Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λαπατάς Κοσμάς

Piano Performance/ Piano Pedagogy/Musicology/Music Technology
Πτυχία
Athens Conservatory | FRSFPA | SAE | RID
Master - Piano Performance/ Piano Pedagogy/Musicology/Music Technology
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Εξατομικευμένα μαθήματα πιάνου από πολυβραβευμένο καθηγητή πιάνου και κριτή των μεγαλύτερων διεθνών διαγωνισμών πιάνου με 600+ μαθητές και 27 έτη διδασκαλίας. Αναλαμβάνω και μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες με άριστα αποτελέσματα. Απευθύνομαι σε οικογένειες που θέλουν μόνο το καλύτερο για το παιδί τους, ειδικά στα πρώτα χρόνια σπουδών που είναι τα πιο καθοριστικά για την μετέπειτα πορεία του.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Εχω διδάξει πάνω από 600 μαθητές και έχω λάβει διθυραμβικές κριτικές από γονείς, κηδεμόνες, κοσμήτορες, προέδρους, διευθυντές και διεθνείς προσωπικότητες  των γραμμάτων των τεχνών και των επιστημών. Είμαι κριτική επιτροπή στους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου και αξιολογώ εκατοντάδες χαρισματικά και ταλαντούχα παιδιά σε μηνιαία βάση 

Επαγγελματική Εμπειρία

27 χρόνια διδασκαλίας σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες. Έκπτωση σε αδέρφια και σε μαθήματα στο δικό μου Piano Studio (Γλυφάδα)

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία και οι μαθητες μου ειναι η ιδια μου η ζωη. Δίνω μεγάλη έμφαση στην προσαρμογή της διδασκαλίας στις μοναδικές ανάγκες και φιλοδοξίες κάθε μαθητή. Κάθε μαθητής είναι μοναδικός, έχει μοναδικές ικανότητες, ρυθμό μάθησης, μουσικές προτιμήσεις, στόχους και φιλοδοξίες.

Η βασική αρχή είναι να εμπνεύσω τον μαθητή και να τον βοηθήσω να ανακαλύψει την αγάπη του για τη μουσική μέσα από μια ενθαρρυντική, προσαρμοσμένη διδασκαλία.

Στόχος είναι η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και της δημιουργικότητας του μαθητή, καθώς και η επίτευξη των προσωπικών του μουσικών στόχων.

Εμπνέω, διδάσκω, καθοδηγώ και προάω τη δημιουργικότητα και την αυτοέκφραση. Καθοδηγώ τον μαθητή μου στο μουσικό του ταξίδι, προσαρμόζοντας μεθόδους διδασκαλίας, επιλογή ρεπερτορίου και εξασκώ στρατηγικές για να μεγιστοποιήσω την πρόοδο, την απόλαυση, την τεχνική επάρκεια και τη δια βίου αγάπη του για τη μουσική.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η εμπειρία των 27 ετών σε όλες τις ηλικιακές ομαδες σε διακεκριμένα ιδιωτικα και δημόσια εκπαιδευτήρια, σπουδαστήρια, οικοτροφεια, ωδεια, κολλεγια και δομες του Υπ. Υγείας μου δινουν ενα συντριπτικό πλεονεκτημα εμπειρίας σε συνδιασμό με τα εκατοντάδες ταλαντούχα παιδιά που αξιολογώ και βαθμολογώ κάθε μήνα στους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου του κόσμου 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
27
Video

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές