Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπαναστασίου Αναστάσιος

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Ονομάζομαι Παπαναστασίου Αναστάσιος και είμαι απόφοιτος του τμήματος της Γερμανικής Φιλολογίας  και Φιλοσοφίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών σε όλες τις ηλικιακές βάθμιδες. Τα μαθήματα ανάλογα με τις ώρες που θέλει ο κάθε μαθητής και η κάθε μαθήτρια, είναι στα 15 ευρώ την ώρα. Επιπλέον γίνονται και διαδικτυακά τα μαθήματα για όποιον/ οποία επιθυμεί με αυτόν τον τρόπο. Εκτός αυτού υπάρχει η δυνατότητα για ιδιαίτερο μάθημα με τμήμα 2-3 ατόμων, εάν επιθυμείται. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μέλημα του κάθε καθηγητή, είναι η μεταδοτικότητα των γνώσεων αλλά παράλληλα και η ευχάριστη απόκτηση αυτών μέσω ενός διαδραστικού μαθήματος. Ο/-Η κάθε μαθητευόμενος/-η μέσα απο οπτικό-ακουστικό υλικό μαθαίνει την γραμματική αλλά και λεξιλόγιο της γερμανικής γλώσσας ώστε να την κατακτήσει και να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί ακόμα και στο κομμάτι επικοινωνίας. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Είμαι  τέσσερα έτη σε αυτόν τον τομέα, όχι μόνο με ιδιαίτερα μαθήματα αλλά δουλεύοντας  εξίσου  και σε ξενόγλωσσο φροντιστήριο. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ο στόχος μου είναι να κάνω ένα ευχάριστο και αποδοτικό μάθημα, ώστε να ευχαριστιέται και ο καθηγητής αλλά και ο μαθητής το μάθημα αλλά κατά κύριο λόγο, να αποκτιούνται οι γνώσεις με τέτοιο τρόπο ώστε ο μαθητής να θέλει να επενδύσει πάνω σε αυτό μέχρι το επίπεδο που επιθυμεί. Η καλή σχέση μαθητή δασκάλου είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία για την εκμάθηση του κάθε μαθήματος είτε είναι Γερμανικά είτε Αρχαία Ελληνικά .

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Εστιάζοντας εκεί που δυσκολεύεται ή που γίνονται τα περισσότερα λάθη. Αλλά τα λάθη είναι αυτά που μας φτάνουν στην επιτυχία! 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές