Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μουρίκη Χριστίνα

Διδακτική της Γαλλικής ως Ξένης Γλώσσας
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Master - Διδακτική της Γαλλικής ως Ξένης Γλώσσας 2020 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Salut! Είμαι καθηγήτρια Γαλλικών με εμπειρία 8 ετών σε όλα τα επίπεδα ξένων γλωσσών (Α1-A2, B1-B2, C1-C2), απόφοιτη του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακής Ειδίκευσης στον τομέα της Διδακτικής της Γαλλικής Γλώσσας. Παραδίδω μαθήματα διαδικτυακά σε παιδιά και ενήλικες για άμεση και γρήγορη αλλά και αποτελεσματική εκμάθηση της γλώσσας σε όλα τα επίπεδα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Όντας κάτοχος Μεταπτυχιακής Ειδίκευσης στον τομέα της Διδακτικής της Γαλλικής Γλώσσας και έχοντας συνεργαστεί με μαθητές κάθε ηλικίας για 8 χρόνια, μπορώ να προσαρμόσω την μέθοδο διδασκαλίας και το εγχειρίδιο που θα χρησιμοποιηθεί με βάση τον ρυθμό και τις αντιληπτικές ικανότητες του εκάστοτε μαθητή. Συνδυαστικά, προσαρμόζω τις σύγχρονες διαδραστικές μεθόδους εκπαίδευσης, όπως βίντεο, καθώς και επιπρόσθετο υλικό διαμορφωμένο από εμένα, κατάλληλο για την επιτυχημένη προετοιμασία σε εξετάσεις πιστοποίησης κάθε επιπέδου. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εργαστεί σε αρκετά Ιδιωτικά ΙΕΚ με ειδικότητα την ορολογία της Γαλλικής Γλώσσας στον τομέα της εστίασης και του τουρισμού, σε τρία παραρτήματα γνωστού Ομίλου Ξένων Γλωσσών (έχω συνεργαστεί με πάνω από 200 παιδιά συνολικά), σε φροντιστήρια, καθώς και μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας για διαδικτυακά ιδιαίτερα μαθήματα.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Το κίνητρο είναι η προσφορά μια σωστής και αποτελεσματικής διδασκαλίας, προσαρμοσμένης στις ανάγκες του μαθητή και στον δικό του ρυθμό εκμάθησης.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κατά την πρώτη μας κιόλας διαδυκτιακή εκπαιδευτική ώρα θα μπορέσουμε να διαπιστώσουμε τις ανάγκες και τον τρόπο συνεργασίας μας. Σε περίπτωση που ο μαθητής κατέχει ήδη κάποιου συγκεκριμένου επιπέδου γνώσεις, μέσω της προφορικής και της γραπτής δοκιμασίας θα έχει τη δυνατότητα να δει σε ποιο επίπεδο ανταποκρίνονται οι γνώσεις του. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

5 Κριτικές

Πολύ καλή  καθηγήτρια,την οποία συστήνω ανεπιφύλακτα ! Άψογη μεθοδοτικότητα με εξαιρετικες γνωσεις και αγάπη για αυτό που κάνει ! Συνεννοήσιμη , επεξηγηματική και πρόθυμη να σε βοηθήσει και να εξηγήσει κάθε σου απορία . Μακάρι όλοι οι καθηγητές να χαν αυτό το ζήλο και την αγάπη για αυτό το λειτούργημα που επιτελούν, να μεταλαμπαδεύουν γνωσεις!

Νίκος
29.04.2023

Η κυρία Μουρίκη είναι μια εξαιρετική καθηγήτρια με υπομονή και κατανόηση προς τους μαθητές της. Επίσης, ανταπεξέρχεται σε κάθε ανάγκη, για παράδειγμα εγώ έπρεπε να πάρω το Β2 σε σύντομο χρονικό διάστημα λογω εργασιας στον τουριστικο τομεα και με τη δική της καθοδήγηση και το δικό της προγραμματισμό, τα κατάφερα . Της οφείλω την επιτυχία μου.

Μαρίνα
28.04.2023

Πολύ μεταδοτική! Υπομονετική! Προσαρμόστηκε στο επίπεδο γνώσεών μου και με βοήθησε να ολοκληρω΄σω το επίπεδο του Β2!

Μπαρολς Γιώργος
24.04.2023