Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπαδάτος Νικόλαος

Απευθύνομαι σε
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Γενεύης διδάσκει online μαθήματα Γαλλικών σε όλα τα επίπεδα. Προετοιμασία για σπουδές σε γαλλόφωνες χώρες. Ιδιαίτερα Γαλλικών για απόκτηση πτυχίου Delf: A1-A2, B1-B2 50 ευρώ/ώρα Dalf: C1-C2, 50 ευρώ/ώρα Sorbonne B1-B2, 50 ευρώ/ώρα Sorbonne C1, C2, 50  ευρώ/ώρα.

Docteur ès-lettres/ Faculté des Lettres/Université de Genève enseigne en ligne le français à tous les niveaux. Préparation pour étudier aux pays francophones Delf: A1-A2, B1-B2 50 euros/heure Dalf: C1-C2, 50 euros/heure Sorbonne B1-B2, 50 euros/heure Sorbonne C1, C2, 50 euros/heure.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για την απόκτηση ουσιαστικής και ταχείας γνώσης της γαλλικής γλώσσας. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε την πρόοδο των μαθητών μέσω των πιο αποτελεσματικών και σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας. Οι παραδόσεις ιδιαίτερων μαθημάτων με ευέλικτο ωράριο γίνονται online.

Επαγγελματική Εμπειρία

Πολύχρονη παρουσία στη Γαλλία, στο Βέλγιο και στην Ελβετία σε ακαδημαϊκό επίπεδο. Μεγάλη εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα με ενήλικους μαθητές όλων το επιπέδων από Ελλάδα, Βέλγιο, Ελβετία, Λουξεμβούργο, Καναδά και Γαλλία.

Αντικείμενο μαθημάτων:

  • Delf
  • Dalf
  • Sorbonne
  • Γαλλική ορολογία
  • Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης
  • Διπλωματική Ακαδημία
  • Έναρξη σπουδών στη Γαλλία ή σε γαλλόφωνες χώρες
  • Eπαγγελματικές ανάγκες
  • Απόκτηση προφορικών δεξιοτήτων
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Γνώμονάς μας η διαρκή βελτίωση του γνωσιακού επιπέδου των μαθητών. Προτεραιότητά μας η σωστή προσαρμογή της ακολουθητέας μεθόδου στις προσωπικές απαιτήσεις του εκάστοτε μαθητή. Ο τρόπος εφαρμογής είναι μία διαδραστική, ολιστική και διδακτική διαδικασία, η οποία συνδυάζει την άριστη γνώση του προφορικού και γραπτού λόγου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η παρουσία μας στο Παρίσι και σε άλλες γαλλόφωνες πόλεις, για μεγάλο χρονικό διάστημα, μάς έχει πείσει ότι η γνώση της γαλλικής γλώσσας δεν είναι ένα θέμα - απλά - θεωρητικό. Ως εκ τούτου, εκτός από την επιλογή της κατάλληλης μεθοδολογίας στο γραπτό λόγο, επιμένουμε στην προφορά, στις προφορικές δεξιότητες και στη γνώση της καθομιλουμένης γλώσσας αυτής καθαυτής.

 Έτσι, συζητώντας και αναλύοντας τι ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μαθητή, προσπαθούμε να βρούμε το αποτελεσματικότερο εκπαιδευτικό μείγμα ώστε να επιτύχουμε ένα διπλό στόχο: την επιτυχία στις εξετάσεις (DELF, DALF ή Sorbonne), την προετοιμασία υποψηφίων για Master I και II (πρώην DEA και DESS) και διδακτορικό και ταυτόχρονα την εκμάθηση της γλώσσας στο σύνολό της.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Εξαίρετος καθηγητής, συνεπής, υπεύθυνος και αποτελεσματικός.

Jordell
05.04.2015