Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σταμίδου Ιωάννα

έως 30 ετών
Κομοτηνή
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Παραδίδονται ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα στην νεοελληνική γλώσσα, νεοελληνική λογοτεχνία, ιστορία και οποιοδήποτε άλλο φιλολογικό μάθημα σε τάξεις δημοτικού και γυμνασίου! Η εκπαίδευση περιλαμβάνει σημειώσεις και εκπαιδευτικό υλικό για τα παιδιά, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των εκάστοτε μαθημάτων στο σχολικό χώρο. Θα δίνονται στα παιδιά ασκήσεις για το σπίτι, βασισμένη στη σύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία, που εστιάζει στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και των αναγνωστικών ικανοτήτων. Επιπλέον, μπορεί να δοθεί και εξειδικευμένη διδασκαλία για παιδιά με αναπτυξιακές δυσκολίες, που παρουσιάζουν δυσαναγνωσία, δυσορθογραφία, ή απόσπαση προσοχής με στόχο την καλύτερη δυνατή απόδοση στα σχολικά μαθήματα και τις τελικές εξετάσεις. Για επιπλέον πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μου!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αγαπάω τα παιδιά και τα πηγαίνω καλά μαζί τους. Πάντα είμαι διατεθειμένη να τα ακούω και να διορθώνω τυχόν λάθη με όμορφο και διδακτικό τρόπο. Διαθέτω αρκετές γνώσεις στον τομέα μου και θα ήθελα πολύ να τις περάσω στα παιδιά, όπως επίσης και να αλληλεπιδρώ με τη σκέψη τους και με τις ιδέες τους! Η διδακτική μου προσέγγιση βασίζεται σε σύγχρονες μεθόδους που αποσκοπούν στην ανάπτυξη της κριτικής κατανόησης των εννοιών και αποφεύγουν την αυτολεξεί παραγωγή κειμένων και την αποστήθιση. Είμαι οργανωτική και σκοπεύω να διαθέσω υλικό που να επαρκεί για τη διδακτική των μαθημάτων.

Επαγγελματική Εμπειρία

Δεν έχω ακόμα κάποια επαγγελματική εμπειρία στον τομέα των σπουδών μου.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχω επιλέξει τη διδασκαλία γιατί μου αρέσει να προσφέρω τις γνώσεις μου, να ανταλλάσσω ιδέες και να ξέρω, στο τέλος της ημέρας, πως κάποιος έμαθε κάτι καινούργιο από εμένα ή βοηθήθηκε από τις γνώσεις μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ο κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός και έχει διαφορετικές διδακτικές ανάγκες. Αυτό που σίγουρα με βοηθάει να τις ξεχωρίσω και να προσφέρω τις γνώσεις μου με ανάλογο τρόπο, είναι τα τεστ αξιολόγησης, οι ερωτήσεις κατανόησης και η ανταλλαγή απόψεων με τους μαθητές.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές