Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κωστοπούλου Ιωάννα

έως 30 ετών
Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Απόφοιτος κλασικής φιλολογίας με πάθος για το αντικείμενο και μεγάλη αγάπη για τη διδασκαλία, παραδίδει με υπευθυνότητα, συνέπεια και συστηματικότητα ιδιαίτερα μαθήματα φιλολογικών μαθημάτων σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Χάρη στην μικρή χρονική απόσταση που με χωρίζει από τα σχολικά μου χρόνια και την ηλικιακή απόσταση από τους μαθητές μπορώ πολύ εύκολα να ταυτιστώ μαζί τους. Αυτό σημαίνει ότι το μάθημα είναι εξ ολοκλήρου μαθητοκεντρικό. Το κάθε σχέδιο μαθήματος (lesson plan) διαμορφώνεται με βάση τις μοναδικές ανάγκες του κάθε μαθητή και το παρεχόμενο υλικό εξατομικεύεται, ώστε να τις καλύπτει πλήρως. 
Υπηρεσίες προς τους μαθητές: κάλυψη κενών με μεθοδικότητα, προετοιμασία για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας, προετοιμασία για διαγωνίσματα και εξετάσεις, παροχή πλούσιου εξατομικευμένου υλικού, καθημερινή προσωπική επικοινωνία με τον μαθητή, όποτε χρειάζεται, εκτός των διδακτικών ωρών, κινητοποίηση και ψυχολογική ενίσχυση των μαθητών, όσον αφορά τα εξ αποστάσεως μαθήματα: χρήση οπτικοακουστικού υλικού, όπου κρίνεται χρήσιμο, και online πλατφόρμας,  στην οποία θα βρίσκεται διαθέσιμο όλο το υποστηρικτικό υλικό. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου (δια ζώσης και εξ αποστάσεως)

Ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές με προσφυγικό υπόβαθρο

Μαθήματα Ελληνικών ως ξένης γλώσσας

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μάθημα με το μάθημα επιχειρώ τη σύνδεση με τον κάθε μαθητή. Σε κάθε μάθημα προσπαθώ να ανιχνεύω τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά του, τα οποία αξιοποιώ για την προετοιμασία και διαμόρφωση του επόμενου μαθήματος. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές