Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σκόδρα Κωνσταντίνα

Αρμονίας
Θεσσαλονίκη κέντρο
Πτυχία
Σκόδρα Κωνσταντίνα
Πτυχίο - Αρμονίας 2023
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Πτυχιούχος μουσικός με άδεια διδασκαλίας και φοιτήτρια Καλών Τεχνών του ΑΠΘ με εμπειρία στη διδασκαλία παραδίδει μαθήματα μουσικής. Προσφέρονται μαθήματα τραγουδιού όλων των ειδών (κλασσικό, ποπ, ροκ, τζαζ) και μουσικής θεωρίας με βασικές γνώσεις πιάνου. Η φωνητική βασίζεται στη τεχνική της αναπνοής και άλλων θεραπευτικών ενεργειών σύνδεσης με το σώμα στις οποίες έχω εκπαιδευτεί μεσω μουσικοθεραπείας, οι γνώσεις αυτές είναι ιδανικές για τη διαχείριση άγχους, είτε μέσω τις μουσικής είτε όχι.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω εμπειρία διδασκαλίας σε μαθητές όλων των επίπεδων και ηλικιών. Μπορώ να κάνω το μάθημα ενδιαφέρον για όλους ανάλογα με το χαρακτήρα, τους στόχους τους και τον τρόπο που μαθαίνουν καλύτερα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Υπάρχει διδακτική εμπειρία 5 χρόνια σε μουσική και ξένες γλώσσες σε μαθητές όλων των ηλικιών. Ξεκινώντας από μουσική προπαιδεία σε μαθητές 6+ με διάφορες μουσικό παιδαγωγικές τεχνικές μαθαίνοντας τους ο,τι έχουν ανάγκη έχει (και ορθοφωνία /λογοθεραπεία) μέσω παιχνιδιού και φτάνοντας σε μαθήματα ενηλίκων, στα οποία η επικοινωνία είναι πιο άμεση και το μαθημα πολύ πιο ευέλικτο, ανάλογα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ζωής του κάθε ενήλικα, όλες οι ηλικίες έχουν το δικό τους τρόπο διαχείρισης. Ανυπομονώ να βρούμε το στυλ μαθήματος που θα ταιριάζει σε εσένα, μαζί! Απλά στείλε μου ένα μήνυμα!

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μου αρέσει να πολύ το αντικείμενο μου και μου αρέσει να το μοιράζομαι με άλλους. Θέλω να βρίσκω τρόπους να τους δείχνω πόσο όμορφη είναι η μουσική και να καταφέρνω να κάνω εύκολα για τους μαθητές μου αυτά που για εμένα ήταν δύσκολα να μάθω.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ανάλογα με τους στόχους, το στυλ μάθησης και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας του κάθε μαθητή βρίσκεται ένα πρόγραμμα που θα λειτουργήσει στο καθένα ξεχωριστά.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
5

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές