Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσέλιος Αλέξανδρος

24 ετών 2 έτη διδακτικής εμπειρίας
Φιλόλογος
Πτυχία
ΕΚΠΑ
Πτυχίο - Φιλόλογος 2023 Επαληθευμένο
Ευρωγνώση
Δίπλωμα - Καθηγητής Ιταλικών 2022 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Ονομάζομαι Τσέλιος Αλέξανδρος, και είμαι πτυχιούχος Φιλολογίας του ΕΚΠΑ, με τελική βαθμολογική επίδοση: Άριστα (8.75), αλλά και μεταπτυχιακός φοιτητής στο ΠΜΣ Αρέθας. Ασχολούμαι με την παροχή ιδιαίτερων μαθημάτων Αρχαίων Ελληνικών, Λατινικών, Ιστορίας, Νέας Ελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και Έκθεσης. Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται πάντα με θετική διάθεση και συνεργασία, αλλά και με επίγνωση των αναγκών των μαθημάτων και των μαθητών, με οργάνωση, μεθοδικότητα και ουσιαστική προσέγγιση των διδακτικών αντικειμένων. Δυνατότητα και για εξ αποστάσεως συνεργασία. Παραδίδονται και μαθήματα Ιταλικών μέχρι και Β1-Β2.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα ενασχόλησης με την εκπόνηση εργασιών, την επιμέλεια και επεξεργασία κειμένων και την απομαγνητοφώνηση. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η παροχή της διδακτικής διαδικασίας από πλευράς μου γίνεται αφενός με διάθεση, όρεξη για δουλεία και καλό κλίμα, αλλά και με την υπευθυνότητα, οργάνωση και την προσέγγιση που της αρμόζει, στοχεύοντας, όχι απλώς στην απλή αναπαραγωγή της γνώσης, αλλά στην ουσιαστική κατανόηση και εκμάθηση των αντικειμένων. Προετοιμασία των μαθητών με μεθοδικότητα και κατανόηση.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω επαγγελματική εμπειρία 2 χρόνων σε ιδιαίτερα μαθήματα και διδακτικούς κύκλους. Έχω διδάξει μαθήματα Αρχαίων, λατινικών, Ιστορίας και Λογοτεχνίας, καθώς και Ιταλικά σε παιδιά γυμνασίου και λυκείου, με στόχο πάντα την ορθή διαχείριση των αναγκών και απαιτήσεων των αντικειμένων, και την επίτευξη των στόχων των μαθητών.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχω επιλέξει την διδασκαλία καθώς εν γένει, από πολύ μικρός, μου άρεσε και ακόμη αρέσει πολύ η δυνατότητα της παροχής και μεταλαμπάδευσης γνώσεων και δεξιοτήτων σε μαθητές, ώστε και οι ίδιοι να κατανοήσουν και να αφομιώσουν βασικές γνώσεις, προσόντα και δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να κυνηγήσουν και να εφαρμόσουν και οι ίδιοι τα επαγγελματικά και κοινωνικά τους όνειρα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσα από την προσωπική κουβέντα με τον μαθητή, αλλά και με τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται στις εκπαιδευτικές ανάγκες (συνέπεια, κατανόηση της διδασκαλίας, επιτέλεση ασκήσεων) καθίσταται δυνατή η κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών ενός μαθητή.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Πολύ καλός καθηγητής!! Έχω κάνει με τον κύριο Τσέλιο διαδικτυακά μαθήματα στα ιταλικά. Είναι μεθοδικός, κατανοητός, ευχάριστος, υπεύθυνος και με έχει βοηθήσει πολύ! Φαίνεται ότι η διδασκαλία είναι κάτι που του αρέσει.

Μαρία Αγγελοπούλου