Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κούτρα Ευαγγελία

Πτυχία
studio one
Πιστοποίηση - yoga instructor 2023
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Είμαι απόφοιτη Φιλοσοφικής σχολής Πατρών 2013-2017 Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα αρχαίων γραμματικής και Λατινικά. 

 Είμαι πιστοποιημένη yoga instructor. Παραδίδω μαθήματα ιδιαίτερα yoga για όλα τα επίπεδα, από αρχάριους έως προχωρημένους. προσφέρω:

1.Εξατομικευμένα μαθήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις δυνατότητες σας

2.Ενδυνάμωση σώματος και πνεύματος

3.Τεχνικές αναπνοής και χαλάρωσης

4.Βελτίωση σωματικής και ψυχικής κατάστασης του ατόμου

Είναι πάντα ο κατάλληλος χρόνος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στον κόσμο της Yoga! Είτε είστε αρχάριος που θέλει να μάθει τα βασικά, είτε ενδιάμεσος που αναζητά νέες προκλήσεις, προσφέρω εξατομικευμένα μαθήματα Yoga που θα ενισχύσουν την ευεξία και θα επιτρέψουν την εξέλιξη της πρακτικής σας.

Τι θα μάθετε:

Βασικές στάσεις της yoga και πώς να τις εκτελείτε με σωστή τεχνική
Τεχνικές αναπνοής για χαλάρωση και ενέργεια
Αυξημένη ευελιξία, ενδυνάμωση και μια καλύτερη ισορροπία
Απλές τεχνικές διαλογισμού και χαλάρωσης

Επικοινωνήστε μαζί μου για να κλείσετε το πρώτο σας μάθημα και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς την ευεξία και την εσωτερική σας αρμονία.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Επιλέγοντας εμένα ως πιστοποιημένη δασκάλα 200 ωρών, επωφελείστε από την εμπειρία και τη γνώση μου που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της πρακτικής σας. Εδώ είναι μερικοί λόγοι γιατί να επιλέξετε τα μαθήματά μου:

Εξατομικευμένες Προσαρμογές: Καθεμία από τις περιπτώσεις είναι μοναδική. Καθοδήγησή μου βασίζεται στις ατομικές σας ανάγκες, βοηθώντας σας να αναπτύξετε μια πρακτική που σας ταιριάζει.

Εμπειρία και Γνώση: Με την πιστοποίηση 200 ωρών, έχω βαθιά κατανόηση της Yoga και της διδασκαλίας. Η εμπειρία μου εγγυάται ότι θα λάβετε υψηλής ποιότητας μαθήματα.

Συνδυασμός Πνεύματος και Σώματος: Μεταδίδω όχι μόνο τις σωστές στάσεις, αλλά και τις αρχές της yoga, βοηθώντας σας να συνδέσετε το σώμα και το πνεύμα σας για μια ολοκληρωμένη πρακτική.

Υποστήριξη και Ενθάρρυνση: Η προσέγγισή μου είναι φιλική και υποστηρικτική. Ενθαρρύνω την πρόοδό σας και παρέχω στήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της πρακτικής σας.

Επιλέγοντας με ως την δασκάλα σας, θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι ενδυνάμωσης, ευεξίας και ευελιξίας. Επικοινωνήστε μαζί μου για να αρχίσετε την προσωπική σας πρακτική yoga σήμερα. 

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και ανυπομονώ να σας βοηθήσω στο ταξίδι σας στο yoga!

Επαγγελματική Εμπειρία

Σαν πιστοποιημένη δασκάλα yoga με εμπειρία 200RYT alliance ωρών(studioone), έχω διδάξει ατομικά και ομαδικά μαθήματα yoga σε beginner, basic και intermidiate επίπεδο. Η εμπειρία μου περιλαμβάνει την καθοδήγηση μαθητών ανάλογα των αναγκών, του επιπέδου και των δυνατοτήτων τους, να βελτιώσουν την ευεξία τους, την ευελιξία και την αρμονία τους. Με την επικέντρωσή μου σε διάφορες ασκήσεις της γιόγκα στόχος μου είναι η σωματική αλλά και η ψυχική ενδυνάμωση, βοηθάω τους μαθητές μου να επιτύχουν τους στόχους τους στη yoga. Επιπλέον, παροτρύνω τους μαθητές μου να εξερευνήσουν τον εσωτερικό τουςμέσα από την πρακτική της pranayama και την εστίαση στην αναπνοή. Το πάθος μου για τη yoga και η δέσμευσή μου να βοηθήσω τους άλλους να βρουν την εσωτερική γαλήνη είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της διδασκαλίας μου. Είμαι αποφασισμένη να συνεχίσω να εμπνέω τους άλλους να ανακαλύψουν τα οφέλη της yoga στην καθημερινή τους ζωή.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία στη yoga λόγω πολλών κινήτρων και στόχων που θέλω να επιτύχω:

1.Κοινότητα και Ενθάρρυνση: Θέλω να δημιουργήσω μια κοινότητα γύρω από τη yoga, όπου οι μαθητές νιώθουν υποστηριζόμενοι και ενθαρρυμένοι κάνοντας την πρακτική τους. Επιθυμώ να προσφέρω ενα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον με σκοπό την επίτευξη μιας υγιούς ζωής και την εξερεύνηση της yoga.

2.Ευεξία και Ενδυνάμωση: Πιστεύω στη θετική επίδραση που έχει η yoga στην ευεξία και την ψυχική ευημερία στην ζωή μας. Θέλω να βοηθήσω τους άλλους να ενισχύσουν το σώμα τους, το μυαλό τους και την ενέργειά τους μέσω αυτής.

3.Ενδιαφέρον για το Εσωτερικό Ταξίδι: Η διδασκαλία της yoga μου προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιώ το εσωτερικό μου ταξίδι και να μάθω συνεχώς νέα πράγματα για τον εαυτό μου και τους άλλους.

Αυτά τα κίνητρα και στόχοι με καθοδηγούν στη διδασκαλία της yoga, επιδιώκοντας να μοιραστώ τη χαρά και τα οφέλη της με τους άλλους ανθρώπους και να τους βοηθήσω να ανακαλύψουν τη δύναμη και την εσωτερική γαλήνη που προκύπτουν από αυτήν την πρακτική.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

 Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να κατανοήσω τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών μου:

1. *Συνομιλία:* φιλικές συνομιλίες με τον μαθητή. Ερωτήσεις για τους στόχους, τις ανησυχίες και τις προσδοκίες τους από τη yoga.

2. *Παρατήρηση:* παρατηρώ τη σωματική και  τη ψυχολογική κατάσταση του μαθητή κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Προσέχω τη στάση, την αναπνοή και τον τρόπο που αντιδρά στις ασκήσεις.

3. *Αντιδράσεις και Αντιλήψεις:* Αντιδράσεις στον πόνο, την άνεση ή την δυσκολία που θα αντιμετωπίσει μπορεί να δώσουν υποδείξεις για τις ανάγκες τους. Επίσης, ενδιαφέρομαι να μάθω για την εμπειρία τους.

4. *Ανταπόκριση:* Ανταποκρίνομαι στα αισθήματα και τις ανάγκες που εκφράζουν. Αν ένας μαθητής εκφράζει ανησυχίες, προσαρμόζω τη διδασκαλία μου ανάλογα.

5. *Εξατομικευμένες Συμβουλές:* Διδάσκω προσεκτικά και προσαρμοσμένα στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή. Μπορεί να χρειαστεί να προσφέρω απλοποιημένες εκδοχές ασκήσεων για να ταιριάζουν στις διαφορετικές σωματικές δυνατότητες των μαθητών.

Συνοψίζοντας, η παρατήρηση, η ακρόαση και η επικοινωνία είναι κλειδιά για να κατανοήσω και να ανταποκριθώ στις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών μου !

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Έτη εμπειρίας
2
Video

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές