Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βολονάκη Ευαγγελία

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Ονομάζομαι Ευαγγελία και είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία στο πανεπιστήμιο του Exeter. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών εδώ και πολλά χρόνια όλων των επιπέδων σε παιδιά και ενήλικες. Επίσης, αναλαμβάνω και  pre-junior, είτε ατομικά ή είτε σε μικρές ομάδες κάνοντας τη μάθηση παιχνίδι αφού η ιδιότητα της νηπιαγωγού και της ειδίκευσής μου στη Μουσική και στις δημιουργικές Τέχνες μου δίνει την ευχέρεια να κάνω το μάθημα ενδιαφέρον και ελκυστικό μέσα από τις τέχνες με παιγνιώδη τρόπο.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η ιδιότητά μου ως παιδαγωγός, οι σπουδές μου στην Αγγλία και στην Ελλάδα αλλά και η συνεχιζόμενη κατάρτισή μου πάνω στο αντικείμενο με παρακολούθηση σεμιναρίων είναι ένας συνδυασμός που αποδίδει θετικά αποτελέσματα τόσο στην εκμάθηση της γλώσσας όσο και στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εργαστεί σε φροντιστήρια αγγλικών αλλά εδώ και πολλά χρόνια παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα όλων των επιπέδων με επιτυχία στις εξετάσεις του Cambridge και του Michigan. Τελευταία εργάστηκα και σε φροντιστήριο με παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας μυώντας τα στην αγγλική γλώσσα με παιγνιώδη τρόπο.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η επαφή με τα παιδιά είναι αναζωογονητική και με κάνει κάθε φορά να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και να προσπαθώ να βελτιώνω τις μεθόδους διδασκαλίας μου. Μέσω της διδασκαλίας μεταλαμπαδεύω τη γνώση και την εμπειρία που έχω αποκτήσει προσπαθώντας να τους ενισχύσω γνωστικά αλλά και εξελικτικά καλλιεργώντας δεξιότητες απαραίτητες για τη διαχείριση της γνώσης. Για μένα κάθε παιδί είναι μία πρόκληση για το πώς θα το βοηθήσω να προοδεύσει χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία αλλά και εξατομικεύοντας το κάθε μάθημα σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή μπορούν να φανούν μέσω της επικοινωνίας, της παρατήρησης και των τεστ σε συγκεκριμένες δεξιότητες του μαθήματος.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
20

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές