Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Manuel Alejandro Nicaragua Solórzano

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

¡Hola a todos! Είμαι καθηγητής ισπανικών, (Native Speaker) κατάγομαι από την Νικαράγουα και έχω ζήσει 2 χρόνια στο Μεξικό και σπούδασα φιλοσοφία στην Ισπανία (Universidad Pontificia de Salamanca). Μαζί θα γνωρίσουμε την ισπανική γλώσσα και την ισπανική κουλτούρα με διασκεδαστικό τρόπο!
 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Το μάθημα πάντα γίνεται με ευχάριστο τρόπο, έχω μεγάλη υπομονή και προσαρμόζω το μάθημα στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Διαθέτω πλούσιο υλικό και έχω πολλές γνώσης τόσο για την ισπανική κουλτούρα όσο και για την κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μου αρέσει πολύ να μεταδίδω τις γνώσεις μου στους άλλους ανθρώπους. Για εμένα είναι τιμή κάποιος να θέλει να μάθει την γλώσσα μου και την κουλτούρα μου και χαίρομαι πάντα να γνωρίζω καινούριους ανθρώπους και να τους βοηθάω να μάθουν περισσότερα για την ισπανική γλώσσα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Από τα πρώτα μαθήματα και την κουβέντα μπορώ να καταλάβω σε πιο επίπεδο βρίσκεται ο κάθε μαθητής και ποσό γρήγορα μπορεί να προχωράει στα μαθήματα. Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του ρυθμό και πάντα προσαρμόζομαι στον ρυθμό του κάθε μαθητή.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Ο Μανουέλ είναι ένας εξαιρετικός καθηγητής με αγάπη και πάθος για τη διδασκαλία. Ο Μανουέλ είναι native speaker οπότε αυτό δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στη μάθηση, καθώς βοηθάει στα προφορικά και στην επαφή με την ισπανική γλώσσα όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα. Παράλληλα είναι πολύ ικανός στην μετάδοση γνώσεων, καθώς χρησιμοποεί παραδείγματ από την πραγματιή ζωή. Είναι ένας δάσκαλος που με κάνει να περιμένω το επόμενο μάθημα με ανυπομονησία! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται να μάθει καλά και σωστά ισπανικά!

Ψώνη Έφη
16.05.2023