Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ελεκίδου Κατερίνα

22 ετών 2 έτη διδακτικής εμπειρίας
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Ελεκίδου Κατερίνα
Πιστοποίηση - Ισπανικά
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Παραδίδονται μαθήματα Ισπανικών μέσω Skype για ενδιαφερόμενους από 10 ετών και πάνω. Συνδυάζω τη διδασκαλία από βιβλία ισπανικών με οπτικοακουστικό υλικό και προσαρμόζομαι στις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Λατρεύω την ισπανική γλώσσα και προτεραιότητα μου είναι να μεταδώσω τις γνώσεις μου με τρόπο πλήρη, συνδυαστικό αλλά και ευχάριστο, πάντα προσαρμοζόμενη στις ανάγκες των μαθητών μου.

Έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση στους έφηβους λάτρεις των ισπανικών!

Επαγγελματική Εμπειρία

2 χρόνια διδασκαλίας + εμπειρία μέσω της διαμονής μου στην Ισπανία για ένα διάστημα 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα να γίνω καθηγήτρια ισπανικών για να βοηθήσω άλλους ανθρώπους να κατακτήσουν τη γνώση και να διευρύνουν τους ορίζοντες τους μαθαίνοντας μια τόσο όμορφη γλώσσα! 

Στόχος μου είναι η μεθοδική μετάδοση της ύλης από τα πρώτα επίπεδα (Α1-Α2) μέχρι και τα επόμενα, σε μια προσπάθεια ολιστικής προσέγγισης με συνδιασμό οπτικοακουστικού υλικού.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

13 Κριτικές

Η Κατερίνα είναι μια καθηγήτρια με μεταδοτικότητα. Με έκανε να λατρέψω τα Ισπανικά πολύ γρήγορα. Ότι δυσκολία αντιμετώπισα με βοήθησε αμέσως με πολύ υπομονή και διάθεση. Εξαιρετική καθηγήτρια.

Μαρία Δαμιανού

Μαρία Δαμιανού

Τόλμησα να κάνω μαθήματα διαδυκτιακα ,και τολμώ να πω ότι νόμιζα ότι το μάθημα γινόταν δια ζώσης!!Η Κατερίνα, είναι μια καθηγήτρια που σε κάνει να αγαπήσεις τη γλώσσα, να δουλέψεις μαζί της ευχάριστα και να αναζητάς την επόμενη συνάντηση!!

Λιαντα Σταυρουλα

Μου φαινόταν πολύ δύσκολο όταν σκεφτόμουν να ξεκινήσω τα μαθήματα και μου το έκανε πολύ εύκολο και διασκεδαστικο. Η αγάπη που έχει για τη γλώσσα αυτή φαίνεται και τη μεταδίδει σε όποιον ξεκινάει μάθημα μαζί της. Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα!!! 

Θεοδωροπουλου Ελινα