμένες στον κάθε μαθητή. Κάνοντας λοιπόν ένα ευχάριστο διάλειμμα, είτε από το σχολείο, είτε από την πολυάσχολη ρουτίνα, θα αποκτηθεί μια σφαιρική μουσική παιδεία και θα εξερευνήσουμε τον κόσμο της μουσικής. Συνεργαζόμενη με αναγνωρισμένο ωδείο, όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετέχει σε συναυλίες ή ακόμα και σε εξετάσεις.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Ιστορικός στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και πήρα το Πτυχίο του Πιάνου και το Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας με Άριστα παμψηφεί. Αργότερα έλαβα το Δίπλωμα Πιάνου με Άριστα παμψηφεί και Βραβείο στην τάξη της διεθνούς  φήμης πιανίστα Ναταλίας Μιχαηλίδου. Συνέχισα τις σπουδές μου στην πιανιστική ερμηνεία στην École Normale de musique de Paris: Alfred Cortot υπό την καθοδήγηση τής ίδιας. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
9

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές