Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καρκαλά Κατερίνα

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Είμαι πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του τμήματος Αγγλικής γλώσσας και φιλολογίας.Παραδιδω μαθήματα Αγγλικών όλων των επιπέδων .Προετοιμασία πτυχίων FCE, CPE, ECCE, ECPE, TOEIC, IELTS καθώς και προετοιμασία για Πανελλαδικές εξετάσεις στο μάθημα των Αγγλικών. Μαθήματα ατομικά και σε μικρά γκρουπακια, δια ζώσης και διαδικτυακά.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Πρωταρχικός σκοπός μου να προσαρμόσω το μάθημα στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Ανάλογα με αυτές, πορεύεται η διδασκαλία και φυσικά βάζουμε στόχο την επιτυχία! Παράλληλα με την επιτυχία στην εκμάθηση γλώσσας για τον σκοπό του κάθε μαθητή, μεταδίδω την αγάπη που έχω για τη γλώσσα και την κουλτούρα της. Έχοντας ζήσει στην Αμερική και με όλη τη διδακτική μου εμπειρία πολλών ετών έχω πολλά να προσφέρω στον μαθητή πάνω στην εκμάθηση Αγγλικών. Placement tests, practice tests , έξτρα υλικό και σημειώσεις.

Επαγγελματική Εμπειρία

Πολυετής διδακτική εμπειρία σε Ελλάδα και Αμερική.Εχω διδάξει Αγγλικά σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών, ιδιωτικά ΙΕΚ, ιδιαίτερα. Έχω ζήσει πολλά χρόνια στην Αμερική όπου εργάστηκα σε σχολεία διδάσκοντας English Language Arts αλλά και σε ελληνοαμερικανικό σχολείο διδάσκοντας την Ελληνική γλώσσα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές