Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ζαβαλου Ιωάννα

Αθήνα, Βύρωνας
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Λίγα λόγια για μένα..

Εδώ και 23 χρόνια το πάθος μου είναι να εμψυχώνω τους μαθητές μου στην εξέλιξή τους σε όλα τα επίπεδα με έμφαση στη δομή, την καλλιέργεια της αυτοπεποίθησης και των κοινωνικών δεξιοτήτων τους. Διδάσκω όλες τις ηλικίες, όλα τα επίπεδα και προετοιμάζω για οποιοδήποτε πτυχίο.

Παράλληλα η αγάπη μου για τον άνθρωπο και οι τέχνες έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη προσωπική μέθοδο που ακολουθώ που είναι ένα ποτ πουρί διαφόρων τεχνικών και μεθόδων συνδυάζοντας την τυπική με την μη τυπική εκπαίδευση και εστιάζοντας στα soft skills(κοινωνικές δεξιότητες) που είναι απαραίτητα για όλους μας σε κάθε φάση της ζωής μας. Μην παραπλανηθείτε και νομίζετε ότι κείμενα, λεξιλόγιο, γραμματική, σύνταξη, ασκήσεις, listening, speaking και writing δεν θα είναι μέσα στο παιχνίδι γιατί είναι αυτονόητα (βέβαια, εξαρτάται και από τους στόχους σας)

Αν το μάθημα γίνεται με ενήλικα, μετά από συνεννόηση μπορούμε να βρούμε μια φόρμουλα που να εστιάζει σε δικά σας ενδιαφέροντα για να γίνει το μάθημα πιο πικάντικο σε συνδυασμό με τα παραπάνω! Σε μικρούς μαθητές μπορεί να εφαρμοστεί η ίδια τεχνική, αφού βάλουμε γερές βάσεις γνωσιακά αλλά και σχεσιακά μεταξύ μας.

Αντιμετωπίζω ολιστικά τον κάθε μαθητή, το μάθημα είναι μαθητοκεντρικό κατά το ήμισυ και επικεντρώνομαι στη ψυχολογία και διάθεση που βοηθούν στην απορρόφηση της γνώσης. Πολλοί μαθητές μου με φωνάζουν: The   English  Coach!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η προσωπική και μοναδική μέθοδός μου συνδυάζει:

  • το θεατρικό παιχνίδι που εστιάζει και σε soft skills (κοινωνικές δεξιότητες)
  • καλλιέργεια εκφραστικών μέσων
  • role playing 
  • ασκήσεις αναπνοών
  • (για μεγάλες ηλικίες) το μάθημα μπορεί να συνδιαμορφώνεται ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας σε κάποια μαθήματα (π.χ youtube videos, TEDx Videos, interviews etc)

Οι παραπάνω τεχινκές μαζί με την κλασσική τυπική εκπαίδευση είναι μια προσωπική μέθοδος που εξασκώ με την μόνη πρόθεση να προσεγγίσω τον μαθητή, τις ιδιαιτερότητές του και τους στόχους του ατομικά.

Με υπομονή, επιμονή, μέθοδο, διάθεση και χιούμορ πιάνουμε πάντα το στόχο!!!

Επαγγελματική Εμπειρία
  • Διδάσκω Αγγλικά σε όλα τα επίπεδα και τις ηλικίες εδώ και 23 χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα αλλά και σε ΜΚΟ με έμφαση στο συνδυασμό τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης. 
  • Όσοι μαθητές είχαν στόχο την απόκτηση πτυχίου είχαν 100% επιτυχία!
  • Η αυτοπεποίθησή σας και τα soft skills (κοινωνικές δεξιότητες) αυξάνονται με τα χρόνια καλλιεργώντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και μεταξύ μας.
  • Για ενήλικες με διαφορετική στοχοθέτηση δίνουμε έμφαση σε ασκήσεις αναπνοών, καλλιέργειας εκφραστικών μέσων και role playing όχι μόνο για τη μείωση του στρες, αλλά και για εξάσκηση στο δημόσιο λόγο.
  • Τα παραπάνω εργαλεία και τεχνικές εφαρμόζονται και σε μικρούς μαθητές, αναλόγως των αναγκών τους και των ωρών που έχουμε μάθημα.
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Πιστεύω στον άνθρωπο και στις άπειρες δυνατότητές του! Οραματίζομαι ένα μέλλον με ανθρώπους που λάμπουν από αυτοπεποίθηση, είναι χαρούμενοι γιατί κυνηγάνε τα όνειρά τους και ταυτόχρονα μπορούν να συνυπάρξουν με ανθρώπους διαφορετικούς για να συνδημιουργούν τη ζωή που ονειρεύονται! Έτσι με τη προσωπική μου μέθοδο πιστεύω ότι βάζω ένα μικρό λιθαράκι στο όραμά μου για έναν καλύτερο και πιο χαρούμενο κόσμο!

Μέσω της διδασκαλίας και της ολιστικής προσέγγισης ένας δάσκαλος μπορεί όχι μόνο να διδάξει μια γλώσσα/αντικείμενο, αλλά και να

  • φωτίσει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του μαθητή
  •  τον μάθει να έχει μέθοδο
  •  του καλλιεργήσει τα soft skills (κοινωνικές δεξιότητες)
  •  καλλιεργηθεί και αυξηθεί η αυτοπεποίθηση και αυταξία του
  •  μάθει να επικοινωνεί με τα εκφραστικά του μέσα πολύ πιο άμεσα και αποτελεσματικά
  • εμπιστεύεται και συνεργάζεται

Νιώθω πιο χαρούμενη και γεμάτη όταν ξέρω ότι έχω προσφέρει στην καλλιέργεια όλων αυτών!

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η  πολυετής μου εμπειρία αλλά και η ολιστική, πολυεπίπεδη προσέγγισή μου πάντα με οδηγεί στο να καταλάβω ποιες είναι οι ανάγκες του μαθητή και προσαρμόζω αναλόγως το μάθημα.

Η υπομονή, οι ρεαλιστικές προσδοκίες, η πειθαρχία και η καλή ψυχολογία

αποτελούν κλειδί. Αυτές οι δεξιότητες καλλιεργούνται κατά τη διάρκεια των μαθημάτων εως ότου να γίνουν κτήμα του μικρού ή μεγάλου μαθητή.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
23

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές