Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μουγκοπέτρου Μαρία

Φιλολογία
Ειδική Αγωγή και εκπαίδευση
Πτυχία
Επιμόρφωση σε θέματα ΣΔΕ, Αρχές εκπαίδευσης ενηλίκων
Σεμινάριο - 2020
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Σεμινάριο - Ειδική αγωγή και εκπαίδευση 2019
Πανεπιστήμιο ΑΙγαίου
Πτυχίο - Φιλολογία 2018
ΕΑΠ
Master - Ειδική Αγωγή και εκπαίδευση 2023
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Απόφοιτη φιλολογίας με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, με αγάπη για τα παιδιά και όρεξη για δουλειά παραδίδει διαδικτυακά και δια ζώσης μαθήματα Δημοτικού , Γυμνασίου και Λυκείου για προετοιμασία πανελληνίων, καθώς και μαθήματα Ελληνικών σε ξένους. Έχοντας εμπειρία αρκετών χρόνων, ειδικότερα σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, χαρακτηρίζομαι για την επαγγελματικότητά και επιτυχία μου μιας και πάντα πετυχαίνουμε με τα παιδιά τους μαθησιακούς στόχους που έχουμε θέσει. Ακόμα, ο σεβασμός και η αγάπη μου για τα παιδιά είναι το βασικό στοιχείο που θα επισφραγίσει την άψογη συνεργασία μας. Θεωρώ ότι ένα on-line ή διαδικτυακό μάθημα θα σε πείσει για τα παραπάνω αναγραφόμενα.                                                                                                                                                                                   Τιμή/μάθημα 12 ευρώ/ώρα                                                                                                                                                                                     

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Κάποιος θα με προτιμήσει για τις πολύ καλές οργανωτικές και επικοινωνιακές μου ικανότητες, την άψογη σχέση μου με τα παιδιά και για την μεταδοτικότητά μου. Ακόμα, η μέθοδος που χρησιμοποιώ είναι η ομαδοσυνεργατική καθώς προσπαθώ να ενισχύσω την εμπλοκή του μαθητή στην εκπαιδευτική διαδικασία, να μάθω τον  τρόπο  με τον οποίο μαθαίνει, αλλά να ανακαλύψει και ο ίδιος τρόπους που το βοηθούν να έχει καλύτερα μαθησιακά αποτελέσματα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω δουλέψει ως παράλληλη στήριξη σε παιδια με διαταραχές, αλλά και βοηθήσει στις σχολικές τους υποχρεώσεις παιδιά κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας με ή χωρίς μαθησιακές δυσκολίες. Εξειδικεύομαι ιδιαίτερα σε παιδιά με δυσλεξία που παρέχεται εκπαιδευτικό υλικό προσαρμοσμένο στις μαθησιακές ανάγκες του μαθητή με τρόπο διασκεδαστικό και προσιτό για τα παιδιά. Έχω αναλάβει επίσης τη διδασκαλία των ελληνικών σε ξένους με πολύ καλά αποτελέσματα αλλά και τη μελέτη παιδιών μεγαλύτερων τάξεων (Π.χ. Λύκειο).

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχω επιλέξει τη διδασκαλία καθώς μου ταιριάζει, ξέρω τι μπορώ να προσφέρω ενώ έχει να κάνει με παιδιά, με τα οποία συνεργαζόμαστε άψογα. Ακόμα, μου αρέσει που η διδασκαλία σου δίνει την ευκαιρία να συνεργαστείς μαζί τους ώστε να προσπαθήσετε μαζί να υλοποιήσετε τους μαθησιακούς στόχους που έχετε θέσει. Ο βαθύστερος στόχος μου είναι κάθε παιδί με το οποίο συνεργάζομαι να μαθαίνει να σκέφτεται και να γνωρίσει τους δικούς του μοναδικούς τρόπους για την κατάκτηση της γνώσης.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες του μαθητή μέσω κριτηρίου αξιολόγησης που θα του χορηγήσω ώστε να ελέγξω τις δυσκολίες του καθώς και τους γλωσσικούς τομείς που ίσως υπολείπονται. Ακόμα, θα του δώσω χρόνο να μου εκφράσει τις σκέψεις του για διάφορα θέματα ώστε να ελέγξω και να μάθω καλύτερα τον τρόπο που σκέφτεται και την ψυχοσύνθεσή του.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έτη εμπειρίας
8

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές