Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπούκοσης Δημήτρης

30 ετών
Περιστέρι
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είστε γονιός που έχετε παιδί στο γυμνάσιο ή το λύκειο και χρειάζεστε βοήθεια στα μαθηματικά ή στη φυσική; Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω! Είμαι καθηγητής μαθηματικών και φυσικής με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία και παρέχω ιδιαίτερα μαθήματα για μαθητές γυμνασίου και λυκείου.

Τι μπορείτε να περιμένετε:

Ατομική προσέγγιση: Προσαρμόζω τα μαθήματα στις ανάγκες και το επίπεδο κάθε μαθητή.

Σαφής εξήγηση: Εξηγώ με έναν απλό και κατανοητό τρόπο.

Ασκήσεις και πρακτική: Παρέχω πολλές ασκήσεις για εξάσκηση.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ατομική προσέγγιση: Προσαρμόζω τα μαθήματα στις ανάγκες και το επίπεδο κάθε μαθητή.

Σαφής εξήγηση: Εξηγώ με έναν απλό και κατανοητό τρόπο.

Ασκήσεις και πρακτική: Παρέχω πολλές ασκήσεις για εξάσκηση.

Επαγγελματική Εμπειρία

6 χρόνια

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχω επιλέξει τη διδασκαλία για πολλούς λόγους και με διάφορα κίνητρα και στόχους:

1) Αγάπη για τη μάθηση: Από μικρή ηλικία, πάντα με ενδιέφερε η μάθηση και η απόκτηση γνώσης. Αυτή η αγάπη για την εκπαίδευση με κίνησε να επιλέξω τη διδασκαλία ως έναν τρόπο να συνεχίσω να μαθαίνω και να μοιράζομαι την γνώση μου με άλλους.

2) Επιρροή καθηγητών: Είχα καθηγητές που με στήριξαν και με καθοδήγησαν στη διαδικασία της μάθησης και είχαν μεγάλη επίδραση στη ζωή μου, και θα ήθελα να επιστρέψω αυτήν την επιρροή σε άλλους.

3) Χαρά από την πρόοδο των μαθητών: Η δυνατότητα να βλέπω την πρόοδο των μαθητών μου και να τους βοηθώ να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους με γεμίζει χαρά και ικανοποίηση.

4) Επιθυμία να επηρεάσω το μέλλον: Είμαι πεπεισμένος ότι η διδασκαλία έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει το μέλλον. Μέσω της εκπαίδευσης μπορούμε να επηρεάσουμε τις νέες γενιές, να τους δώσουμε τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να καταστούν ενήλικες που θα συμβάλλουν θετικά στην κοινωνία.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών ενός μαθητή/τριας είναι σημαντική για να υποστηρίξω αποτελεσματικά στη μάθησή του/της. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να καταλάβω αυτές τις ανάγκες:

1) Παρατήρηση: Παρατηρώ προσεκτικά τον μαθητή/τρια κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Δίνω προσοχή στις αντιδράσεις, την επίδοσή του/της, και τη συμπεριφορά.

2) Συνομιλία: Η συχνή επικοινωνία με τον μαθητή είναι σημαντική. Συζητάμε τις προτιμήσεις του στη μάθηση, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τις προσδοκίες του.

3) Συνεργασία με τους γονείς: Βοηθαει πολύ η συχνή επικοινωνία με τους γονείς του μαθητή για να καταλαβαίνω περισσότερα για τις ανάγκες και τους προβληματισμούς τους.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Έτη εμπειρίας
6

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές