Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Pittas Evan

MA Creative Writing
BSc (Hons) Psychology
Πτυχία
Teesside University
Master - MA Creative Writing 2020 Επαληθευμένο
University of Sunderland
Πτυχίο - BSc (Hons) Psychology 2014 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές
Επαγγελματίες

Είμαι καθηγητής με 10ετή εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα σε ενήλικες και παιδιά απο ολο το κόσμο, μόνιμος κάτοικος Αγγλίας τα τελευταία 13 χρόνια και κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας, διπλώματος TEFL και μεταπτυχιακού σε Creative Writing απο Βρετανικά πανεπιστήμια. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών online. Τιμή ανά ώρα 20-25€ αναλόγως με το επίπεδο, τις ώρες και το είδος του μαθήματος.

Δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στην επικοινωνία και την εξάσκηση του προφορικού λόγου. Αποκλειστικό κώδικα επικοινωνίας έχω ως επί το πλείστον την Αγγλική γλώσσα, έτσι ώστε οι μαθητές να αρχίζουν να παράγουν τη γλώσσα χώρις να πρέπει να σκεφτούν τι και πως θα το πουν και για ποίο λόγο τη μαθαίνουν. Είμαι πολύ αισιόδοξος και θετικός σαν άνθρωπος και αυτό το τηρώ ρητά καθέ μέρα στη δουλεία μου, μιας και το positive thinking βοηθά ιδιαίτερα όχι μόνο στην επιτυχή εκμάθηση μια ξένης γλώσσας αλλά και γενικότερα με ολο το motivation που χρειαζόμαστε καθημερινά σαν άνθρωποι, για να πετύχουμε τους στοχούς μας!

Επίσης, σαν Ψυχολογος και συγκεκριμένα μέσω του Positive Psychology, βοηθάω τους μαθητες με διαφορούς μεθόδους να εξελίξουν τις δυνατότητες τους, καθώς και να ξεπεράσουν φόβιες και setbacks ώστε να εξελίξουν όχι μόνο τη γλώσσα αλλά να αποκτήσουν και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να μπόρουν να τη χρεισημοποιούν άνετα ανα πάσα στιγμή.

Προσαρμόζω τη διδασκαλία και την υποστήριξη μου προς τους μαθητές με βάση τις ατομικές τους ανάγκες, ώστε να μπορέσουν να κατακτήσουν όλους τους στόχους τους με επιτυχία. Χρησιμοποιώ ποικίλες μεθόδους (αναλόγως το επιπεδό και την ηλικία) που βοηθούν στη επιτυχή μνημόνευση αλλά και τη κατανόηση λεξιλογίου και γραμματικών κανόνων - επίσης τα παραπάνω γίνονται εφικτά και μέσω flashcards, videos, storytelling αλλά και creative writing όπου έχω αποκτήσει και το μεταπτυχιακό μου. 

Έχοντας πολυετή εμπειρία ως performance coach, ψυχολόγος και ESL teacher προσφέρω ειδικά μαθήματα Business English, coaching support και υπηρέσιες συμβουλευτίκης γύρω απο το personal development είτε πάνω στη καριέρα είτε και γενικότερα. Επιπλέον παρέχω full support με συνεντεύξεις στο εξωτερικό, τη συμπλήρωση βιογραφικού και mock interviews με πολλά interview tips ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε!

Ολοκληρώνοντας, μπορώ να βοηθήσω και με την συμπλήρωση cover letters και αιτήσεων για τη φοίτηση σε πανεπιστήμια του εξωτέρικου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Δημιουργώ παντότε ένα πολύ φιλικό, προσιτό και ευχάριστο εκπαιδευτικό περιβάλλον, βασισμένο στην ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη, με βασικό μου στόχο να περάσω στους μαθητές την αγάπη και το excitement για τη μάθηση ξένων γλωσσών, ανεξαρτήτως οποιουδήποτε επιπέδου και ηλικίας.            

Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας έχει πολλά οφέλη για το μαθητή αλλά και για τον εκπαιδευτικό που μέσω του μαθήματος συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται. Επιπλέον η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας συμβάλει στην βελτίωση της μνήμης, της αναλυτικής σκέψης, του problem-solving και του multitasking. Επίσης, αυξάνει κατακόρυφα τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές μας ευκαιρίες και μας βοηθά στο να βελτιώσουμε και τη μητρική μας γλώσσα (μέσω σύγκρισης των δυο γλωσσών). Τέλος, η γνώση των Αγγλικών συγκεκριμένα μας βοηθά στη μάθηση άλλων Ινδο-Ευρωπαϊκών γλωσσών που είναι κάτι extra, αν στο μέλλον θέλετε να μάθετε και άλλες ξένες γλώσσες, όπως εγώ που αυτή τη στιγμή μαθαίνω Νορβηγικά και τα Αγγλικά με έχουν βοηθήσει σε πολλούς τομείς πάνω στην εκμάθηση της γλώσσας.

Πέρα από τα παραπάνω όμως, για μένα η διδασκαλία όπως και το coaching είναι δυο κομμάτια του εαυτού μου που τα εξασκώ πολλά χρόνια και εκτός από δουλεία είναι και hobby, μιας και μου δίνουν πραγματική χαρά και ευχαρίστηση καθώς μου δίνεται η δυνατότητα να βλέπω τους ανθρώπους που γνωρίζω να βελτιώνονται και να εξελίσσονται μαζί μου.

Επαγγελματική Εμπειρία
  • Project Manager (UK Government) 2021 - Present
  • Personal Development Coach (Freelance) 2016 - Present
  • ESL Tutor (Freelance) 2013 - Present
  • Capability, Learning and Talent Manager (UK Government) 2019 - 2021
  • Performance Coach (UK Government) 2016 - 2019
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

'Οπως ανέφερα και παραπάνω, για μένα η διδασκαλία όπως και το coaching είναι δυο κομμάτια του εαυτού μου που τα εξασκώ πολλά χρόνια και εκτός από δουλεία είναι και hobby. Η μεγαλύτερη μου ικανοποίηση μέσω της διδασκαλίας είναι να βλέπω τη πρόοδο και την εξέλιξη των μαθητών μου και το πως έχω καταφέρει να συμβάλω εγώ μέσα σ'αυτό. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες διαφέρουν με βάση τον μαθητή και τους στόχους που θελουμε να κατακτήσουμε. Ωστόσο, μερικές κοινές μεθόδους που χρησιμοποιώ είναι οι εξής:

  • Πραγματοποιούμε ενα “Needs analysis” έτσι ώστε να καταλάβουμε το επίπεδο του μαθητή, τους στόχους και τα δυνατά τους σημεία πάνω στη γλώσσα αλλά και τις αδυναμίες τους.
  • Συνομιλία με τον μαθητή στα Αγγλικά.
  • Placement tests (if applicable) 
  • 360 degree feedback (Στη πορεία των μαθημάτων) 

**Για τις παραπάνω μεθόδους, καθώς και για άλλες που υπάρχουν με βάση τις ανάγκες σας, θα χαρώ να σας μιλήσω αναλυτικότερα και σε ένα πρώτο free discovery call!**

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
10

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

4 Κριτικές

Εξαιρετικός καθηγητής με πολύ υπομονή, πάντα χαμογελαστός και με πάρα πολύ καλή διάθεση να σε βοηθήσει με ότι απορίες έχεις. Το ότι τα Αγγλικά τα ξέρει σαν μητρική του γλώσσα σίγουρα παίζει και αυτό το ρόλο του. Με βοήθησε όχι μόνο να βελτιώσω τα Αγγλικά μου για τη δουλειά μου αλλά και να καταφέρω να πάρω το Proficiency με τη πρώτη προσπάθεια! Evan, σ’ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!!

Αθανασοπούλου Μαρία
16.11.2023

Εξαιρετικός καθηγητής, με πολύ χιούμορ, υπομονή και αγάπη για αυτό που κάνει. Με βοήθησε απίστευτα πολύ με τα Business English που χρειαζόμουν για τη δουλειά μου. Πλέον ειλικρινά χαίρομαι μόλις μου δίνετε η ευκαιρία να μιλήσω αγγλικά. Όσο για τα διαδικτυακά μαθήματα, μιας και ήταν η πρώτη φορά που τα δοκίμαζα είχα κάποιους ενδοιασμούς στην αρχή, αλλά ειλικρινά αποδείχτηκαν full ευέλικτα και πάρα πολύ αποτελεσματικά.

Χ. Θάνος
04.11.2023

Απίστευτος επαγγελματίας αλλά και πολύ ευχάριστος άνθρωπος που νοιάζεται πραγματικά για τη πρόοδο του μαθητή, με εξαιρετική υπομονή και επιμονή.  Βοήθησε τη κόρη μου να βελτιώσει και να αγαπήσει τα Αγγλικά, αλλά και να βρει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν με τη γλώσσα. Τον συστήνω χωρίς δεύτερη σκέψη!

Κ. Γιώτα
20.09.2023