Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παραλίκα Ίρια

Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας
Σάρτη Χαλκιδική
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας 2015 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδονται μαθήματα Γαλλικής, Αγγλικής και Ισπανικής γλώσσας. 

Προετοιμασία εξετάσεων για όλα τα επίπεδα. Πτυχία DALF/DELF, Sorbonne για τα γαλλικά, Michigan, Cambridge για τα αγγλικά, καθώς για τα πτυχία ισπανικών, γίνεται αντίστοιχα προετοιμασία για το DELE ή το ΚΠΓ. 

Η εμπειρία μου στη διδασκαλία ξεκινά από τις ξένες γλώσσες και συνεχίζεται ακόμη και σε μαθήματα δημοτικού (όλες οι τάξεις) καθώς και σε φιλολογικά μαθήματα του γυμνασίου. 

Τα μαθήματα γίνονται μόνο εξ' αποστάσεως (μέσω skype κατά προτίμηση) και οι τιμές προσαρμόζονται ανάλογα με την ηλικία, τον μαθήτη και το αντικείμενο διδασκαλίας.

Επιπλέον, επιμελώ εργασίες σχολικές, πτυχιακές, και μεταπτυχιακές όπως και αναλαμβάνω μεταφράσεις εργασιών, έργων ή βιβλίων. 

Για περισσότερες πληροφορίες, θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου. 

Σημείωση:

Διαθέσιμες ώρες μαθημάτων έχουν απομείνει μόνο Σάββατα και Κυριακές. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αναλαμβάνω τη διδασκαλία και προετοιμασία για τις εξετάσεις των μαθητών μου με υπευθυνότητα, προσαρμόζοντας τα μαθήματα στις ανάγκες του καθενός, λαμβάνοντας υπόψιν πάντα την κάθε ηλικία.

Παρέχω extra υλικό για περισσότερη εξάσκηση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας, όπως επίσης μοιραζόμαι τις γνώσεις μου και την αγάπη για την κουλτούρα, τον πολιτισμό, τον τρόπο ζωής και ιστορία της αντίστοιχης χώρας για την οποία ο μαθητής ενδιαφέρεται.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδάσκω τη γαλλική και αγγλική γλώσσα σε μαθητές, φοιτητές αλλά και σε μεγαλύτερες ηλικίες περίπου 8 χρόνια και 2 χρόνια την ισπανική γλώσσα. 

Σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου κάνω ιδιαίτερα 11 συνεχόμενα χρόνια, όπως επίσης αυτά τα χρόνια αναλαμβάνω και εργασίες ή μεταφράσεις. 

Επιπλέον, έχω επιμεληθεί πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες, όπως και άρθρα.

Λόγω της ενσυναίσθησης και αγάπης για τα παιδιά , έχω περισσότερη εμπειρία με τις νεότερες ηλικίες.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μέσα από τη διδασκαλία μαθαίνω τους ανθρώπους, τον τρόπο που σκέφτονται, βελτιώνομαι στη κάθε δυσκολία που συναντώ και μαθαίνω κι εγώ την στιγμή που διδάσκω. Η γνώση θα πρέπει να μοιράζεται και πόσο μάλλον αυτή των ξένων γλωσσών, όπου μαθαίνουμε όχι μόνο μία καινούργια γλώσσα η οποία θα μας βοηθήσει επαγγελματικά, αλλά συγχρόνως διδασκόμαστε έναν άλλον τρόπο ζωής και σκέψης. Στόχος μου είναι διδάξω όσα γνωρίζω και να επιτύχουν όλοι οι μαθητές μου στα εκάστοτε σχέδια και όνειρα τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ο κάθε μαθητής/ια είναι διαφορετικός όπως και οι ανάγκες / δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Μέσα από τις ασκήσεις, την επικοινωνία, και την προφορική εξ - άσκηση, συναντούμε τα τυχόν γραμματικά / συντακτικά κενά, όπου και παρέχονται νέες / extra ασκήσεις ώστε και να τα καλύψουμε. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
9

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Μέσα σε ένα ακαδημαικό έτος, κατάφερα να πάρω το β2 και συνεχίζω για το επόμενο επίπεδο!

Είμαι ευγνώμων και πολύ τυχερή που γνώρισα την κ. Ίρια, αφού κατάφερε να με κάνει να αγαπήσω δύο γλώσσες, καθώς θα ήθελα να τονίσω την ευγένεια της, τη προθυμία της να προσαρμοστεί στις ανάγκες του μαθητή όπως και τον επαγγελματισμό της. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Ειρήνη
13.02.2023