Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τζαγκαράκη Σοφία

έως 30 ετών 3 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου

Απόφοιτη τμήματος μοριακής βιολογίας και Γενετική με επίσημη διδακτική επάρκεια και κάτοχος μεταπτυχιακού παραδίδει online Ιδιαίτερα μαθήματα Βιολογίας Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και όλα τα μαθήματα  θετικών επιστημών (Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Γεωγραφία κλπ) σε μαθητές Δημοτικού - Γυμνασίου καθώς και σε φοιτητές.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αναλαμβάνω με υπευθυνότητα και όρεξη μαθητές που επιθυμούν να ξεχωρίσουν και να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες τους. Μέσα από τα μαθήματα αναλαμβάνω να κεντρίσω το ενδιαφέρον του μαθητή για το διδασκόμενο μάθημα και να έχει συνεχή βελτίωση. Τα ιδιαίτερα μαθήματα είναι προσωποποιημένα και επικεντρώνονται στις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή, και παρέχεται κάθε φορά το καταλληλότερο μέσο - υλικό που κρίνεται ότι θα αξιοποιηθεί περισσότερο και θα βοηθήσει τον μαθητή.

Επαγγελματική Εμπειρία

Η εμπειρία μου στον χώρο της εκπαίδευσης είναι 3 χρόνια. Έχω ασχοληθεί με μαθητές βαθμούς και θέλουν να τους βελτιώσουν είτε επειδή θέλουν να αριστεύσουν και η συνεργασία μας ήταν σε όλες τις περιπτώσεις άψογη! 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αποτελεί τεράστια ευχαρίστησή και έμπνευση για μένα μου είναι να μπορώ να βλέπω την ουσιαστική βελτίωση του μαθητή και την μεταλαμπάδευση της γνώσης. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η εμπειρία μου, και η διαδραστική φύση του μαθήματος με βοηθάει να καταλάβω τις ανάγκες και τα τυχόν κενά που έχει ο μαθητής από τα πρώτα κιόλας μάθημα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές