Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ψυχογιού Κωνσταντίνα

25 ετών
Ιστορικός - Αρχαιολόγος
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
ΕΚΠΑ
Σεμινάριο - Ειδική Αγωγή 2022
ΕΚΠΑ
Σεμινάριο - Μουσειακή Εκπαίδευση 2023
ΕΚΠΑ
Σεμινάριο - Η Διαχείριση πολιτισμικής κληρονομιάς στη σύγχρονη εποχή 2022
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πτυχίο - Ιστορικός - Αρχαιολόγος 2021
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Ονομάζομαι Νάντια Ψυχογιού, είμαι 24 ετών, πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας - Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος "Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων" του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Ως εκ τούτου, είμαι σε θέση να διδάξω φιλολογικά μαθήματα, να αναλάβω τη σχολική μελέτη μαθητών δημοτικού σχολείου, καθώς, επίσης, και να ασχοληθώ με επιμέλεια/διόρθωση κειμένων. Έχοντας πλήρη επίγνωση της κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης, στην οποία βρίσκεται η χώρα και οι συνάνθρωποι μου σήμερα, είμαι πρόθυμη να συζητήσω το οικονομικό σκέλος.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω πλήρη αντίληψη της κατάστασης μιας μέσης οικογένειας σήμερα και για τον λόγο αυτό ασκώ το επάγγελμα συμπεριληπτικά, ηθικά και οριζόντια. Επιπλέον, διαθέτω ενσυναίσθηση και με ενδιαφέρει ο κάθε μαθητής ξεχωριστά. Για τον λόγο αυτό, ασχολούμαι εξατομικευμένα με το κάθε παιδί και εφαρμόζω μεθόδους διδασκαλίας που του ταιριάζουν. Αφιερώνω όσο χρόνο χρειαστεί, ώστε να δημιουργηθεί σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα μας, ώστε να πετύχουμε μαζί την επιθυμητή επίδοση. Τέλος, ως εκπαιδευτικός, με αφορά η διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου ατόμου που θα μπορεί να υπερασπίζεται τον εαυτό του, να διαθέτει κριτική σκέψη, να είναι δημιουργικό και να δύναται να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση. Όλα αυτά έχουν τύχει αναγνώρισης από τους μαθητές και τους γονείς που έχω συνεργαστεί και έχουν επιτευχθεί οι μαθησιακοί στόχοι.

Επαγγελματική Εμπειρία

Επαγγελματικά, έχω εργστεί σε θέσεις εξυπηρέτησης πελατών, σε γραμματειακή υποστήριξη και, φυσικά, ως καθηγήτρια ιδιαίτερων μαθημάτων.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχω επιλέξει τη διδασκαλία, κατα κύριο λόγο, επειδή αγαπώ πολύ τα παιδιά, έχω πολύ καλή επικοινωνία μαζί τους και αντιλαμβάνομαι τις ανάγκες τους. Επιπλέον, το αντικείμενο που έχω σπουδάσει μου παρέχει παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια. Επομένως, τόσο ηθικά, όσο και γνωστικά είμαι ικανή να διδάξω.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες διαφέρουν από μαθητή σε μαθητή. Το ενδιαφέρον,η επικοινωνία, η συζήτηση, η ειλικρίνεια, η γνώση πολλαπλών τρόπων διδασκαλίας, η διαρκής ενημέρωση σχετικά με νέες διδακτικές και παιδαγωγικές μεθόδους και η αγάπη για τον καθένα ξεχωριστά βοηθούν στην κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών ενός μαθητή.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές