Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χατζηκωστής Κωνσταντίνος

Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης
Δίπλωμα - Κλασσική κιθάρα 2019
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Διπλωματούχος κλασσικής κιθάρας και ειδικού αρμονίας και απόφοιτος του τμήματος τζαζ κιθάρας του Κοσμά Στεφανίδη παραδίδει μαθήματα κλασσικής, ακουστικής και ηλεκτρικής κιθάρας σε όλα τα επίπδα και στύλ, καθώς και μαθήματα μουσικής θεωρίας και αρμονίας (κλασσική και τζαζ).

Διδάσκονται άτομα όλων των ηλικιών και επιπέδων είτε στον χώρο σας είτε στον χώρο μου. 

Παραδίδονται επίσης μαθήματα αυτοσχεδιασμού, ελεύθερης σύνθεσης και performance για ενδιάμεσους και προχωρημένους μαθητές/μαθήτριες.

Για διευκρινήσεις θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχοντας ασχοληθεί εις βάθος με πολλά είδη μουσικής (Κλασσική, Jazz, Rock, Blues, R'n'B, Folk κ.α.) αντλώ τις μεθόδους διδασκαλίας μου από όλα αυτά τα είδη προσαρμόζωντας έτσι το μάθημα ανάλογα με την αισθητική και τις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή/μαθήτριας. Επίσης η εντατική ενασχόλησή μου με τη σύνθεση, τον αυτοσχεδιασμό, τη διασκευή και το perfomance μου επιτρέπει να προσφέρω πολλές και ποικίλες διαστάσεις στο μάθημα.

Επαγγελματική Εμπειρία

2017-Σήμερα   Ιδιαίτερα μαθήματα

2023-Σήμερα   Ωδείο κολλεγίου "Δελασάλ"

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση, καθώς μου επιτρέπει να μοιράζομαι, πέρα από τις γνώσεις μου, το πάθος μου για τη μουσική.Θεωρώ την διαδικασία εκμάθησης ενός μουσικού οργάνου έντονα δημιουργική και νιώθω χαρούμενος όταν βοηθάω τον μαθητή/μαθήτρια να ανακαλύψει τον δημιουργικό εαυτό του/της. Σκοπός μου είναι η δημιουργία ατόμων που αγαπάνε τη μουσική.

Πιστεύω ότι η μουσική και γενικότερα η τέχνη είναι απαραίτητη για τον άνθρωπο και νιώθω ολοκληρωμένος γνωρίζοντας ότι συνεισφέρω στη διαιώνισή της.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Έχοντας υπάρξει δάσκαλος τα τελευταία 7 χρόνια έχω αποκτήσει την εμπειρία που χρειάζεται ώστε να κατανοήσω τις ανάγκες ενός μαθητή/μαθήτριας μέσω του διαλόγου, τον οποίο θεωρώ το σημαντικότερο μέρος του μαθήματος.

Έχω εμπειρία σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ και γνωρίζω τις ποικίλες ανάγκες και προβληματισμούς που μπορεί να υπάρχουν σε καθένα από αυτά επιτρέποντάς μου να είμαι πιο ακριβής στην προσέγγισή μου.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
7

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές