Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ευθυμιάδου Χριστίνα

Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Τελειόφοιτη φοιτήτρια Φιλολογίας, και εθελοντική καθηγήτρια σε κοινωνικό φροντιστήριο της  με κατάλληλες πειθαρχικές ικανότητες, δημιουργική απασχόληση του μαθητή κατά την διάρκεια του μαθήματος, με σκοπό την εξέλιξη του μαθητή σε όλα τα επίπεδα. Ως καθηγήτρια φιλολογίας αλλά και γενικότερα με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η παιδεία του μαθητή εκτός από την μαθησιακή διδαχή του, γι'αυτό και προσπαθώ με τις καλύτερες διδακτικές μεθόδους, βάση κάθε μαθητή, να γίνεται ένα διαδραστικό μάθημα στο οποίο θα θέλει να συμμετάσχει ο μαθητής με θετική ενέργεια και διάθεση! 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Παρότι το νεαρό της ηλικίας μου, έχω δικές μου σημειώσεις και ασκήσεις για τους μαθητές, ελεγμένες από καθηγητές,  είμαι άριστη μαθήτρια στην σχολή με μέσο όρο μέχρι στιγμής 7.9  και σε μισό έτος θα έχω το πτυχίο μου. Το μάθημα είναι ιδιαίτερα διαδραστικό και προσαρμόζεται με βάση τις ιδιαιτερότητες, απαιτήσεις και ανάγκες του κάθε μαθητή. Θα χαρώ να βοηθήσω στην εξέλιξη του κάθε ατόμου και να λύσω κάθε απορία με πολλή διάθεση! Είμαι αρκετά αναλυτικό άτομο και με υπομονή, δεν υπάρχουν "περιττές απορίες" όσο αναφορά τον μαθητή, όπως επίσης δεν υπάρχει "τέλος" στην μάθηση ενος καθηγητή. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδάσκω σε κοινωνικό φροντιστήριο στην Θεσσαλονίκη το μάθημα των Αρχαίων και της Νεοελληνικής γλώσσας σε μαθητές γυμνασίου, και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου 3 χρόνια. Παρακολούθηση σεμιναρίων για την εκπαιδευτική ψυχολογία όπως και για τις μαθησιακές δυσκολίες ενός μαθητή.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα την διδασκαλία γιατί μου αρέσει ιδιαίτερα η αλληλεπίδραση με τον κόσμο, θεωρώ πως η ενέργεια μου, η διάθεση μου και ο τρόπος που αναλύω και εξηγώ είναι αρκετά διαδραστικός και παραστατικός, το οποίο βοηθάει τον μαθητή αλλά και γενικότερα τον συνομιλητή να μην βαριέται και να κατανοεί ευκολότερα την συζήτηση. Καθώς τελειώνει η σχολή (είμαι στο 4ο έτος) θα ήθελα να ασχοληθώ με την ψυχολογία και τις μαθησιακές δυσκολίες, για τα οποία έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια ήδη. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κατά την διάρκεια του πρώτου μαθήματος χωρίς πίεση μέσω της συζήτησης με τον μαθητή είτε μέσω διαδραστικών ασκήσεων, ανάγνωσης και γραφής μπορώ να κατανοήσω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
2

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές